Na wyjeździe #5

27 lutego 2014 21:23
robert72

A i owszem, lepsze po zimnej wodzie a najlepiej na koniec naprzemiennie raz ciepła ,raz zimna puscic. A po 40-tce skóra również jest piekna i moze byc tak samo seksi jak po 18-tce.Trochę zabiegów, sprawnych dłoni, olejku i ....:)

Zgiń, przepadnij maro!

Zamknęłam oczy i poczułam te sprawne dłonie i zapach olejku.....

A do domu jeszcze tak długo nie pojadę buuuuuuu.....
u bardzo zamożnej babki ...
właśnie powinna tu być służba!!!
robert72

A i owszem, lepsze po zimnej wodzie a najlepiej na koniec naprzemiennie raz ciepła ,raz zimna puscic. A po 40-tce skóra również jest piekna i moze byc tak samo seksi jak po 18-tce.Trochę zabiegów, sprawnych dłoni, olejku i ....:)

Robercik słowa Ci zabrakło czy cóś .........
27 lutego 2014 21:25 / 6 osobom podoba się ten post
Cześć Opiekunkowo-jak zwykle nie mogę znaleźć "w domu",jakies głupoty mi wyskakują:)Dojechałam,nawet szybko, w superowym towarzystwie:),niestety nikt z forum ,jak zawsze:(.Po drodze kontrola ,piesek nas obwąchiwał na obecnośc "maryśki":):):)Na polach mnóstwo żurawi,wiosna całą gębą:)Pracujcie dzielnie,nie dawajcie sie PDP terrorystkom,nie wpadajcie w doły:):):):):)A ja sie bedę urlopować:):):):)
27 lutego 2014 21:26
ivanilia40

Ogromny powiadasz? Zapytaj w jakim "domu" mieszka nasza Dorotee....

pewnie w zamku...
kiedyś busem podwoziliśmy jedną Panią do babki i wiesz co ?!  to było zamczysko brrrr  
27 lutego 2014 21:26
Andrejka nie myśl już o tej porze o jedzeniu , a tym bardziej nie jedz , bo Ci w cycki pójdzie i żadnej kiecki nie dopasujesz...
27 lutego 2014 21:27
gosia35

pewnie w zamku...
kiedyś busem podwoziliśmy jedną Panią do babki i wiesz co ?!  to było zamczysko brrrr  

Dokładnie ,Dorotee mieszka w wielkim zamczysku,a ja jej zazdroszczę...
27 lutego 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
właśnie !!!  ja chcę służącą!!!!!
właśnie !!!  ja chcę służącą!!!!!
gosia35

pewnie w zamku...

I ona biedna pewnie musiała to sprzatać .
27 lutego 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Zgiń, przepadnij maro!

Zamknęłam oczy i poczułam te sprawne dłonie i zapach olejku.....

A do domu jeszcze tak długo nie pojadę buuuuuuu.....

To nie mara!!! To cudowne meskie dłonie sunące po karku,plecach ,udach,łydkach-naprzemiennie raz w dół ,raz w góre:)
27 lutego 2014 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Cześć Opiekunkowo-jak zwykle nie mogę znaleźć "w domu",jakies głupoty mi wyskakują:)Dojechałam,nawet szybko, w superowym towarzystwie:),niestety nikt z forum ,jak zawsze:(.Po drodze kontrola ,piesek nas obwąchiwał na obecnośc "maryśki":):):)Na polach mnóstwo żurawi,wiosna całą gębą:)Pracujcie dzielnie,nie dawajcie sie PDP terrorystkom,nie wpadajcie w doły:):):):):)A ja sie bedę urlopować:):):):)

Bo my powinnymśmy w tych busach zacząć ulotki rozdawać o naszym forum....:)
27 lutego 2014 21:28
robert72

To nie mara!!! To cudowne meskie dłonie sunące po karku,plecach ,udach,łydkach-naprzemiennie raz w dół ,raz w góre:)

Jaki Ty niedobry.
Jak ja teraz mam iść spać.
27 lutego 2014 21:28
nie scarlet ona byłą tylko dla tej Pani...towarzyszka.ja pitolę wolałabym w szałasie spać niż w tym zamczysku ja tak się boję niemieckich domów,naprawdę
27 lutego 2014 21:29
robert72

Hi,hi ja nie jestem romantyczna,zaraz zaczęłabym się chichotać ...