Kapiele w zimnej wodzie sa bardzo dobre dla zdrowotnosci:) Krążenie lepsze, skóra jędrna!!!
Kapiele w zimnej wodzie sa bardzo dobre dla zdrowotnosci:) Krążenie lepsze, skóra jędrna!!!
Tak,tak,tak Robercie:)Wszystko ,ładnie ,pięknie,ale ja tam w du...e mam zmarszczone cycki jak rodzynki,muszelka zwinieta w muszle ślimaka;D;D;D;D;DD;D Wolę kąpiel w pokojowej temperaturze,a skóra jędrna jest,jak sie postarasz to i masz i nie koniecznie 5 stopni temperatura wody:D;D;D;D;DD;D;D;D Są inne sposoby-sprawdziłam i działa:D;D;D;D;D;D
Hogatka podziel sie sprawdzonym sposobem !!! Nie bede sie dłuzej meczyc w poszukiwaniach!!:)))))))))))))
Seksic sie i to jest klucz:D;D;D;D;D;D;D Bez seksu ,skóra wiotczeje,znam to z autopsji:D;D
Noz kurcze to musze baterje dokupic ,Bo jak wiecej czasu w DE niz w PL to trzeba sie czym innym ratowac heheh:))))
O nieeee,Kochana,to musi byc tak naturalnie:)
Ja tez siedze w DE,i .....:(
Ale wracam do domu nadrabiam podwójnie:D;D;D;D;D i JEST GIt :D;D;D;D;D;D
NO oki to jak wruce do domku do z łozan nie wychodze i nie wypusze mojegogo pana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
to ja wrócisz po takim urlopie to twój czy twoja PDP pomyśli ,że operacje plastyczną sobie zafundowałaś ...
Ja oglądałam wczoraj tutejsze tradycje zwiazane z wyganianiem czarownic,piękne tańce z miotłami i usilnie wypatrywałam która to jest Hogata, ale jakoś żadna mi na nią nie pasowała.Może jej tu nie było,choć chyba wszystkie z całych Niemiec sie tu zjawiły.
hogata
Witam,no i mamy piątek,w domku czas szybko leci,za szybko,narazie zajnuje się zakupami i swoim zdrowiem,i wypoczywam,niestety moja zmienniczka przeżywa horror,a już było w miarę spokoinie na szteli,po moim wyjeżdzie babcia zrobiła obrót o 180 stopni,jest nawet mowa o heimie dla babci,czekam na telefon od zmienniczki,jaka jest teraz sytuacja,nie dzwoni już 3 dni,mam nadzieję że brak wiadomości to nic złego,zobaczymy,miłego dzionka.