Ja dzisiaj świętuję urodziny Teściowej. Kupiłam jej fioletowe tulipany i bluzkę.
Mam nadzieję, że jej się podoba, bo sobie wzięłam taką samą :)
Ja dzisiaj świętuję urodziny Teściowej. Kupiłam jej fioletowe tulipany i bluzkę.
Mam nadzieję, że jej się podoba, bo sobie wzięłam taką samą :)
Jak najedziesz kursorem na ten minus to usuniesz ze znajomych tą osobę.
Dobra synowa::)))))))))))) Długich lat dla Teściowej !!! w zdrowiu:)
Duzo zdrówka dla Córci Opiekunki, ja też mam blizniaki od Córci- urodziła 3 tygodnie przed terminem,14 marca 3latka - Klara i Aleksander - super sprawa.Byłam z nimi od urodzin do 2 i pół roku.Opiekunkaa, a Ty rodziłaś się w tym dniu co moja Córka pozdrawiam i szczęsliwego rozwiązania dla Córci:)
ale jak wchodzę np. na Twój profil to nie masz tych minusów przy znajomych?
Ale mamy dużo wspólnego wnuki bliżniaki,data urodzenia moja i Twojej córki,mężów w Niemczech :)))
Ty u moich znajomych tych minusów nie zobaczysz,tylko ja :)
Na pewno więcej by się znalazło:) czas pokażę, chłopcy dziewczynki, czy parka? jestem ciekawa co? a znalazłam jeszcze jeden szczegół, moja Córka tez rodziła w wielu 29 lat - przynudzam:))
Dobra synowa::)))))))))))) Długich lat dla Teściowej !!! w zdrowiu:)
Duzo zdrówka dla Córci Opiekunki, ja też mam blizniaki od Córci- urodziła 3 tygodnie przed terminem,14 marca 3latka - Klara i Aleksander - super sprawa.Byłam z nimi od urodzin do 2 i pół roku.Opiekunkaa, a Ty rodziłaś się w tym dniu co moja Córka pozdrawiam i szczęsliwego rozwiązania dla Córci:)
Zastanawia mnie,dlaczego nie mogę dodawać znajomych...tzn próbowałam już kilka razy i "nie działa"..może coś zle robię? ;)
Dodawać możesz, ale oni muszą jeszcze przyjąć Twoje zaproszenie, żebyś miała ich w profilu jako znajomych.
Ja dodaje a mam takie minusy co to oznacza?
Minusami się usuwa ze znajomych.
ale jak wchodzę np. na Twój profil to nie masz tych minusów przy znajomych?
Widzisz je tylko na swoim profilu, bo na profilu innej osoby nie możesz usuwać jej znajomych.
Michalina to wszystko dla tej "nielubianej" teściowej, z którą muszę spędzać święta.
<rozmawiałyśmy o tym w innym wątku>
Minusami się usuwa ze znajomych.