Na wyjeździe #5

04 lutego 2014 21:11
Gosia 1234

No i własnie dla tych 7 krewetek warto zostać opiekunką :)) Co ja tu jeszcze w PL robię hahaha

Chyba że tygrysich:)Te koktajlowe to takie małe ,że ich na talerzu nie widać:):):)
04 lutego 2014 21:16
ja sie przyznam do czegos, ja nawet nie wiem jak krewetki smakują, buuuu, a juz jak je doprawiac?wstyd, co?z czym to sie je?moze dopoki tu jestem jeszcze w de to kupie te stworki:)
04 lutego 2014 21:18
Witam wieczorkiem!! Dzien wrazen, moja babcia dzis chciała robic sortowanie w szafie!!!  pare zeczy wyzucic bo stare i nie potrzebne lub za duzo!!! ona z szafy ja na okretke do szafy hehe pozniej zaglada do portwela co chwile !! Pokazuje choc wiem ile ma 30 euro mowie to moje wyciaga obraca sie i trach rozdarte na poł ledwo zdazyła wziasc jej z reki bo zamiast 30 było by 120  upssssssssssss a ona to stare taka byłam wsciekła ze sie nie odzwam do niej!!! A onma Elizabet jestes zła ale to jeszcze po jej mamie tesciowej i tesciu i tesciu wszystko stare i niepotrzebne dlaczego jestes zła taka niewinna mine zrobiła ze jak zaczełam sie smiac to myslałam ze nie przestane rany!!!! Mowie nie nie jestem zła oj bo ja myslałam to wszystko twoje i co zrobisz to ty  wiec nie jestem naprawde  !!! Wiec ona zdowolona!! Jakies piec minut znowu do portwela mogdzie moje pieniadze matko cos sobie przypomniała ojej co ja  zrobiłam ale to nie było duzo !! Elizabet tylko nie mow nic mojej corce oki nie powem!!! No ale jak nie musiałam powiedziec a oni machneli reka kurcze ja stres przchodze a oni to nic  nic sie nie stało!!!Alez ja doswiadczenia nabieram hehe:)))
04 lutego 2014 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Chyba że tygrysich:)Te koktajlowe to takie małe ,że ich na talerzu nie widać:):):)

Ja też mała ze ledwo mnie widać hahahaha
04 lutego 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

ja sie przyznam do czegos, ja nawet nie wiem jak krewetki smakują, buuuu, a juz jak je doprawiac?wstyd, co?z czym to sie je?moze dopoki tu jestem jeszcze w de to kupie te stworki:)

Nie wstydż się:) ja też nie jadłam i nie zamierzam.Właśnie-wygladają jak stworki! Ja mam chlopskie korzenie i lubię nieskomplikowane,proste jedzenie:))))
04 lutego 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Kasiu45 nie przejmuj sie ja tez i nie wiem nawet czy chce prubowac hehe:))
04 lutego 2014 21:21 / 7 osobom podoba się ten post
Cześc Dziewczyny:)
Mam wqrwa,od wczoraj latam jak poparzona za internetem i gówno:(:(:(:(
Wyszłam na schody i złapałam,ale tak być nie może ,bo mi dupa marznie,jutro przeprowadze rozmowe.....Ani z Wami pogadac,ani z domem,noż qrwa mać:(
Ja tam tanczyć lubie ,ale może nie koniecznie z lapkiem:(
Dzisiaj nie popiszę z Wami ,ale już sie postaram o ordnung.OOOOOOOOO.
04 lutego 2014 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
Hogata-"Tańczaca z laptopem":)) Wyobraziłam sobie jak latasz z rozwianym włosem i dzikim błyskiem w oku:)
04 lutego 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Co mam Cię nie pamiętać ? he,he,he. Najchętniej zaprosiłabym całą setkę z moich przyjaciół na te krewetki :):):),a jeszcze chętniej na drinki :):).
Pół roku to prawdziwe wyzwanie,ale co tam,jak przeżyłam berlińską babcię,to pół roku w Szwajcarii to pikuś,a ja lubię wyzwania,więc spoczko.Jakby co będę się miała komu wypłakać w rękaw- Wam oczywiście :):):)

O rany Ivanilia to nie lada wyzwanie poł roku no to chyle czoło robisz sie długo dystansowcem!!!
04 lutego 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Hogata-"Tańczaca z laptopem":)) Wyobraziłam sobie jak latasz z rozwianym włosem i dzikim błyskiem w oku:)

No tak to własnie wyglada,rozwiany włos,dzikie spojżenie  Whrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(:(:(:(
Dobra lece ,bo mi zimno i jeszcze jakiegos wilka załapie,narka,do nastepnego napisanie,alez jestem wqrwiona......
04 lutego 2014 21:31
wiewiorka

hHahahahahaha no dobre w tym mpomencie ja sobie tez wyobraziłam i taki smiech mnie oganoł hahahahahahahaaha
04 lutego 2014 21:31
Zakręcona Mamuela

Kasiu45 nie przejmuj sie ja tez i nie wiem nawet czy chce prubowac hehe:))

A raków nie łapałyscie za młodu ? Smak troszeczke podobny . Spróbować wszystkiego warto po to choćby zeby stwierdzić ze jest bleee...

04 lutego 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

A raków nie łapałyscie za młodu ? Smak troszeczke podobny . Spróbować wszystkiego warto po to choćby zeby stwierdzić ze jest bleee...

No tez nie :( ale ze mnie diwadło hehehe
04 lutego 2014 21:36
kaska_45

Jadłam 2x tygrysie, z grilla i w panierce-pyszota.Próbowałam innych owoców morza ,ale mi nie posmakowały:(Nie ma sie co wstydzic -sushi np nie jadłam i nie zjem raczej-surowa ryba?.Błeeeeeee
04 lutego 2014 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Może gdybym nie widziała jak wyglądają,a tak to nie bardzo:))Ale nie twierdzę,że są złe,pewnie pyszne,skoro ludzie się nimi zachwycaja.