Na wyjeździe #5

27 lutego 2014 23:35 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Kapiele w zimnej wodzie sa bardzo dobre dla zdrowotnosci:) Krążenie lepsze, skóra jędrna!!!

Tak,tak,tak Robercie:)Wszystko ,ładnie ,pięknie,ale ja tam w du...e mam zmarszczone cycki jak rodzynki,muszelka zwinieta w muszle ślimaka;D;D;D;D;DD;D Wolę kąpiel w pokojowej temperaturze,a skóra jędrna jest,jak sie postarasz to i masz i nie koniecznie 5 stopni temperatura wody:D;D;D;D;DD;D;D;D Są inne sposoby-sprawdziłam i działa:D;D;D;D;D;D
27 lutego 2014 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Tak,tak,tak Robercie:)Wszystko ,ładnie ,pięknie,ale ja tam w du...e mam zmarszczone cycki jak rodzynki,muszelka zwinieta w muszle ślimaka;D;D;D;D;DD;D Wolę kąpiel w pokojowej temperaturze,a skóra jędrna jest,jak sie postarasz to i masz i nie koniecznie 5 stopni temperatura wody:D;D;D;D;DD;D;D;D Są inne sposoby-sprawdziłam i działa:D;D;D;D;D;D

Hogatka podziel sie sprawdzonym sposobem !!! Nie bede sie dłuzej meczyc w poszukiwaniach!!:)))))))))))))
27 lutego 2014 23:45 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj odwaliłam numer świata:D;D;D;DD;

Sprzatałam,moja Pdp zaczęła sie kokosić.........
"Przestaw te książki tu,te przełóż tam "i tak latałam z drabinką,po regałach do sufitu(5 m)......

Latałam tak i latałam i.....Strąciłam staruszkę gitarę ze stojaka:(Uchwyty od naciągania strun,posypały się:(Pozbierałam i zrobiłam taka minę,zaczęłam bluzgać po Polsku.Pdp zrozumiała,zamknęła się na resztę dnia.

Ja pozbierałam uchwyty,poleciałam do siebie,posklejałam bezbarwnym lakierem do paznokci,nałżyłam na bolce i git:)

Nie wiem czy Pdp to widziała,czy wie?Ale ja mam to w dupie,uchwyty na miejscu:)

Andrea,hahahaha my Polki to kombinatorki jesteśmy co??????????????????
27 lutego 2014 23:47
Zakręcona Mamuela

Hogatka podziel sie sprawdzonym sposobem !!! Nie bede sie dłuzej meczyc w poszukiwaniach!!:)))))))))))))

Seksic sie i to jest klucz:D;D;D;D;D;D;D Bez seksu ,skóra wiotczeje,znam to z autopsji:D;D
27 lutego 2014 23:52 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Seksic sie i to jest klucz:D;D;D;D;D;D;D Bez seksu ,skóra wiotczeje,znam to z autopsji:D;D

Noz kurcze to musze baterje dokupic ,Bo jak wiecej czasu w DE niz w PL to trzeba sie czym innym ratowac heheh:))))
27 lutego 2014 23:54 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Noz kurcze to musze baterje dokupic ,Bo jak wiecej czasu w DE niz w PL to trzeba sie czym innym ratowac heheh:))))

O nieeee,Kochana,to musi byc tak naturalnie:)

Ja tez siedze w DE,i .....:(
Ale wracam do domu nadrabiam podwójnie:D;D;D;D;D i JEST GIt :D;D;D;D;D;D
27 lutego 2014 23:58 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

O nieeee,Kochana,to musi byc tak naturalnie:)

Ja tez siedze w DE,i .....:(
Ale wracam do domu nadrabiam podwójnie:D;D;D;D;D i JEST GIt :D;D;D;D;D;D

NO oki to jak wruce do domku do z łozan nie wychodze i nie wypusze mojegogo pana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
28 lutego 2014 00:00 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

NO oki to jak wruce do domku do z łozan nie wychodze i nie wypusze mojegogo pana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to ja wrócisz po takim urlopie to twój czy twoja PDP pomyśli ,że operacje plastyczną sobie zafundowałaś ...
28 lutego 2014 00:08
alinka1339

to ja wrócisz po takim urlopie to twój czy twoja PDP pomyśli ,że operacje plastyczną sobie zafundowałaś ...

Kochana az tak dobrze to nie bedzie ja mam na jakis czas kruciutkie urlopy ale za to wykorzystane na maksa!!!
28 lutego 2014 07:04
witam dziewczyny odkąd tu jestem śpię kiepsko max 3 godziny.padam zawsze jak jeste w DE nie śpię.miłego dnia
28 lutego 2014 07:54
Dzien doberek miłego spokojnego dnia kurcze ja to no mam dobrze zajeta ale nie za ciezko napracowana ale nie ma kiedy z wami popisac dobrze ze poczytam wiczorami !!! Dobra spadam miłego:)))))))))))))))))))
28 lutego 2014 08:32
Witam,no i mamy piątek,w domku czas szybko leci,za szybko,narazie zajnuje się zakupami i swoim zdrowiem,i wypoczywam,niestety moja zmienniczka przeżywa horror,a już było w miarę spokoinie na szteli,po moim wyjeżdzie babcia zrobiła obrót o 180 stopni,jest nawet mowa o heimie dla babci,czekam na telefon od zmienniczki,jaka jest teraz sytuacja,nie dzwoni już 3 dni,mam nadzieję że brak wiadomości to nic złego,zobaczymy,miłego dzionka.
28 lutego 2014 08:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ja oglądałam wczoraj tutejsze tradycje zwiazane z wyganianiem czarownic,piękne tańce z miotłami i usilnie wypatrywałam która to jest Hogata, ale jakoś żadna mi na nią nie pasowała.Może jej tu nie było,choć chyba wszystkie z całych Niemiec sie tu zjawiły.

hogata
28 lutego 2014 09:06 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Ja oglądałam wczoraj tutejsze tradycje zwiazane z wyganianiem czarownic,piękne tańce z miotłami i usilnie wypatrywałam która to jest Hogata, ale jakoś żadna mi na nią nie pasowała.Może jej tu nie było,choć chyba wszystkie z całych Niemiec sie tu zjawiły.

hogata

No bo Hogata "wygonić" się nie da ;-)))  Olała to wszystko i zajęła się swoją PDP ;-))
28 lutego 2014 09:33
mamusia2

Witam,no i mamy piątek,w domku czas szybko leci,za szybko,narazie zajnuje się zakupami i swoim zdrowiem,i wypoczywam,niestety moja zmienniczka przeżywa horror,a już było w miarę spokoinie na szteli,po moim wyjeżdzie babcia zrobiła obrót o 180 stopni,jest nawet mowa o heimie dla babci,czekam na telefon od zmienniczki,jaka jest teraz sytuacja,nie dzwoni już 3 dni,mam nadzieję że brak wiadomości to nic złego,zobaczymy,miłego dzionka.

Mamusia,babcia na pewno tak reaguje na zmianę,jak się oswoi to może jej przejdzie? Obyś miała tylko gdzie wrócić.