Dobra, maszzzzzz ;-)))))
Dobra, maszzzzzz ;-)))))
Nawet nie zapytałaś,gdzie to 5 cm. Zabierz z bioder i dołóz do długości nóg. Fertig :)
A ja na urodziny podopiecznej nie zostałam zaproszona, córka podopiecznej powiedziała że mam iść sobie na miasto. No więc poszłam ale....był catering i gdy rodzinka się najadła poprosili mnie na dół żebym coś przekąsiła hehe po prostu za dużo było i nie miał kto skończyć. Podziękowałam mówiąc że jadłam na mieście. Wnuk podopiecznej spytał czy wystarczająco hehe. po urodzinach córka chodziła za mną i prosiła żebym coś jadła bo szkoda wyrzucić. Nic z tego. Bolało ich jak wyrzucali
Ja też bym tak zrobiła i jeszcze powiedziała ,ze resztek nie jadam.
Raz mi córka PDP chciała zostawić sałatkę ziemniaczaną po urodzinach,którą sama zrobiła i nikt nie chcial jesć.Podziękowałam ,powiedziałam żeby zabrała ,bo ja tego nie jem ,a jej ojciec na drugi dzień też już nie chce
Andreaaa Kochana, moja mama jest jak Twoj maz tez przezywa moj powrot:P kiedy wracasz ?
a co najlepsze huehuehue dostalam dzisiaj kupe ciuszkow dla dzidziusia i pieken recznie robine 3 pary bucikow i wgl duzo rzeczy, jestejm taka zadowolona, tak dbaja tutaj o mnie ze masakra :) 3 Tage i do domuuu :D
Tylko pamiętaj o ciotkach, będziemy się niecierpliwić.
Wędkarz śmierdzi rybami,myślałam raczej o złotej rybce :)
No ivanilka, złota rybka nie śmierdzi przynajmniej rybami, he he;-)
wiem wiem :D ja sama sie niecierpliwiee :) huehue chce do domu juz do domu do mamusi!
Nio złotem śmierdzi heheheeh
No i najważniejsze,pomyśl tylko za 20 lat Ty będziesz jeszcze młoda i piękna ,a dziecko dorosłe. Wczesne macierzyństwo ma wiele plusów :)