Na wyjeździe #6

15 marca 2014 20:43 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Dobra, maszzzzzz ;-)))))

Nawet nie zapytałaś,gdzie to 5 cm. Zabierz z bioder i dołóz do długości nóg. Fertig :)
15 marca 2014 20:44
w kwietniu będę pod Szwajcarią 79677 Schonau możne jest tam ktoś ?
15 marca 2014 20:46
Skarlet jadę z Pastuchami
15 marca 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nawet nie zapytałaś,gdzie to 5 cm. Zabierz z bioder i dołóz do długości nóg. Fertig :)

Ivanillia ...... hmmmm ale ja Ci swoje 5 cm podrzucę - te z moich bioder. A Ty je dokleisz do nóg ;-)))
Czmu tak się nie da zrobić ????
15 marca 2014 20:50 / 2 osobom podoba się ten post
carrie

A ja na urodziny podopiecznej nie zostałam zaproszona, córka podopiecznej powiedziała że mam iść sobie na miasto. No więc poszłam ale....był catering i gdy rodzinka się najadła poprosili mnie na dół żebym coś przekąsiła hehe po prostu za dużo było i nie miał kto skończyć. Podziękowałam mówiąc że jadłam na mieście. Wnuk podopiecznej spytał czy wystarczająco hehe. po urodzinach córka chodziła za mną i prosiła żebym coś jadła bo szkoda wyrzucić. Nic z tego. Bolało ich jak wyrzucali

Ja też bym tak zrobiła i jeszcze powiedziała ,ze resztek nie jadam.
Raz mi córka PDP chciała zostawić sałatkę ziemniaczaną po urodzinach,którą sama zrobiła i nikt nie chcial jesć.Podziękowałam ,powiedziałam żeby zabrała ,bo ja tego nie jem ,a jej ojciec na drugi  dzień też już nie chce
15 marca 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Ja też bym tak zrobiła i jeszcze powiedziała ,ze resztek nie jadam.
Raz mi córka PDP chciała zostawić sałatkę ziemniaczaną po urodzinach,którą sama zrobiła i nikt nie chcial jesć.Podziękowałam ,powiedziałam żeby zabrała ,bo ja tego nie jem ,a jej ojciec na drugi  dzień też już nie chce

no właśnie, ja pomyślałam że ja nie śmietnik jestem. :)
15 marca 2014 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
Andreaaa Kochana, moja mama jest jak Twoj maz tez przezywa moj powrot:P kiedy wracasz ?
a co najlepsze huehuehue dostalam dzisiaj kupe ciuszkow dla dzidziusia i pieken recznie robine 3 pary bucikow i wgl duzo rzeczy, jestejm taka zadowolona, tak dbaja tutaj o mnie ze masakra :) 3 Tage i do domuuu :D
15 marca 2014 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Andreaaa Kochana, moja mama jest jak Twoj maz tez przezywa moj powrot:P kiedy wracasz ?
a co najlepsze huehuehue dostalam dzisiaj kupe ciuszkow dla dzidziusia i pieken recznie robine 3 pary bucikow i wgl duzo rzeczy, jestejm taka zadowolona, tak dbaja tutaj o mnie ze masakra :) 3 Tage i do domuuu :D

Tylko pamiętaj o ciotkach, będziemy się niecierpliwić. 
15 marca 2014 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Tylko pamiętaj o ciotkach, będziemy się niecierpliwić. 

wiem wiem :D ja sama sie niecierpliwiee :) huehue chce do domu juz do domu do mamusi!
15 marca 2014 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wędkarz śmierdzi rybami,myślałam raczej o złotej rybce :)

No ivanilka, złota rybka nie śmierdzi przynajmniej rybami, he he;-)
15 marca 2014 21:07
jagoda_12

No ivanilka, złota rybka nie śmierdzi przynajmniej rybami, he he;-)

Nio złotem śmierdzi heheheeh
15 marca 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

wiem wiem :D ja sama sie niecierpliwiee :) huehue chce do domu juz do domu do mamusi!

No i najważniejsze,pomyśl tylko za 20 lat Ty będziesz jeszcze młoda i piękna ,a dziecko dorosłe. Wczesne macierzyństwo ma wiele plusów :)
15 marca 2014 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
Ale Ty jestes taka pocieszajk a forumowa..
Oj powiem Ci ze ojciec dziecka jest bardzo slaby psychicznie... ja sie znam z nim od dziecka, w sumie to sie przyjaznilismy, no ale ze kazdy ma swoje potrzeby, nie wywinie sie bo moja mama go dobrze zna, i go lubi, i wie ze to on, ale prosilam zeby do mojego przyjazdu z nim nie rozmawiala.
Mylse ze sie ulozy, tylko 2 tyg po moim powrocie on z moim bratem do Niemiec wyjazdza na szpargiel.. ehh dobnrze niech zarabia bo pieniadze ebda mu potrzebne :D

No to juz niedlugo i do domu :D i na ile urlop ? :)
15 marca 2014 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nio złotem śmierdzi heheheeh

No kurka, na to tożem nie wpadła ;-) Zmęczona już dziś jestem, babcia dała popalić :)
15 marca 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No i najważniejsze,pomyśl tylko za 20 lat Ty będziesz jeszcze młoda i piękna ,a dziecko dorosłe. Wczesne macierzyństwo ma wiele plusów :)

No to tak jak moja mama :D miala tyle samo lat jak mnie urodzila, :D
a co Wam powiem jaki mam smak na zalewajke, albo barszcz bialy albo klapusniak ale bym zjadal o jejuniu :D
Dzisiaj przyjechala corka pdp z wnuczka i mowi jakie mam smaki a ja jej mowie ze na fastfood najbardziej to pojechaly do Maca i kupily mi tortille :D
No mowie Wam w szoku bylam :D