Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
29 stycznia 2013 23:22
Z tym zanizaniem poziomu jezyka to byl w moim przypadku glowny powod , dla ktorego zrezygnowalam ze wspolpracy z ta firma.Tylko, ze u mnie wygladalo to tak,ze ja sobie wpisalam poziom podstawowy , z testow wyszedl mi niby troszke lepiej,ale jaki to dokladnie nie wiem- a do rodziny(ktora oczekiwala bdb- db jezyka) zostalam wyslana jako osoba z dobrym niemieckim , co pozniej skutkowalo nieprzyemnosciami, ktorych musilam doswiadczac nie z wlasnej winy.
30 stycznia 2013 05:22
Tak Firma zwraca obojetnie czym bys jechala tylko nie wiem czy cala kwote.

A jezeli chodzi o te wysokie stawki niby 1200 nawet , to jest nie mozliwe tyle zarobic w tej firmie bywaja jednak wyjatki?? ale?

Moja kolezanka zna bardzo dobrze jezyk i pracuje u nich trzy lata i zarabia tyle ile juz powyzej pisalam. wiec nie rozumiem o czym pisze Andrea...widocznie jest wiernym pracownikiem, ale takie tez bywaja..pozdrawiam
30 stycznia 2013 12:23
Z tym zwrotem kosztów przejazdu(innym środkiem transportu jaki ma firma Pr24) to jest tak,że owszem.... tylko czeka się miesiącami! Moja zmienniczka przyjeżdzała na stellę swoim samochodem,do tej pory czeka na rozliczenie kosztów dojazdu za.... przedostatni dojazd a było to we wrześniu 2012
30 stycznia 2013 14:00
Andrea masz rację, w Promedice można zarobić takie pieniądze, bo ja takie dostałam na 'dzień dobry".

Oceniają znajomość języka i zaniżają ją. U mnie było to trudne, bo jestem po germanistyce, myślę jednak, że ucięli mi trochę za brak doświadczenia. Pracuję za krótko, żeby wystąpić o podwyżkę.

Czy dostajesz pieniądze na konto w terminie, bo u mnie zawsze mają poślizg? Pozdrawiam
30 stycznia 2013 15:08 / 1 osobie podoba się ten post
Arbeit albo ty wkrecasz nas albo kolezanki wkrecaja ciebie.Nie jestem jakas zagorzala fanka promedici ale 730euro po 3 latach pracy....Moge uwierzyc ze na starcie ale po 3 latach?....Jasne ze firma sama ci nie podniesie stawki ale co z nimi....same nie potrafia sie upomniec?....cos mi to wszystko troche traci .......
30 stycznia 2013 15:45
Maggi555 ja mam wypłatę w euro i jestem w tej grupie poślizgu, o której mówi Andrea, ale ostatnio muszę przyznać, że mam 1 dzień opóźnienia :)))
30 stycznia 2013 16:15
Sylwuniu, ja rozmawiałam z nimi grzecznie ale stanowczo, ostatnią wypłatę miałam 15-go po południu. Oni zwalają winę na mój bank, a to oni robią obroty naszymi pieniędzmi i każdy pełny dzień to nasza strata, a ich zysk. Sprawę skwitowałam krótko: umowa obowiązuje w obie strony i skoro mam mieć EUR na koncie najpóźniej do 14-go to tak życzę sobie mieć przelew. Zobaczymy w lutym...?
31 stycznia 2013 22:45
Własnie przedłużyłam umowę z PR24 na kolejny rok,jestem tzw.pracownikiem PREMIUM i mam 1200 euro.Cieszę się,że po roku dobrej pracy mnie doceniono hihihi.
03 lutego 2013 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
Ja znalazłam ich niemiecką stronę: http://www.promedica24.de/impressum
03 lutego 2013 20:37
Dziękuję moderatorze za radę, może z niej skorzystam. Więc jeśli o moją byłą firmę, czyli PRM, to miałam kilka niemiłych incydentów z nią. Musiałam wysyłać listy za potwierdzeniem odbioru, bo wszystko gdzieś ginęło, nie mogłam uzyskać rzetelnych informacji, a co najbardziej mnie irytowało, ilość pań tam pracujących. Ja rozumiem, że firma jest duża, ale jeśli za każdym razem jestem zmuszona znów rozmawiać z inną osobą o konkretnej sprawie, to nie mam na to czasu i ochoty Mam nadzieję, że ta wypowiedz jest wystarczająco składna, żeby jej nie kasować. .
03 lutego 2013 21:43
andrea, skarbuś, co ci da adres mailowy opiekuna, skoro trafisz na osobę wybitnie psychiczną. Nawt jeśli ten opiekun kontraktu jest w porządku, to co jeśli w biurze *zapomną* powiedzieć, że jedziesz do osoby egoistycznej, trudnej, psychicznie chorej. Córka tego człowieka, którym się opiekowałam powiedziała mi to wprost i dziwiła się, że mam pretensje, skoro ona wszystkie informacje o swoim ojcu podała, włącznie z tymi najbardziej negatywnymi. Wtedy i opiekun ci nie potrzebny, osoby psychicznej nie zmienisz. Zresztą pani z biura, której wprost powiedziałam, że zataiła przede mną istotne informacje, powiedziała, że oni mają za zadanie opowiedzieć nam na temat chorób, na które cierpią nasi podopieczni, a nie opowiedać nam o ich charakterach, nawet jeśli są na prawdę ekstremalne. Dziewczyno, ja widziałam jak ktoś ma poważny atak nerwowy, zamykałam się na noc w pokoju na klucz, a ta osoba po raz kolejny wylądowała w szpitalu psychiatrycznym. Uważasz, że o takich rzeczach nie powinno się wiedzieć? pozdrawiam i czekam na odpowiedz natka
06 lutego 2013 11:36
Zakonczylam wspolprace z firma 2011 r.Wczoraj niespodzianka(syn poinformowal mnie - Skype) ,mama masz pismo z Pr.24 ,od razzu mowie wyrzuc ,a on nie bo to polecony ,mysle mmmm.Ok.idz na poczte i odbierz ,odebral ii................PIT -za 2012r podpisany przez p.K.Po powrocie musze zadzwonic i wyjasnic .Jednym slowem........balagan.
07 lutego 2013 12:08
andrea widzę, że masz niezłe "chody" w Promedice ;-) ale dobrą pozycję też trzeba sobie wypracować... ja zrezygnowałam z Pro ponad rok temu, bo czułam się niedoceniana za zarobki.. Zamieniłam na mniejszą agencję i jestem zadowolona, ale w Pro było też wszystko ok oprócz pieniążków...
07 lutego 2013 15:15
Witam dziewczyny czy ktoras z was jest mi w stanie wyjasnic sprawe czasu wolnego . pracuje 24 godz na dobe czas wolny mam w njedziele 4 godziny czy to jest ok bo sie pogubilam w tym .prosze o pomoc.
07 lutego 2013 15:56
mi sie wydaje ze sprawa wolnego jest do ustalenia z kazda rodzina indywidualnie jak pracowalam w promedice mialam 2 dni od 8-17 podopieczna zabierano wowczas do Tagespfege,na innym miejscu w tej samej firmie po obiedzie 3 godz i w weekendy po 4 poniewaz mieszkalismy z corka babci i ona sie nia zajmowala