To się wysilili:) znam to z autopsji i nie wiadomo czy się śmiać, czy płakac. Moja koleżanka dostała 0,30 euro.
To się wysilili:) znam to z autopsji i nie wiadomo czy się śmiać, czy płakac. Moja koleżanka dostała 0,30 euro.
Dziś dostaam aneks do umowy . Przyznali mi 3eur więcej do stawki dziennej .
To znaczy się miesięcznie ok 30 eur ??
Tez tak kiedys mialam. Musialam sie wylogowac, zrobic zadanie jeszcze raz niestety i wtedy zalapalo. Jak jestes z tych ambitnych to wyloguj sie i zrob zadanie jeszcze raz, jak nie to przed wylogowaniem skopiuj, potem sobie wkleisz to samo ;-)
Mało ,ze tak się wysilili to jeszcze mi powiedzieli ,że na tej konkretnej sztelli nie mogą mi dać więcej.
Holender, nie moge juz edytowac swojego poprzedniego postu zeby cos dopisac. Jesli to cw. multimedialne to moze chodzi o to, ze odpowiedz trzeba nagrac, dlatego ci nie zalicza. Jak jest tam znaczek mokrofonu to na pewno tak jest.
Tak, tak, znam to, i rodzina nie może więcej płacić:))
Chyba 90 € miesięcznie? Ja myślę,że wcale nie zle dostała Alinka :)
Tak, tak, znam to, i rodzina nie może więcej płacić:))
Hej Barbarella czy twoja poczta działa bo napisałam do Ciebie,odpisz mi bo jajko zniosę.Pozdrowionka
W jakim rejonie Niemiec jestes???.U mnie w miasteczku tez "taka tradycje 'maja .
Andrea, dobrze prawisz.
Moim zdaniem należy wszcząc alarm - nawet jesli okaże się nieuzasadniony.
A możliwe jest wszystko, kto wie, czy ten chory psychicznie synek czegos nie zmalował? A mało to się słyszy o molestowaniu, a nawet próbach gwałtu? jak kobieta ładna, młoda......
No kochani ogarniam pomału temat. Babcia spokojniej daje się myć jak nakładam biały kitel.Niestey musze ja nawadniać co pól godziny wiec jestem uwiazana do jej łózka. Maz PDP tez na okrągło mnie nadzoruje. Codziennie mam inny plan dnia.Ale po malutku odchaczam kazdy dzień. Jutro wspólne zakupy z mezem, może być wesoło bo trzeba wydać kasę na moje jedzenie. Dzisiaj makaron odmierzany był na wadze po jednym kluseczku. Trwało to 10 min. Całe 55 kg mojej wagi to jest cierpliwosc.