Na wyjeździe #5

31 stycznia 2014 22:50 / 4 osobom podoba się ten post
NDorota

moje dzieci patrzą teraz na mnie jak na wariatke,nie wytrzymam ze smiechu.....

To Ty chorero jedna w kraju siedzisz i masz problem,zeby na konika rasy polskiej wskoczyc? ...a ja tu sie lituje nad Toba?.....a dzieci,marsz do lozek.....a jak duze to zagon do zmywania,chyba,ze juz Ci odbilo i zmywarke kupilas?......to niech wyjmuja z niej i w szafkach naczynia ukladaja !!!!!:):):)
31 stycznia 2014 22:53 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To Ty chorero jedna w kraju siedzisz i masz problem,zeby na konika rasy polskiej wskoczyc? ...a ja tu sie lituje nad Toba?.....a dzieci,marsz do lozek.....a jak duze to zagon do zmywania,chyba,ze juz Ci odbilo i zmywarke kupilas?......to niech wyjmuja z niej i w szafkach naczynia ukladaja !!!!!:):):)

Kochana ,mój konik nie za często w stajence gości,zdrożony biedaczyna ,niech pospi.....
31 stycznia 2014 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
NDorota

Kochana ,mój konik nie za często w stajence gości,zdrożony biedaczyna ,niech pospi.....

Jakbys mu lepiej jesc zadala i nie przemeczala dluga jazda,to biedaczyna zdrozony by nie byl. A ty go jeszcze do stajenki za czesto nie wpuszczasz,to co? na wycieraczce spac musi?.....
31 stycznia 2014 23:00 / 6 osobom podoba się ten post
NDorota

Ja marzę o jezdzie konnej,tylko strasznie boję się czy aby koń wytrzyma moja wage hihi...

Perszeron wytrzyma -to rasa pociągowa jest,do ciężkiej pracy przeznaczona........
31 stycznia 2014 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jakbys mu lepiej jesc zadala i nie przemeczala dluga jazda,to biedaczyna zdrozony by nie byl. A ty go jeszcze do stajenki za czesto nie wpuszczasz,to co? na wycieraczce spac musi?.....

ja tak w trosce o niego,żeby się nie przejadło.....
31 stycznia 2014 23:05 / 2 osobom podoba się ten post
NDorota

ja tak w trosce o niego,żeby się nie przejadło.....

O! to to rozumiem,juz gotowa bylam cie zglosic do "obroncow praw zwierzat",o znecanie sie nad zwierzatkiem.......ale moze w tv by cie pokazywali,no nie?:):):)
31 stycznia 2014 23:07 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Perszeron wytrzyma -to rasa pociągowa jest,do ciężkiej pracy przeznaczona........

A perszeron to tylko "stepa" idzie czy "galop" tez mozliwy jest?.:):):)
31 stycznia 2014 23:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzięki dziewczyny,wszystkie rady cenne,nie ma to jak wzajemna pomoc,jakby tam której koń wysiadł dajcie znac,hihi podeśle mojego,dowiezie gdzie trzeba,buziaki
31 stycznia 2014 23:15 / 4 osobom podoba się ten post
NDorota

Dzięki dziewczyny,wszystkie rady cenne,nie ma to jak wzajemna pomoc,jakby tam której koń wysiadł dajcie znac,hihi podeśle mojego,dowiezie gdzie trzeba,buziaki

Tez ide spac,bo sie boje,ze jak tu jaki ulan na koniku miedzy nas wjedzie,jak zdzieli po lbach szabelka,to ino przed oczami czerwone napisy bedziemy mialy....ojejciu !mialam napisac "gwiazdki" a wyszlo mi "napisy".......pattattajki,do jutra ,kolorowych snow:):):)
31 stycznia 2014 23:18 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A perszeron to tylko "stepa" idzie czy "galop" tez mozliwy jest?.:):):)

A nie wiem ,nie dosiadałam:):):)Perszeron to koń pod siodło w ostateczności::):)
31 stycznia 2014 23:22 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A nie wiem ,nie dosiadałam:):):)Perszeron to koń pod siodło w ostateczności::):)

Jeszcze tylko to jedno odpisze i ide spac.....Musi Ci byc jakis powolny,bo jak pociagowy to i ociezaly :):):)Takiego do galopu nie zagonisz,wysiadzie w przedbiegach:)
31 stycznia 2014 23:26 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeszcze tylko to jedno odpisze i ide spac.....Musi Ci byc jakis powolny,bo jak pociagowy to i ociezaly :):):)Takiego do galopu nie zagonisz,wysiadzie w przedbiegach:)

lepszy powolny a żeby pracował cały czas niz szybki co wysiądze po zaoraniu małego zagonka.......
01 lutego 2014 07:22 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A jaki? bom dzisiaj cos slabo myslaca?:):)

Ojej no sexs hehehe :))))))))))))))))kurcze a ja poszłam tak wczesnie spac hehehe, a tu taki fajne rozmowy jakby dowcipy były opowiadane heheheehh,,,,Ale nie mozna miec wszystkiego hehe moja od 5 na chodzie juz sniadanie zjadła i chciała na spacerek isc hehe ale pokazałam ze ciemno!!! Zesz nie mogłam jej wczoraj przetrzymac 6.30 juz w łozku co sie dziwic!!! Dzien doberek spokojnego miłego dzionka zycze:)))))))))))))))))))))
01 lutego 2014 09:52 / 4 osobom podoba się ten post
I znowu tablet opluty po przeczytaniu kilku stron o polskich konikach i jeździe patataj - i tu Was nie kochać?

01 lutego 2014 09:58 / 2 osobom podoba się ten post
http://www.galopuje.pl/rasy-koni.html

A niechże każda sobie wybierze jaka jej odpowiada-do galopu czy stępa,a moze kłusak jaki?:):):):)