Na wyjeździe #6

15 marca 2014 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wędkarz śmierdzi rybami,myślałam raczej o złotej rybce :)

Gdzie Ty tego wędkarza wąchasz ??? Dobra, niech Ci będzie. Szukasz złotego rybka !!!
15 marca 2014 18:12 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Gdzie Ty tego wędkarza wąchasz ??? Dobra, niech Ci będzie. Szukasz złotego rybka !!!

W sumie zapach wędkarza byłby miłą odmianą po ciągłym wąchaniu obornika :) Chyba się zastanowię.
15 marca 2014 18:39 / 5 osobom podoba się ten post
20 min.temu wróciłam z roweru. Sączę sobie wodę i czekam na rozwój sytuacji. Wiem, że PDP ma pełne gatki. Co zrobi najstarszy potomek? Okazało się, że ogarnął sam problem, mnie zapytał jedynie, gdzie są worki od łazienkowego kosza na śmieci. Brawo!
Pozostałe potomstwo znalazłoby jakąś wymówkę....
15 marca 2014 19:02 / 3 osobom podoba się ten post
hagia

20 min.temu wróciłam z roweru. Sączę sobie wodę i czekam na rozwój sytuacji. Wiem, że PDP ma pełne gatki. Co zrobi najstarszy potomek? Okazało się, że ogarnął sam problem, mnie zapytał jedynie, gdzie są worki od łazienkowego kosza na śmieci. Brawo!
Pozostałe potomstwo znalazłoby jakąś wymówkę....

Widocznie nie zdążył się wyrobić w unikach :)
15 marca 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Widocznie nie zdążył się wyrobić w unikach :)

Tydzień temu jego siostra powiedziała, że ona szanuje imtymną sferę swojego ojca, a  to jest moja praca, więc żebym nie oczekiwała od niej.... :))))
15 marca 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

A ja na drugie mam Tereska i wcale nie jestem z przidu deska z tyłu deska.....

bo masz na drugie ha ha
15 marca 2014 20:32
ogladam na tvn Xfactor.Jestem dumny z tego, ze w polsce mamy tylu zdolnych ,młodych ludzi
15 marca 2014 20:34 / 5 osobom podoba się ten post
Musiałeś X-Factor obejrzeć żeby zauważyć zdolnych ludzi? Mnie wystarczyło wejść na forum "Opiekunki" :)
15 marca 2014 20:35
Dziś moja PDP troszku wcześniej poszla do wyrka , więc mogę w spokoju posiedzieć za zamkniętymi drzwiami .
15 marca 2014 20:35
robert72

ogladam na tvn Xfactor.Jestem dumny z tego, ze w polsce mamy tylu zdolnych ,młodych ludzi

No tak ale jeszcze trochę i pewnie wyjadą z PL ;-///  bo tam złe miejsce dla zdolnych ludzi. 
15 marca 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Musiałeś X-Factor obejrzeć żeby zauważyć zdolnych ludzi? Mnie wystarczyło wejść na forum "Opiekunki" :)

Oj żebyś Ty Ivanillia urosła ;-)))))) 
15 marca 2014 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Oj żebyś Ty Ivanillia urosła ;-)))))) 

To tak z 5 cm poproszę heheheeheh
15 marca 2014 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Ale masz fajnie ja w tej dziurze to mogę poszaleć tylko po edece:((

A ja Ci powiem ,że to nie tak źle w sumie.Jak byłam w Koloni,mieszkałam na zadupiałym osiedlu,a tam Netto i nic:(Byłam załamana,do centrum daleko.....Ale wiesz ile zaoszczedziłam?Teraz jestem w Koblenz,do centrum rowerkim 10 min.I juz kasa poleciała jak głupia:)
15 marca 2014 20:38
Wyszedł koleś 36 lat, toco zaspiewał to poezja!!!!!
15 marca 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To tak z 5 cm poproszę heheheeheh

Dobra, maszzzzzz ;-)))))