Mnie też :). Zapraszam Cię na krewetki do mnie w sobotę,będzie babski wieczór z krewetkami i drinkami. Mam ponad kilogram w zamrażalniku :):):)
Mnie też :). Zapraszam Cię na krewetki do mnie w sobotę,będzie babski wieczór z krewetkami i drinkami. Mam ponad kilogram w zamrażalniku :):):)
przepraszam jak ,,przymusic,,?
He,he wcale nie dlatego ,że daleko jestem,ale dlatego ,ze Madzię bardzo lubię,Ciebie Berdi też zapraszam :):):):)
Czekaj kochana, bo jak masz taki szeroki gest, to ja w Polsce jestem, może pamiętasz... I mam Cię blisko (no, w miarę...) ;)))
Czekaj kochana, bo jak masz taki szeroki gest, to ja w Polsce jestem, może pamiętasz... I mam Cię blisko (no, w miarę...) ;)))
12-go ja wyjeżdżam,impreza krewetkowa będzie w tą sobotę od godziny 19-tej. Będzie 5 dziewczyn i 5 flaszek,ale jakbyś wpadła dokupię krewetek :):):). Robię pyszne na masełku z czosnkiem,pietruszką zieloną i papryką.
Ivanilia wszystkiego dobrego:) Dokładnie tematu nie znam, wyczytałam tylko na sąsiednim wątku że do Szwajcarii jedziesz, super. Trzymam kciuki:) Niech Ci się wszystko ułoży po Twojej mysli, jak sobie zaplanowałaś:)
Dziękuję Ci Sasanka,będzie dobrze bo mam zero stresu i wielką ochotę na wyjazd :)
hallo,pamietasz mnie? to ja!!!na te krewetki tez wpadne,nie przepraszaj ,ze mnie nie zaprosilas,wiem ze powinnam wiedziec ze to oczywiste przeciez:)a tak powaznie, gdzie Ty sie teraz wybierasz?Szwajcaria?na pol roku?Szwajcaria ok ale pol roku?Ty napewno zalapalas jakąs chorobe od ostatniej babci, demencje z brakiem poczucia czasu,no zlituj sie:(
Sylwunia ,Ty obżartuchu:):):)Aż 7 krewetek od ust PDP odjęłaś!!!!!Powstrzymaj na przyszłość swoje niepohamowane łakomstwo:):):)