Na wyjeździe #6

16 marca 2014 11:28
Czy może mi Ktoś szanowny pomóc i napisać jak po niemiecku będzie: z góry dziękuję :)
16 marca 2014 11:28
Aneta48

tylko ci pozazdroscic!!!!!wlasnie przypomnialas mi swoim postem tka urocza piosenke ze nuce sobie pod nosem chociaz mi zostaly jeszcze 4 niedziele do urlopu-milego wypoczynku!!!

Aneta nie ma czego zazdrościć. Ja też miałam być jeszcze 4 niedziele, ale wyszło inaczej. Cieszę się i martwię, po powrocie muszę szukać nowej pracy....
Bo finanse ledwie piszczą...    :((((((((((((((
16 marca 2014 12:03 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Aneta nie ma czego zazdrościć. Ja też miałam być jeszcze 4 niedziele, ale wyszło inaczej. Cieszę się i martwię, po powrocie muszę szukać nowej pracy....

ojej no to nie ciekawie-ale nie martw sie na zapas w naszym "fachu"pracy nie barakuje i mam nadzieje trzymam kciuki znajdziesz cos szybciutko!!!
16 marca 2014 12:06
jeju jak fajnie babkę mi dziś zabierają!!!!!!!!!! Jedzie babsztyl do córki a ja pośpie trochę bo dzisiejsza noc była wietrzna i nie spałam
16 marca 2014 12:36
emi

emi szybko coś znajdziesz  jestem tego pewna,ja w mojej agencji długo na zlecenia nie czekam i to oni częsciej dzwonią i proponują wyjazd jak jestem w PL,pracuje się z nimi dobrze więc jeżdże .Jesli mogę wiedzieć to gdzie mieszkasz na dolnymśląsku chodzi mi o miejscowość

16 marca 2014 12:45 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

jeju jak fajnie babkę mi dziś zabierają!!!!!!!!!! Jedzie babsztyl do córki a ja pośpie trochę bo dzisiejsza noc była wietrzna i nie spałam

może moją babkę im dołożę?
16 marca 2014 13:06
jowitaliber

emi szybko coś znajdziesz  jestem tego pewna,ja w mojej agencji długo na zlecenia nie czekam i to oni częsciej dzwonią i proponują wyjazd jak jestem w PL,pracuje się z nimi dobrze więc jeżdże .Jesli mogę wiedzieć to gdzie mieszkasz na dolnymśląsku chodzi mi o miejscowość

4km od granic Wrocławia w kierunku Kątów Wrocławskich
16 marca 2014 13:08
to ja mieszkam koło kamiennej góry wcale niedaleko mam do siebie
16 marca 2014 13:17
emi

4km od granic Wrocławia w kierunku Kątów Wrocławskich

Mój man ma kuzynów w Cesarzowicach ...)))
16 marca 2014 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea  to tak jak mi wydaje sie ze niedawno przyjechałam  a tu juz 13 dni zostało do konca hehe lubie tak :))))))))
16 marca 2014 13:40
jowitaliber

to ja mieszkam koło kamiennej góry wcale niedaleko mam do siebie

do siebie na pewno masz blisko, do mnie kawałeczek :))))))))))))))))))
16 marca 2014 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mój man ma kuzynów w Cesarzowicach ...:-))))

to dwa km ode mnie :))))))))))))))))
16 marca 2014 13:44
pozdrowię
16 marca 2014 13:45
scarlet

Jak pojedziesz w PL z takim łysolem to Jureczek, pozdrów go od Joli spod skarbówki z Ostrowa.

pozdrowię jak ten pojedzie
16 marca 2014 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ale się fajnie dziewczyny rozpisały ;-))) Będzie co czytać a przy okazji wspomnieć swoje. Idę spać, bo dzisiaj jestem mało kumata. Ta pogoda mnie dobija ;-///