Na wyjeździe #6

14 marca 2014 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Właśnie ja jestem jeszcze w domu , słoneczko , inaczej bym nie krytykowała :-)))))))

zazdroszcze ci ale w domku tez bym tylko fotkę podziwiała bo mój mąż też w DE tylko 200 km ode mnie,ale we wtorek on na chwilę do domu jedzie to mnie po drodze zajedzie .W końcu zobacze normalnego człowieka z ktorym można pogadac
14 marca 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

zazdroszcze ci ale w domku tez bym tylko fotkę podziwiała bo mój mąż też w DE tylko 200 km ode mnie,ale we wtorek on na chwilę do domu jedzie to mnie po drodze zajedzie .W końcu zobacze normalnego człowieka z ktorym można pogadac

. Oczywiście , że można pogadać ---też ...Oj , dobrze , że doczytałam  cyt. " to mnie po drodze zajedzie ..."....O! tyz piknie )))))
14 marca 2014 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Hogatko ,jeszcze nic straconego  :)
A nóż ,widelec i urodzi się córeczka :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Teraz na mnie nie krzycz ,za te słówka , bo ja tak do Ciebie z przekory ,młoda Kobietko :))))))))))))))

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa już nakrzyczałam:)

Doris,błagam ,bądź dobra koleżanka.Nie rób mi tego,za "młoda"dziękuje ,ale córka???????????????????????Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Już nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 marca 2014 20:27
dzis 22.10 na tvn dziewczyna z tatuażem fil polecam
14 marca 2014 20:29
kacha25

dzis 22.10 na tvn dziewczyna z tatuażem fil polecam

Dzieki,że przypomniałaś.Wiedzialam,że mam coś ogladac.No widac poczatki................................... Oh!
14 marca 2014 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Hogatko, jest inaczej, ale wcale nie latwiej, mowi Ci to mama dwoch corek ...

Masz rację,ale po latach ,córka bardziej przy matce,a syn?No cóż........Ale postaram się chociaż być dobrą teściową(rozumnie):)
14 marca 2014 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
A ile płaca jak zasile szeregi?
14 marca 2014 20:42
Oglądałam ten film - fajny był, książki zresztą też.
A niedawno córka dziadka pożyczyła mi je po niemiecku na dvd - część pierwszą i drugą.
Drugiej to w ogóle nie oglądałam - nie wiem, czy w ogóle była w polskich kinach, czy też mi umknęła.
14 marca 2014 20:43 / 4 osobom podoba się ten post
Athenka

Zazdroszcze ci tego  Berlina,  Mensch!! ;D

A co do ubran najlepiej koszule - biale z kolnierzykiem 2 z dlugim i 4 z krotkim rekawem - ja tak robie  , 1 sweterek :) na chlodne wieczory ,  4-5 spodniczek 3 jakies normalne, i 2 elegantsze, ze 3 sukienki 1 okazjonalna i dwie freizeitowe  , buty oczywiscie 1 elegantsze na obcasie , balerinki - 2 pary wystarcza + sommerstiefel . Bikini - 2/3 pary .
plus dres na wieczory przed TV 

>Reszte dokupisz na miejscu!!! 

Buahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D DOBRE:   D;D;D;D;D;D;D;D;D

Poradziłaś Prowincjuszowi fachowo buahahahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D
14 marca 2014 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

orim podnieś lepiej bo zaraz wywiąże się ,,regularna bitwa,, :)

jaka bitwa ??? Andrea to rowna babka ( oj sorry nie rowna bo bluzki nie moze dobrac aby sie zapiac ha ha) nawet sklonna jest mi pomoc podniesc kamien
14 marca 2014 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
Wszystko naszykowane na przyjazd zmienniczki, ja również już spakowana. Ruszam jutro z Ulm o 16.30. Teraz idę pobiegać :)
14 marca 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Wszystko naszykowane na przyjazd zmienniczki, ja również już spakowana. Ruszam jutro z Ulm o 16.30. Teraz idę pobiegać :)

powodzenia i odpoczywaj
14 marca 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
przeciez ty nie Tereska ha ha
14 marca 2014 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
doris4

Czyli i Panowie maja dylemat : i co ja mam na siebie włożyć ?
A to ciekawe ,a myślałam, że jesteście ponad to :)
Ale na pewno weż ze sobą kolszule i koszulki na krótki rękaw .

Ale spodni już brać nie musi wcale.
14 marca 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
NIE Z przodu deska z tylu deska jest Tereska hihi