Na wyjeździe #6

14 marca 2014 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Proszę , żeby użytkownik Athenka nie wklejał sprośnych zdjęć .....:-)))))

całkiem super te fotki :)
14 marca 2014 19:30
margolcia

Eee tam Ivanilio, ubanem, esbana czy autobusem, wszedzie w trymiga dojezdzasz, Rudow jest spokojna dzielnica mnie sie tam podobało, ostania stacja ubanowa fakt, ale sklepów wszedzie w bród. Na Rudow jest duzo domow dla seniorów, własnie w jednym takim pracowałam. 

Ja zdeptałam i zjeżdziłam Rudow bo żeby dojechać do centrum potrzebowałam około godziny w jedną stronę,więc bardzo rzadko jeżdziłam. Czy spokojnie? chyba nie bardzo bo wieczorami słuchac było na ulicach grupy młodzieży ,a Turków więcej niż Niemców. Ja nie czułam się tam bezpiecznie nawet w dzień. Kościół jest faktycznie na Rudow,ale ja tam nie byłam,bo o 18-tej strach iść samemu na tym odludziu :)
14 marca 2014 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

całkiem super te fotki :)

Jakie super ? toż to jakiś bidulek ))))))
14 marca 2014 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jakie super ? toż to jakiś bidulek :-)))))))

jakis wyglodzony no nie???? niech chowa te kosci bo pieski sie zleca
14 marca 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Proszę , żeby użytkownik Athenka nie wklejał sprośnych zdjęć .....:-)))))

No wlasnie to najnormalniejsze stringi jakie znalazlam :)))))
A sprosne tez mi sie ukazaly, ale na prawde sprosne :))))
14 marca 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

ja podziwiam stringi nie to co w stringach o babki czas do domu wracać 

14 marca 2014 19:33 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bądż tak dobra i wytłumacz mi po czym poznać, że to bidulek )))))))))))))))))))
14 marca 2014 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Bądż tak dobra i wytłumacz mi po czym poznać, że to bidulek :-))))))))))))))))))))

Uszka stojące-zadowlenie, uszka leżące- smutek, uszka na boki ?
14 marca 2014 19:34 / 5 osobom podoba się ten post
bo nie stać go na całe majtki...co nie abrakadabra?????????????
14 marca 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.youtube.com/watch?v=TTNctoim1FQ

zobaczcie co znalazłam w necie..... wy też tak macie?
14 marca 2014 19:38
arabrab więcej fotek :)
14 marca 2014 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja zdeptałam i zjeżdziłam Rudow bo żeby dojechać do centrum potrzebowałam około godziny w jedną stronę,więc bardzo rzadko jeżdziłam. Czy spokojnie? chyba nie bardzo bo wieczorami słuchac było na ulicach grupy młodzieży ,a Turków więcej niż Niemców. Ja nie czułam się tam bezpiecznie nawet w dzień. Kościół jest faktycznie na Rudow,ale ja tam nie byłam,bo o 18-tej strach iść samemu na tym odludziu :)

A gdzie nie ma Turkow? Przeciez cały Berlin to mały Instanbuł. Zellendorf, ,  tez juz po mału na dziady schodzi, kiedys sami rodowici Niemcy mieszkali, Charlottenburg prawie Rosyjski, w Berlinie Niemcow jak na lekarstwo.
14 marca 2014 19:41
margolcia

A gdzie nie ma Turkow? Przeciez cały Berlin to mały Instanbuł. Zellendorf, ,  tez juz po mału na dziady schodzi, kiedys sami rodowici Niemcy mieszkali, Charlottenburg prawie Rosyjski, w Berlinie Niemcow jak na lekarstwo.

Muszę Ci powiedzieć,że tu gdzie jestem też widuję Turków,ale nie na taką skalę jak w De.
14 marca 2014 19:42 / 6 osobom podoba się ten post
jowitaliber

arabrab więcej fotek :)

Takich zbereżnych?...E , to musisz użytkownika Athenkę poprosić .No , ale jeżeli już będzie wklejać te bezeceństwa .......to niech to chociaż mężczyzna będzie a nie jakaś " popierdółka " )))))))
14 marca 2014 19:51
jowitaliber

ja podziwiam stringi nie to co w stringach o babki czas do domu wracać 

Właśnie ja jestem jeszcze w domu , słoneczko , inaczej bym nie krytykowała ))))))