Na wyjeździe #5

01 marca 2014 09:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dlaczego barbarella usunęła konto? Nic nie rozumiem.... Szkoda, bo to fajna babka była i wartościowy uczestnik forum.
P.S. Już rozumiem, doczytałam w innym wątku. Postu nie było.
01 marca 2014 09:28 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Ja tez Judorka,moze sie na rajtuzy jeszcze zalapiemy.

.....i czerwonego gożdzika:):)
01 marca 2014 09:34 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

.....i czerwonego gożdzika:):)

Mamy co wspominac .......... czerwony gozdzik i rajstopy ,czasami jakis kupon  no i ...........imprezy na stolowkach zakladowych albo gdzies w knajpie.........to byly czasy..........8 Marzec -Dzien Kobiet  . Panowie w tym dniu byli .........."przeszczesliwy procentowwo" , w koncu Nasze swieto .
01 marca 2014 09:37 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Mamy co wspominac .......... czerwony gozdzik i rajstopy ,czasami jakis kupon  no i ...........imprezy na stolowkach zakladowych albo gdzies w knajpie.........to byly czasy..........8 Marzec -Dzien Kobiet  . Panowie w tym dniu byli .........."przeszczesliwy procentowwo" , w koncu Nasze swieto .

Hucznie się wtedy obchodziło :)
Mogłby nam agencje na te rajstpy podesłać euro ,miałbybysmy chociaż namiastę święta :)
01 marca 2014 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Ja tez Judorka,moze sie na rajtuzy jeszcze zalapiemy.

Ja tam bym wolała śliczne, nowe, pasowne BH. A najlepiej 3. Ostał mi się ino jeden i piorę na okrągło. Już dzwoniłam do mojej pani "stanikowej" z zamówieniem ale będzzie dopiero na poniedziałek 10.03. No cóż od Kochanego przyjmę życzenia w stroju mojej imienniczki, będzie podtrzymywał ręcami ;-)
01 marca 2014 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Taaa....rąsia, goździk, buzi...rąsia, goździk, buzi.....
01 marca 2014 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ja już z ery tulipanowej ale wolę goździki a najbardziej frezje :) Jak Kochany znów wpadnie z różami to mu z tyłka wazon zrobię ;-)
01 marca 2014 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Ja już z ery tulipanowej ale wolę goździki a najbardziej frezje :) Jak Kochany znów wpadnie z różami to mu z tyłka wazon zrobię ;-)

To mamy te same upodobania...frezje to moje kwiaty...styczniowe...zawsze na urodziny dostawałam :))
01 marca 2014 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Taaa....rąsia, goździk, buzi...rąsia, goździk, buzi.....

To sie rozmarzylam dziewczyny,oj jest co wspominac,teraz to nie ma takiego uroku jak kiedys ,wszystko zdobyczne smakowalo jak nic na swiecie.Opowiadam czasami moim corka,patrza sie jak na ufo,potem caly czas sie smieja.
01 marca 2014 10:02 / 4 osobom podoba się ten post
Barbarella, mam nadzieję, że wrócisz na forum :)
01 marca 2014 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Barbarella, mam nadzieję, że wrócisz na forum :)

Też mam taką nadzieję !
01 marca 2014 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Ja tam bym wolała śliczne, nowe, pasowne BH. A najlepiej 3. Ostał mi się ino jeden i piorę na okrągło. Już dzwoniłam do mojej pani "stanikowej" z zamówieniem ale będzzie dopiero na poniedziałek 10.03. No cóż od Kochanego przyjmę życzenia w stroju mojej imienniczki, będzie podtrzymywał ręcami ;-)

Judorka ja tez z tych, co to najpierw zderzaki,dlugo nic ,potem reszta.BH kupilam tutaj,nawet calkiem zgrabne i ramiaczka szerokie,cena tez dobra.mnie tam nikt nie chce potrzymac choc tez jestem Ewa,ale nie trace nadziei,jak cos to mam nawet zielony BH,jak sie juz trafi to se moze ta nadzieje nawet porozrywac.
01 marca 2014 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
Te moje zderzaki już się teraz tak nie rzucają w oczy, bo mi bęben urósł. Ale jak pomyślę ile mnie dobre BH kosztuje to niech go nikt lepiej nie rozrywa albo niech zostawia stosowne odszkodowanie ;-)
01 marca 2014 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Te moje zderzaki już się teraz tak nie rzucają w oczy, bo mi bęben urósł. Ale jak pomyślę ile mnie dobre BH kosztuje to niech go nikt lepiej nie rozrywa albo niech zostawia stosowne odszkodowanie ;-)

W koszty puszcze,od podatku odlicze, a jak sie trzymadło trafi to zal juz nie taki wielki bedzie,nim sie trzymaniem nacieszy,to i na praniu zaoszczedze.Perkusje choduje,ale ja z tych troche nietypowych,bardziej mi sie na podwoziu odklada.
01 marca 2014 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

W koszty puszcze,od podatku odlicze, a jak sie trzymadło trafi to zal juz nie taki wielki bedzie,nim sie trzymaniem nacieszy,to i na praniu zaoszczedze.Perkusje choduje,ale ja z tych troche nietypowych,bardziej mi sie na podwoziu odklada.

A hoduje pisze sie tak' to jeszcze wtorny analfabetyzm mnie neka.