Ech ....
Ech ....
Ech ....
Och.....
"Och" już było,ale uff jeszzce nie :)
Za żadne pieniądze nie będę pracowac na Rudow,wg mnie to największe zadupie jakie można spotkać w Berlinie. Do centrum 20 km i co z tego ,ze U-Ban jak trzeba się 3 razy przesiadać zeby dojechac do Alexanderplatz. Do Schonefild jest za to blisko,mozna samolotem leciec:)
Mnie wurst kiełbasa, zadupie, czy nie...Clausthal w górach Harzu to wiocha dopiero a byłem 4 miechy w sumie. Znałem b. dobrze Berlin, ale West i ćwierć wieku temu.
Mieszkałem 2 lata, na Rudow tez :)
Ja i tak jade tam do 'klasztoru', w niedziele mam wolne i to mi pasi :)))
Nawet fotoaparat kupiłem, stare-nowe kąty obcykam.
Najlepiej mieszkało mi sie w Studentenheim na Schlachtensee :)
"Och" już było,ale uff jeszzce nie :)
Mnie wurst kiełbasa, zadupie, czy nie...Clausthal w górach Harzu to wiocha dopiero a byłem 4 miechy w sumie. Znałem b. dobrze Berlin, ale West i ćwierć wieku temu.
Mieszkałem 2 lata, na Rudow tez :)
Ja i tak jade tam do 'klasztoru', w niedziele mam wolne i to mi pasi :)))
Nawet fotoaparat kupiłem, stare-nowe kąty obcykam.
Najlepiej mieszkało mi sie w Studentenheim na Schlachtensee :)
Jeszcze weż czerwone albo czarne koronkowe "body" i takiego samego koloru pończochy . O , jeszcze podwiązki do pończoch . Jeśli nie podwiązki , bo mogą być drogie to mogą byc gumy " wecka " , takie wiesz do słoików .....Aleee , będziesz miał branie !!!! ..:-)))))))
I wibrator, gumowa Barbie...ha ha ! Nie bede inwestował w body i koronki, ale licze, że Wy dziewczyny takie nosicie ;)) Ja nawet nie wiem jak wyglądają męskie stringi. Podobno są..:)))
wchodze i co ja czytam, OCH,ACH,ECH, no to mi sie te jęki z jednym kojarza tylko!ide se bo ja porządna, przyjde jak baterie Wam sie wyczerpia, a fuj!!:)
I wibrator, gumowa Barbie...ha ha ! Nie bede inwestował w body i koronki, ale licze, że Wy dziewczyny takie nosicie ;)) Ja nawet nie wiem jak wyglądają męskie stringi. Podobno są..:)))
Za żadne pieniądze nie będę pracowac na Rudow,wg mnie to największe zadupie jakie można spotkać w Berlinie. Do centrum 20 km i co z tego ,ze U-Ban jak trzeba się 3 razy przesiadać zeby dojechac do Alexanderplatz. Do Schonefild jest za to blisko,mozna samolotem leciec:)