Na wyjeździe #5

04 lutego 2014 19:12
ivanilia40

Mnie też :). Zapraszam Cię na krewetki do mnie w sobotę,będzie babski wieczór z krewetkami i drinkami. Mam ponad kilogram w zamrażalniku :):):)

za daleko jestes :(
04 lutego 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

przepraszam jak ,,przymusic,,?

Ano przymusic.Razu pewnego firma Pro zadzwonila do mnie z oferta.Byla to luzna rozmowa,o pdp,rodzinie,itd.Powiedzialam,ze jesli sie zdecyduję na'tak', to oddzwonie.Po dwoch dniach firma zadzwonila,'chcielismy z pania ustalic szczegoly wyjazdu,.ja na to,ze nie podjelam jeszcze decyzji.Oni- jak to?? Z krzykiem- przeciez sie pani ZADEKLAROWAŁA, my juz kupilsmy bilet...o,nie ze mna takie numery,Bruner....Najsmieszniejsze to,ze wlasciwie to pojechalabym z nimi,oferta nie byla zla..ale po tej rozmowie zdecydowalam,ze jednak poszukam innej firmy.Potwierdzam opinie ktore si tu juz przewijaly,ze firma Pro...ZASTRASZA opiekunki...a przynajmniej probuje...w moim przypadku z marnym skutkiem.
04 lutego 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
no ja wiem zeby za duzo nie ubylo hahhaha :):):)
04 lutego 2014 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
He,he wcale nie dlatego ,że daleko jestem,ale dlatego ,ze Madzię bardzo lubię,Ciebie Berdi też zapraszam :):):):)
04 lutego 2014 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Mnie też :). Zapraszam Cię na krewetki do mnie w sobotę,będzie babski wieczór z krewetkami i drinkami. Mam ponad kilogram w zamrażalniku :):):)

Czekaj kochana, bo jak masz taki szeroki gest, to ja w Polsce jestem, może pamiętasz... I mam Cię blisko (no, w miarę...) ;)))
04 lutego 2014 19:25
ivanilia40

He,he wcale nie dlatego ,że daleko jestem,ale dlatego ,ze Madzię bardzo lubię,Ciebie Berdi też zapraszam :):):):)

i wzajemnie,,,,zobacz ile dla Ciebie zostanie jak wszyscy tak daleko:):):):)
04 lutego 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Czekaj kochana, bo jak masz taki szeroki gest, to ja w Polsce jestem, może pamiętasz... I mam Cię blisko (no, w miarę...) ;)))

to jedz i zjedz za nas:):):)
04 lutego 2014 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
no sama bym sie wybrala ale co.... terazmi sie krewetki po nocy beda snily:(:(:(
04 lutego 2014 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
12-go ja wyjeżdżam,impreza krewetkowa będzie w tą sobotę od godziny 19-tej. Będzie 5 dziewczyn i 5 flaszek,ale jakbyś wpadła dokupię krewetek :):):). Robię pyszne na masełku z czosnkiem,pietruszką zieloną i papryką.
04 lutego 2014 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Lilusia,no byłoby wesoło jakbysmy zaczęły o pampersach gadać po pijaku he,he Koleżanki są z branży finansowej i nierozumieją "mojej pasji" he,he
04 lutego 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

12-go ja wyjeżdżam,impreza krewetkowa będzie w tą sobotę od godziny 19-tej. Będzie 5 dziewczyn i 5 flaszek,ale jakbyś wpadła dokupię krewetek :):):). Robię pyszne na masełku z czosnkiem,pietruszką zieloną i papryką.

Ivanilia wszystkiego dobrego:) Dokładnie tematu nie znam, wyczytałam tylko na sąsiednim wątku że do Szwajcarii jedziesz, super. Trzymam kciuki:) Niech Ci się wszystko ułoży po Twojej mysli, jak sobie zaplanowałaś:)
04 lutego 2014 19:50 / 4 osobom podoba się ten post
sas-anka

Ivanilia wszystkiego dobrego:) Dokładnie tematu nie znam, wyczytałam tylko na sąsiednim wątku że do Szwajcarii jedziesz, super. Trzymam kciuki:) Niech Ci się wszystko ułoży po Twojej mysli, jak sobie zaplanowałaś:)

Dziękuję Ci Sasanka,będzie dobrze bo mam zero stresu i wielką ochotę na wyjazd :)
04 lutego 2014 20:13 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuję Ci Sasanka,będzie dobrze bo mam zero stresu i wielką ochotę na wyjazd :)

hallo,pamietasz mnie? to ja!!!na te krewetki tez wpadne,nie przepraszaj ,ze mnie nie zaprosilas,wiem ze powinnam wiedziec ze to oczywiste przeciez:)a tak powaznie, gdzie Ty sie teraz wybierasz?Szwajcaria?na pol roku?Szwajcaria ok ale pol roku?Ty  napewno zalapalas jakąs chorobe od ostatniej babci, demencje z brakiem poczucia czasu,no zlituj sie:(
04 lutego 2014 20:20 / 6 osobom podoba się ten post
kaska_45

hallo,pamietasz mnie? to ja!!!na te krewetki tez wpadne,nie przepraszaj ,ze mnie nie zaprosilas,wiem ze powinnam wiedziec ze to oczywiste przeciez:)a tak powaznie, gdzie Ty sie teraz wybierasz?Szwajcaria?na pol roku?Szwajcaria ok ale pol roku?Ty  napewno zalapalas jakąs chorobe od ostatniej babci, demencje z brakiem poczucia czasu,no zlituj sie:(

Co mam Cię nie pamiętać ? he,he,he. Najchętniej zaprosiłabym całą setkę z moich przyjaciół na te krewetki :):):),a jeszcze chętniej na drinki :):).
Pół roku to prawdziwe wyzwanie,ale co tam,jak przeżyłam berlińską babcię,to pół roku w Szwajcarii to pikuś,a ja lubię wyzwania,więc spoczko.Jakby co będę się miała komu wypłakać w rękaw- Wam oczywiście :):):)
04 lutego 2014 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Sylwunia ,Ty obżartuchu:):):)Aż 7 krewetek od ust PDP odjęłaś!!!!!Powstrzymaj na przyszłość swoje niepohamowane łakomstwo:):):)

No i własnie dla tych 7 krewetek warto zostać opiekunką :)) Co ja tu jeszcze w PL robię hahaha