Na wyjeździe #6

15 marca 2014 21:18
Jolek

No to tak jak moja mama :D miala tyle samo lat jak mnie urodzila, :D
a co Wam powiem jaki mam smak na zalewajke, albo barszcz bialy albo klapusniak ale bym zjadal o jejuniu :D
Dzisiaj przyjechala corka pdp z wnuczka i mowi jakie mam smaki a ja jej mowie ze na fastfood najbardziej to pojechaly do Maca i kupily mi tortille :D
No mowie Wam w szoku bylam :D

Ja w obydwu ciążach wcinałam reklamówkami lody wodne ale tylko z ,,Jasia,, inne nie wchodziły mi.
15 marca 2014 21:19
ivanilia40

To tak z 5 cm poproszę heheheeheh

gdzie hi hi w biuscie ha ha

15 marca 2014 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

No to tak jak moja mama :D miala tyle samo lat jak mnie urodzila, :D
a co Wam powiem jaki mam smak na zalewajke, albo barszcz bialy albo klapusniak ale bym zjadal o jejuniu :D
Dzisiaj przyjechala corka pdp z wnuczka i mowi jakie mam smaki a ja jej mowie ze na fastfood najbardziej to pojechaly do Maca i kupily mi tortille :D
No mowie Wam w szoku bylam :D

Trzeba było im o zalewajce powiedzieć,ale by miały zagadkę he,he,he  Ciekawe czy by załatwiły,mądrale :)
15 marca 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Czytasz to co chcesz, Mycha ma mi zabrac z bioder i dołożyć w długość nóg .,bo wyższa chcę byc. A temu wszystko z cyckami się kojarzy he,he,he
15 marca 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Trzeba było im o zalewajce powiedzieć,ale by miały zagadkę he,he,he  Ciekawe czy by załatwiły,mądrale :)

Ale widzisz ja sie nie spodziewalam takiej ich reakcji :D mile to bardzo bylo no i loda tez w sumie dzisiaj dostalam :D
15 marca 2014 21:22
ivanilia40

Czytasz to co chcesz, Mycha ma mi zabrac z bioder i dołożyć w długość nóg .,bo wyższa chcę byc. A temu wszystko z cyckami się kojarzy he,he,he

oj przepraszam z piersiami ha ha
15 marca 2014 21:23
ivanilia40

Orim to tak widze lubi..
15 marca 2014 21:24 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Tobie to tylko "oczy" w głowie. 
15 marca 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Orim to tak widze lubi..

lubi nie lubi ale to takie glupie gadanie tu chce wiecej a tam mniej.Chce byc wyzsza niech ubierze szpilki chce mniej w biodrach niech cwiczy i biega a piersi silikonowe mi sie nie podobaja wiec niech sie modli ha ha o wieksze hihi
15 marca 2014 21:27
Jolek

Ale widzisz ja sie nie spodziewalam takiej ich reakcji :D mile to bardzo bylo no i loda tez w sumie dzisiaj dostalam :D

Może ona woli "grzecznie" z Tobą, bo się boi że jej "myszy zostawisz" - hehe. Kiedyś chyba był taki przesąd. 
15 marca 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

a do jakiej dzielnicy Berlina zawitasz?? ja jestem na Tempelhof:)

Joasiu, jutro mam wolną niedziele ( ładnie zaczynam, nie?). Umówisz sie ze mna na spacer po mieście?
15 marca 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Joasiu, jutro mam wolną niedziele ( ładnie zaczynam, nie?). Umówisz sie ze mna na spacer po mieście?

o masz Ci .....  :0
15 marca 2014 21:29
ORIM

lubi nie lubi ale to takie glupie gadanie tu chce wiecej a tam mniej.Chce byc wyzsza niech ubierze szpilki chce mniej w biodrach niech cwiczy i biega a piersi silikonowe mi sie nie podobaja wiec niech sie modli ha ha o wieksze hihi

ORRRRRRRRRRRIM.......!
15 marca 2014 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Może ona woli "grzecznie" z Tobą, bo się boi że jej "myszy zostawisz" - hehe. Kiedyś chyba był taki przesąd. 

no no dokladnie i ze ich myszy zjedza :D no slyszalam o tym i dalej w Pl tak sie robi :)
15 marca 2014 21:47 / 3 osobom podoba się ten post
gosia35

o masz Ci .....  :0

Dziewczyny nie zostawiajcie mnie samego na pastwę różnych niebezpieczeństw, bo jeszcze, jak pisała Romana, do klubu traswestytów zbłądzę ;)