wiesz co to jest myśl.Jak byś coś więcej w temacie mogła mi podpowiedzieć to wiesz...... Wydaje mi się ,że kasia coś o tym rano pisała.
wiesz co to jest myśl.Jak byś coś więcej w temacie mogła mi podpowiedzieć to wiesz...... Wydaje mi się ,że kasia coś o tym rano pisała.
Pisalysmy od groma na temat i polskiej dzialalnosci i niemieckiej. Nie wiem, czy wszystko jest do odnalezienia, ale duzo sie wyswietla, jak wpiszesz w szukajke "gewerba".
Witask!!i Kto ma dobra rade na ostrogi??? Kura wodna zaczynaj sie odzywac, na razie w słonej wodzie mocze ale zastanawiam sie nad lampom nad podczerwiem!!! Sama nie wiem macie jakies rady???Miłego usmiechnietego dnia zycze:)))))))))Ojej pierwsza sie wpisałam hehe ale szok dla mnie hehe:))))))))
A ja będę 97 dni i nie jest mi ciężko ;-)))
czesc a ja bylam na jednym miejscu bez zjazdu ponad 5miesiecy i dopiero jak wrocilam do kraju dotarlo do mnie jak bardzo jestem wykonczona(mialam malzenstwo oboje w zlam stanie)przez kilka dni odsypialam i nie wychodzilam nawet na zakupy-to byl pierwszy i ostatni raz!teraz gora 3 miesiace i do domku!!!bardzo lubie swoja prace ale potrzebuje jednak odskoczni od podopiecznych 3-4 tygodnie w domu i wracam znow pelna sil i optymizmu
tak ale ja muszę tż coś od siebie napisać a tu nie bardzo chcę...wiesz emilia są sprawy.....
Nie wiem, co chcesz wiedziec, w profilu jest moj mail. Ja pracuje na niemieckiej dzialalnosci.
Alinko Ty najlepiej wiesz jak tam bylo ale fakt jestem twarda!!!!
A tak w ogóle to moja babka jest jakaś podejrzana???? hmmm miła od wczoraj ....
dziś się narobiłam jak dziki osioł,babka zamowiła sobie fryca jak na złość dzisiaj.Nom i co przepocona przebrałam ubrania i dawaj z babką na bóstwo ją robić.Dobrze,że dziś środa i obiad zamawiany.Odwiedził mnie mój mąż dostarczył,,TLENU,, kilka buziaków,kilka euro mi dał i pojechał.Dziewczyny padam na pysk.....