Na wyjeździe #5

02 marca 2014 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aM

Nie da się skorzystać z kolana bo sie pogniecie zawartosc :)
Raczej lato spędzę tutaj - ale zobaczymy. W tym zawodzie ciężko robic plany. Czasem los pisze inny scenariusz - w końcu pracujemy u starszych ludzi.

Ja juz mam taki charakter,że wbrew logice planuję i trzymam się tego nie zawsze z korzyścią dla siebie.Dopiełam tego co zaplanowałam we wrzesniu ub.A pracę podejmuję u młodej osoby chorej na Zespół Choroby Parkinsona.Nie powiedziane jest,że przypisane jesteśmy tylko do starszych osob.Ale masz racje my sobie planujemy a los nam plany niweczy.
02 marca 2014 10:54 / 3 osobom podoba się ten post
No i właśnie dlatego napisałam . Bo jeśli ta praca się skończy , to mam dwie opcje . Firma szuka mi innej pracy jako opiekunka albo...... coś mi się innego otwiera... . Tez praca tutaj , legal , z mieszkaniem i wyżywieniem .Ale nie opieka .
02 marca 2014 11:44
pomocyyyyyyy

zjeb.....am woła muszę improwizować mam cycki ,fasolę zieloną i ziemniole
02 marca 2014 12:34 / 4 osobom podoba się ten post
Próżno szukć na obcej ziemi słowiańskiej duszy i serca otwartego. Ludzie tu piękni, bogaci, bez problemów, ale ich sposobu myślenia moja słowiańska dusza nie pojmuje.
02 marca 2014 12:39 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

pomocyyyyyyy

zjeb.....am woła muszę improwizować mam cycki ,fasolę zieloną i ziemniole

Zrobisz z tego szybki obiadek.Z cycków pyszne sznycle wychodzą,fasolkę mozna z masełkiem zrobić,a ziemniaki tłuczone,bądź puree,albo jak chce Ci się bawić,to pokroić w ćwiartki i upiec.Jakbyś miała rozmaryn do ziemniaków,to fajnie,a jak nie,to też dramatu nie ma.
02 marca 2014 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
A ja wlasnie zjadlam ostatni obiad na obczyznie i rano do domku :-D
02 marca 2014 12:52
Sówka

A ja wlasnie zjadlam ostatni obiad na obczyznie i rano do domku :-D

Szerokości sówko!
A kiedy wracasz spowrotem?

02 marca 2014 13:01
Malgi

Szerokości sówko!
A kiedy wracasz spowrotem?

27 Kwietnia, za 8 tyg
02 marca 2014 13:02
tina 100%

Zrobisz z tego szybki obiadek.Z cycków pyszne sznycle wychodzą,fasolkę mozna z masełkiem zrobić,a ziemniaki tłuczone,bądź puree,albo jak chce Ci się bawić,to pokroić w ćwiartki i upiec.Jakbyś miała rozmaryn do ziemniaków,to fajnie,a jak nie,to też dramatu nie ma.

tina KATASTROFA ,nie mam dziś smaku ,babka nie pocieszona,głodna 

mam dziś zły dzień... wy też tak macie taki dzień kiedy nic wam nie wychodzi?  płakać mi się chce

02 marca 2014 13:03
gosia35

tina KATASTROFA ,nie mam dziś smaku ,babka nie pocieszona,głodna 

mam dziś zły dzień... wy też tak macie taki dzień kiedy nic wam nie wychodzi?  płakać mi się chce

Kazdy tak ma, zrob na szybkiego cos z cyckow i bedzie git
02 marca 2014 13:06
Andrea już po wszystkim KAASTROFA ,jutro będzie nowy dzień i lepszy.
02 marca 2014 13:07
łzy mi lecą jak grochy..
02 marca 2014 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

27 Kwietnia, za 8 tyg

Szerokosci Sowko!!!
Jak bedziesz wracac wypatruj mnie kochana bo ja 27. kwietnia tez jade :))ale do domku :))
02 marca 2014 13:19 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

27 Kwietnia, za 8 tyg

Ja jadę za tydzień i wracam około 25 kwietnia (po 7 tygodniach urlopu)
Tak, że znowu Cię tu powitam
02 marca 2014 13:23
gosia35

łzy mi lecą jak grochy..

Musisz gorącą linię otworzyć, to Ci pomożemy gotować na odległość!