Na wyjeździe #5

28 lutego 2014 20:16
opiekunkaa

Moja córcia też ma dziś urodziny,ale 29,a za półtora miesiąca będzie mamą bliżniaków:))

Ja dzisiaj świętuję urodziny Teściowej. Kupiłam jej fioletowe tulipany i bluzkę.
Mam nadzieję, że jej się podoba, bo sobie wzięłam taką samą :)
28 lutego 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
hmmmm... nie chciało mnie wpuścić "coś" na portal ;)))
28 lutego 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
mnie też
28 lutego 2014 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
Mnie też ale weszłam tyłem ;-)))
28 lutego 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Chyba jakieś wiosenne przesilenie,bo ja też nie mogłam się połączyć,ale juz ok:))

28 lutego 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Też miałam problemy:(
28 lutego 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
to ja się też przyznaje z pół godziny probowałam i nie chciało zatrybić forum
28 lutego 2014 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

A u mnie wszyscy rodzinni "informatycy" byli wezwani przeze mnie do pomocy :)))......mój man mnie wspierał,że to wina serwera a nie naszego kompa ....O, Boszeeeeeee, jakiego miałam nerwa !!!:))))
28 lutego 2014 21:10
Witam was cieplutko!!!u mnie czas pedzi jak szalony wiecznie w biegu zalatwiania duzo spraw mam.po za tym przyrzadzam same smakolyki i kalorie leca od poniedzialku za praca sie rozgladam mocno bo fundusze sie koncza niestetetety spokojnego wieczoru
28 lutego 2014 21:20
Zastanawia mnie,dlaczego nie mogę dodawać znajomych...tzn próbowałam już kilka razy i "nie działa"..może coś zle robię? ;)
28 lutego 2014 21:23
mleczko47

Widzę Gosiu,że juz ogarnełaś z grubsza -  masz  neta, a jesteś dopiero parę dni,piszesz no to masz trochę czasu.Początki są zawsze trudne ale Ty pojechałaś przygotowana.Trzymaj się i nie daj się.

Mam szybko neta bo zaopatrzyłas mnie w stika Aniu. Czasami drobna rzecz a ułatwi start. Dzieki raz jeszcze.
28 lutego 2014 21:25
ADRIANA_

Zastanawia mnie,dlaczego nie mogę dodawać znajomych...tzn próbowałam już kilka razy i "nie działa"..może coś zle robię? ;)

Ja dodaje a mam takie minusy co to oznacza?
28 lutego 2014 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Cześć Opiekunkowo-jak zwykle nie mogę znaleźć "w domu",jakies głupoty mi wyskakują:)Dojechałam,nawet szybko, w superowym towarzystwie:),niestety nikt z forum ,jak zawsze:(.Po drodze kontrola ,piesek nas obwąchiwał na obecnośc "maryśki":):):)Na polach mnóstwo żurawi,wiosna całą gębą:)Pracujcie dzielnie,nie dawajcie sie PDP terrorystkom,nie wpadajcie w doły:):):):):)A ja sie bedę urlopować:):):):)

Życzę miłego wypoczynku za 20 dzionków i ja dołączę do wypoczywających .Hura!!!!!!!!!!!!!!!
28 lutego 2014 21:28
michalina

Ja dodaje a mam takie minusy co to oznacza?

Jak najedziesz kursorem na ten minus to usuniesz ze znajomych tą osobę.
28 lutego 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bo my powinnymśmy w tych busach zacząć ulotki rozdawać o naszym forum....:)

Masz rację, ja zawsze się chwalę tym forum i zachęcam do czytania .Bo naprawdę jestescie cudowni !!!!!!!!