Na wyjeździe #5

04 lutego 2014 16:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Czy tylko mi się zdaje czy Ty się czujesz zastraszona??????Tak odebrałam Twojego posta.Powiem Ci tak-jak firma ma Cię w nosie to się z nimi pożegnaj,bez sentymentów i żalu.Nawet dzis na forum w zakładce oferty pracy jest oferta innej firmy za 1200 +150 podróż.Ogłos się sama na portalach pracowych ,aplikuj do innych firm ,choćby tych co są na naszym forum.Nie ma na co czekac i nie ma czego żałować.Nie ta sztela to inna.Tej roboty w D nieprędko dla nas zabraknie:):):):)

Żle zacytowałam!!!Powyższy post skierowany jest do Arabrab!!!!!
04 lutego 2014 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Czy tylko mi się zdaje czy Ty się czujesz zastraszona??????Tak odebrałam Twojego posta.Powiem Ci tak-jak firma ma Cię w nosie to się z nimi pożegnaj,bez sentymentów i żalu.Nawet dzis na forum w zakładce oferty pracy jest oferta innej firmy za 1200 +150 podróż.Ogłos się sama na portalach pracowych ,aplikuj do innych firm ,choćby tych co są na naszym forum.Nie ma na co czekac i nie ma czego żałować.Nie ta sztela to inna.Tej roboty w D nieprędko dla nas zabraknie:):):):)

Nie ,nie.Wczesniej ( pare dni) napisalam jak sie rozstalam  z P.Ja sie nie dam zastraszyc ..........nikomu.Nie ten charakter.pracuje w innej agencji i mam to co chcialam miec.Zawsze mowie nie ta t inna firma.Pasuje mi ,pracuje  ,nie pasuje to ..........zabieram " zabawki" i zmieniam " piaskownice.
04 lutego 2014 16:07 / 1 osobie podoba się ten post
Jesli mowa o firmie Pro..to u mnie odpadli w przedbiegach,bo usiłowali mnie 'przymusić'do wyjazdu,tak tak dobrze slyszycie- 'przymusić'
04 lutego 2014 16:12 / 6 osobom podoba się ten post
Jesli arabrab nie otrzyma podwyzki, nie ma sentymentow. Albo dostaje to co chce, czyli te 300 albo zmienia miejsce.
A to my dla idei pracujemy czy dla jak? Chce miec kto dobra opiekunke dla swojej mamy? Niech sie postara aby ja zatrzymac.
Na calym swiecie dobre firmy, jesli chca miec dobrych pracownikow-to ich cenia.
04 lutego 2014 16:56 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Oświećcie mnie co to "Mini Job", tylko takim prostym językiem, dla niekumatych ;)))

Mini Job - mala praca)
Zatrudnia Ciebie rodzina, u ktorej pracujesz i z ktora zawierasz umowe. Warunek-musisz byc zameldowana w miejscu pracy.
04 lutego 2014 17:51 / 2 osobom podoba się ten post
Czyli......podobna do Ciebie. Pozdrawiam )
04 lutego 2014 18:33 / 1 osobie podoba się ten post
czyli Cała ja?:)
04 lutego 2014 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Witam :) Córka PDP przywiozła dziś pudełeczko 200g krewetek koktajlowych, więc zrobiłam na masełku z czosnkiem na kolację. Nie wyszło tego za wiele. Ja sobie nałożyłam może z 7 szt, a PDP resztę... spojrzała na mnie, gdy jej podawałam i mówi: uuu nie za wiele tego. A ja na to, że to małe pudełeczko było i chciała bym jej pokazała... więc przyniosłam z kosza. A ona na to, ze musi poprosić córkę by przywiozła większe, żebyśmy się obie najadły :))) Mówię Wam ona pochłania wszystko jak odkurzacz:) potrafi zjeść kawałek czekolady i zaraz po tym poprosić o chipsy solone... aż mi czasem słabo jak patrzę na jej poczynania. Zauważyłam też, ze gdy jej nie chcę dać słodyczy ( na wyraźną prośbę córki i zmienniczki, by było jej łatwiej) to złości się na mnie... Miłego wieczoru :*
04 lutego 2014 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
Sylwunia

Witam :) Córka PDP przywiozła dziś pudełeczko 200g krewetek koktajlowych, więc zrobiłam na masełku z czosnkiem na kolację. Nie wyszło tego za wiele. Ja sobie nałożyłam może z 7 szt, a PDP resztę... spojrzała na mnie, gdy jej podawałam i mówi: uuu nie za wiele tego. A ja na to, że to małe pudełeczko było i chciała bym jej pokazała... więc przyniosłam z kosza. A ona na to, ze musi poprosić córkę by przywiozła większe, żebyśmy się obie najadły :))) Mówię Wam ona pochłania wszystko jak odkurzacz:) potrafi zjeść kawałek czekolady i zaraz po tym poprosić o chipsy solone... aż mi czasem słabo jak patrzę na jej poczynania. Zauważyłam też, ze gdy jej nie chcę dać słodyczy ( na wyraźną prośbę córki i zmienniczki, by było jej łatwiej) to złości się na mnie... Miłego wieczoru :*

Sylwunia ,Ty obżartuchu:):):)Aż 7 krewetek od ust PDP odjęłaś!!!!!Powstrzymaj na przyszłość swoje niepohamowane łakomstwo:):):)
04 lutego 2014 18:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Sylwunia ,Ty obżartuchu:):):)Aż 7 krewetek od ust PDP odjęłaś!!!!!Powstrzymaj na przyszłość swoje niepohamowane łakomstwo:):):)

...i to koktailowych ...:):):).

04 lutego 2014 19:00 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

...i to koktailowych ...:):):).

i do tego krewetek:):):):)       
04 lutego 2014 19:00
magdalena_k

i do tego krewetek:):):):)       

A tygrysich to Sylwunia by wciągnęła ze 2 i pół :):):)
04 lutego 2014 19:01
Marta

Jesli mowa o firmie Pro..to u mnie odpadli w przedbiegach,bo usiłowali mnie 'przymusić'do wyjazdu,tak tak dobrze slyszycie- 'przymusić'

przepraszam jak ,,przymusic,,?
04 lutego 2014 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A tygrysich to Sylwunia by wciągnęła ze 2 i pół :):):)

bardzo prosze o zachowanie ciszy bo mi śłinka leci na temat slowa ,,krewetki,,:):):)
04 lutego 2014 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

bardzo prosze o zachowanie ciszy bo mi śłinka leci na temat slowa ,,krewetki,,:):):)

Mnie też :). Zapraszam Cię na krewetki do mnie w sobotę,będzie babski wieczór z krewetkami i drinkami. Mam ponad kilogram w zamrażalniku :):):)