Na wyjeździe #5

01 lutego 2014 10:20 / 3 osobom podoba się ten post
NDorota

lepszy powolny a żeby pracował cały czas niz szybki co wysiądze po zaoraniu małego zagonka.......

tutaj to wszystkiego mozna sie dowiedziec, widze, ze wczoraj temat rolnictwa byl przerabiany.
01 lutego 2014 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

tutaj to wszystkiego mozna sie dowiedziec, widze, ze wczoraj temat rolnictwa byl przerabiany.

rolnictwo ,gotowanie zawsze jakos mozna ten temat ubrac hahaha:)

01 lutego 2014 10:33 / 5 osobom podoba się ten post
Wesole jest zycie staruszka ;-)
01 lutego 2014 11:06 / 3 osobom podoba się ten post
Podkoszulek na długich ramiączkach?
01 lutego 2014 11:10 / 10 osobom podoba się ten post
kaska_45

Polska opiekunka to osoba wszechstronnie uzdolniona i swobodnie na każdy temat dyskutuje  i w każdym temacie wnosi wiele interesującego:):):)Także ,a nawet rzekłabym szczególnie,jeśli mowa o szeroko pojętym rolnictwie,ze specjalnym naciskiem na hodowlę konia wierzchowego:):):):)
01 lutego 2014 11:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dobrze,ze ma opaski pod kolanami bo tez by zwisaly ;-)
01 lutego 2014 12:31 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

http://www.galopuje.pl/rasy-koni.html

A niechże każda sobie wybierze jaka jej odpowiada-do galopu czy stępa,a moze kłusak jaki?:):):):)

Wybrałam sobie małopolskiego bom ja dziewczyna z małoplski. Bedziem do siebie pasować ;-)
01 lutego 2014 12:54 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

O matkooo !!! A" towarzyszka" jaka dumna,że ma takiego wisielca-hihihi-mina tej pani z przodu-bezcenna-hahahahaha
01 lutego 2014 13:30 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

O matkooo !!! A" towarzyszka" jaka dumna,że ma takiego wisielca-hihihi-mina tej pani z przodu-bezcenna-hahahahaha

Bo ta Pani to jest mistrz pierwszego planu!
01 lutego 2014 14:59
:((((((((((((((((((((( Przechwaliłam pogode i u mnie pada ja chce z powrotem moja pogode !!!!! Moge połazicna spacerki kilka razy na dzien a siedzenie :(
01 lutego 2014 15:02 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Polska opiekunka to osoba wszechstronnie uzdolniona i swobodnie na każdy temat dyskutuje  i w każdym temacie wnosi wiele interesującego:):):)Także ,a nawet rzekłabym szczególnie,jeśli mowa o szeroko pojętym rolnictwie,ze specjalnym naciskiem na hodowlę konia wierzchowego:):):):)

A ile smiechu przy tym hehehe::)))))))))))))))
01 lutego 2014 15:21
Asik

Podkoszulek na długich ramiączkach?

Tez, Asik,tez :):):)
01 lutego 2014 19:11
Andrejka, nie przesadzaj:)
01 lutego 2014 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

Wiele juz w zyciu widzialam, ale takich portek z kieszonka z przodu jeszcze nie)
Pani tez pasowalaby bluzeczka z dwiema kieszonkami z przodu. )
01 lutego 2014 20:01
NDorota

Dzięki dziewczyny,wszystkie rady cenne,nie ma to jak wzajemna pomoc,jakby tam której koń wysiadł dajcie znac,hihi podeśle mojego,dowiezie gdzie trzeba,buziaki

Tylko uwazaj co napisalas? A jak 30 chetnych da znac, to tez dowiezie?