a ja nie ok ide na kurnik
a ja nie ok ide na kurnik
I nie jest taki wcale drogi:) Jest cały,czyli taki okrągły ok.4 e,ładnie wygląda ,wisienki,bita śmietana,czekolada pychota,albo w kawałkach po 4 sztuki,ok2,5 e:)
Dokładnie ,Dorotee mieszka w wielkim zamczysku,a ja jej zazdroszczę...
nie scarlet ona byłą tylko dla tej Pani...towarzyszka.ja pitolę wolałabym w szałasie spać niż w tym zamczysku ja tak się boję niemieckich domów,naprawdę
Ja teraz dopiero po prawie trzech miesiącach to juz spokojnie śpię:) w dodatku wyszło na jaw że już dwa razy było tutaj wlamanie-- 20 i 15 lat temu, co zabawne wręcz, w domu było w tym czasie 6 osob, spali na pietrze, włamywacze w liczbie 7 osób nar romskiej czekało do 4 rano, jak 17 letni syn poszedł spać i weszli przez okno, wszystko wyniesli, pózniej ich złapano, tzw łup na zamówienie nantykwariusza.
Teraz mamją nowe okna, ntywłamaniowe, ale i tak jest wawwwwwwwwwww
W sumie to by się jakaś (przystojna) ochrona przydała do tego zamku :). Dobrze,że to włamanie zrobili Romowie a nie Polacy,ale byłby wstyd...
W sumie to by się jakaś (przystojna) ochrona przydała do tego zamku :). Dobrze,że to włamanie zrobili Romowie a nie Polacy,ale byłby wstyd...
Jak syn opowiadał to się spociłam jak mysz, zanim doszedł kto to był, byłam pewna że rodacy:)
Witaj w klubie:) ja też srednio się czuję w moim gmaszydle, to nie jest na szczęście zamczysko, raczej dworek, tylko metraż pomiędzy 600--900 m, dokładnie nikt nie wie.
a w takim wielkim salonie czy nie wiem jak to nazwać wisi jakiś facet jest taki ponury i ma takie wredne spojrzenie nazwałam go za karę WACEK
rodowe? to Wacława Ci poślę on tam będzie pasował ,on chyba czasy Napoleona pamięta..hihihihi i nie będzie się gapił jak ja tam przechodzę
a w takim wielkim salonie czy nie wiem jak to nazwać wisi jakiś facet jest taki ponury i ma takie wredne spojrzenie nazwałam go za karę WACEK