kurde !!!! pierszwy raz nie ogarniam tej roboty,słabo rozumiem,jestem jakaś rozkojarzona gryyyyyyyyyy
fajne tu miejsce ale jakoś nie leży mi ta stella
kurde !!!! pierszwy raz nie ogarniam tej roboty,słabo rozumiem,jestem jakaś rozkojarzona gryyyyyyyyyy
tina KATASTROFA ,nie mam dziś smaku ,babka nie pocieszona,głodna
mam dziś zły dzień... wy też tak macie taki dzień kiedy nic wam nie wychodzi? płakać mi się chce
No i właśnie dlatego napisałam . Bo jeśli ta praca się skończy , to mam dwie opcje . Firma szuka mi innej pracy jako opiekunka albo...... coś mi się innego otwiera... . Tez praca tutaj , legal , z mieszkaniem i wyżywieniem .Ale nie opieka .
łzy mi lecą jak grochy..
Nie raz tak jest,że ma się wszystkiego dosyć i nic nie wychodzi.A za mocno doprawiony obiad ,to jest dla seniorów niezdrowy;).Jak byś już koniecznie chciała doprawić,coś co wydaje się bez smaku,to oni lubią ocet i magii,i do dużo;).No i zawsze jakiegoś gotowca warto mieć w zamrażarce,właśnie na takie dni.Na koniec mojego wywodu,to napiszę,że jakby była naprawdę głodna ,to by zjadła:)O!
tina KATASTROFA ,nie mam dziś smaku ,babka nie pocieszona,głodna
mam dziś zły dzień... wy też tak macie taki dzień kiedy nic wam nie wychodzi? płakać mi się chce
Gosia wez sie w garsc i ogarnij wszystko i bedzie oki no co ty dasz rade przeciez my zachartowane w boju kobiety!!!
Gosia wez sie w garsc i ogarnij wszystko i bedzie oki no co ty dasz rade przeciez my zachartowane w boju kobiety!!!
ja wiem ale kurde nie ma tego czegoś tu .....nie czuje się tu dobrze choć czas tu leci niemiłosiernie.
Od poniedziałaku do niedzieli siedzą tu w biurach masakra.
Nie lubię tak