No i własnie dla tych 7 krewetek warto zostać opiekunką :)) Co ja tu jeszcze w PL robię hahaha
No i własnie dla tych 7 krewetek warto zostać opiekunką :)) Co ja tu jeszcze w PL robię hahaha
Chyba że tygrysich:)Te koktajlowe to takie małe ,że ich na talerzu nie widać:):):)
ja sie przyznam do czegos, ja nawet nie wiem jak krewetki smakują, buuuu, a juz jak je doprawiac?wstyd, co?z czym to sie je?moze dopoki tu jestem jeszcze w de to kupie te stworki:)
ja sie przyznam do czegos, ja nawet nie wiem jak krewetki smakują, buuuu, a juz jak je doprawiac?wstyd, co?z czym to sie je?moze dopoki tu jestem jeszcze w de to kupie te stworki:)
Co mam Cię nie pamiętać ? he,he,he. Najchętniej zaprosiłabym całą setkę z moich przyjaciół na te krewetki :):):),a jeszcze chętniej na drinki :):).
Pół roku to prawdziwe wyzwanie,ale co tam,jak przeżyłam berlińską babcię,to pół roku w Szwajcarii to pikuś,a ja lubię wyzwania,więc spoczko.Jakby co będę się miała komu wypłakać w rękaw- Wam oczywiście :):):)
Hogata-"Tańczaca z laptopem":)) Wyobraziłam sobie jak latasz z rozwianym włosem i dzikim błyskiem w oku:)
Hogata-"Tańczaca z laptopem":)) Wyobraziłam sobie jak latasz z rozwianym włosem i dzikim błyskiem w oku:)
Kasiu45 nie przejmuj sie ja tez i nie wiem nawet czy chce prubowac hehe:))
A raków nie łapałyscie za młodu ? Smak troszeczke podobny . Spróbować wszystkiego warto po to choćby zeby stwierdzić ze jest bleee...
A raków nie łapałyscie za młodu ? Smak troszeczke podobny . Spróbować wszystkiego warto po to choćby zeby stwierdzić ze jest bleee...