andrea, skarbuś, co ci da adres mailowy opiekuna, skoro trafisz na osobę wybitnie psychiczną. Nawt jeśli ten opiekun kontraktu jest w porządku, to co jeśli w biurze *zapomną* powiedzieć, że jedziesz do osoby egoistycznej, trudnej, psychicznie chorej. Córka tego człowieka, którym się opiekowałam powiedziała mi to wprost i dziwiła się, że mam pretensje, skoro ona wszystkie informacje o swoim ojcu podała, włącznie z tymi najbardziej negatywnymi. Wtedy i opiekun ci nie potrzebny, osoby psychicznej nie zmienisz. Zresztą pani z biura, której wprost powiedziałam, że zataiła przede mną istotne informacje, powiedziała, że oni mają za zadanie opowiedzieć nam na temat chorób, na które cierpią nasi podopieczni, a nie opowiedać nam o ich charakterach, nawet jeśli są na prawdę ekstremalne. Dziewczyno, ja widziałam jak ktoś ma poważny atak nerwowy, zamykałam się na noc w pokoju na klucz, a ta osoba po raz kolejny wylądowała w szpitalu psychiatrycznym. Uważasz, że o takich rzeczach nie powinno się wiedzieć? pozdrawiam i czekam na odpowiedz natka