moje dzieci patrzą teraz na mnie jak na wariatke,nie wytrzymam ze smiechu.....
moje dzieci patrzą teraz na mnie jak na wariatke,nie wytrzymam ze smiechu.....
To Ty chorero jedna w kraju siedzisz i masz problem,zeby na konika rasy polskiej wskoczyc? ...a ja tu sie lituje nad Toba?.....a dzieci,marsz do lozek.....a jak duze to zagon do zmywania,chyba,ze juz Ci odbilo i zmywarke kupilas?......to niech wyjmuja z niej i w szafkach naczynia ukladaja !!!!!:):):)
Kochana ,mój konik nie za często w stajence gości,zdrożony biedaczyna ,niech pospi.....
Ja marzę o jezdzie konnej,tylko strasznie boję się czy aby koń wytrzyma moja wage hihi...
Jakbys mu lepiej jesc zadala i nie przemeczala dluga jazda,to biedaczyna zdrozony by nie byl. A ty go jeszcze do stajenki za czesto nie wpuszczasz,to co? na wycieraczce spac musi?.....
ja tak w trosce o niego,żeby się nie przejadło.....
Perszeron wytrzyma -to rasa pociągowa jest,do ciężkiej pracy przeznaczona........
Dzięki dziewczyny,wszystkie rady cenne,nie ma to jak wzajemna pomoc,jakby tam której koń wysiadł dajcie znac,hihi podeśle mojego,dowiezie gdzie trzeba,buziaki
A perszeron to tylko "stepa" idzie czy "galop" tez mozliwy jest?.:):):)
A nie wiem ,nie dosiadałam:):):)Perszeron to koń pod siodło w ostateczności::):)
Jeszcze tylko to jedno odpisze i ide spac.....Musi Ci byc jakis powolny,bo jak pociagowy to i ociezaly :):):)Takiego do galopu nie zagonisz,wysiadzie w przedbiegach:)
A jaki? bom dzisiaj cos slabo myslaca?:):)