A i owszem, lepsze po zimnej wodzie a najlepiej na koniec naprzemiennie raz ciepła ,raz zimna puscic. A po 40-tce skóra również jest piekna i moze byc tak samo seksi jak po 18-tce.Trochę zabiegów, sprawnych dłoni, olejku i ....:)
A i owszem, lepsze po zimnej wodzie a najlepiej na koniec naprzemiennie raz ciepła ,raz zimna puscic. A po 40-tce skóra również jest piekna i moze byc tak samo seksi jak po 18-tce.Trochę zabiegów, sprawnych dłoni, olejku i ....:)
Ogromny powiadasz? Zapytaj w jakim "domu" mieszka nasza Dorotee....
pewnie w zamku...
kiedyś busem podwoziliśmy jedną Panią do babki i wiesz co ?! to było zamczysko brrrr
pewnie w zamku...
kiedyś busem podwoziliśmy jedną Panią do babki i wiesz co ?! to było zamczysko brrrr
Zgiń, przepadnij maro!
Zamknęłam oczy i poczułam te sprawne dłonie i zapach olejku.....
A do domu jeszcze tak długo nie pojadę buuuuuuu.....
Cześć Opiekunkowo-jak zwykle nie mogę znaleźć "w domu",jakies głupoty mi wyskakują:)Dojechałam,nawet szybko, w superowym towarzystwie:),niestety nikt z forum ,jak zawsze:(.Po drodze kontrola ,piesek nas obwąchiwał na obecnośc "maryśki":):):)Na polach mnóstwo żurawi,wiosna całą gębą:)Pracujcie dzielnie,nie dawajcie sie PDP terrorystkom,nie wpadajcie w doły:):):):):)A ja sie bedę urlopować:):):):)
To nie mara!!! To cudowne meskie dłonie sunące po karku,plecach ,udach,łydkach-naprzemiennie raz w dół ,raz w góre:)
To nie mara!!! To cudowne meskie dłonie sunące po karku,plecach ,udach,łydkach-naprzemiennie raz w dół ,raz w góre:)