tylko ci pozazdroscic!!!!!wlasnie przypomnialas mi swoim postem tka urocza piosenke ze nuce sobie pod nosem chociaz mi zostaly jeszcze 4 niedziele do urlopu-milego wypoczynku!!!
tylko ci pozazdroscic!!!!!wlasnie przypomnialas mi swoim postem tka urocza piosenke ze nuce sobie pod nosem chociaz mi zostaly jeszcze 4 niedziele do urlopu-milego wypoczynku!!!
Aneta nie ma czego zazdrościć. Ja też miałam być jeszcze 4 niedziele, ale wyszło inaczej. Cieszę się i martwię, po powrocie muszę szukać nowej pracy....
Bo finanse ledwie piszczą... :((((((((((((((
Aneta nie ma czego zazdrościć. Ja też miałam być jeszcze 4 niedziele, ale wyszło inaczej. Cieszę się i martwię, po powrocie muszę szukać nowej pracy....
Bo finanse ledwie piszczą... :((((((((((((((
jeju jak fajnie babkę mi dziś zabierają!!!!!!!!!! Jedzie babsztyl do córki a ja pośpie trochę bo dzisiejsza noc była wietrzna i nie spałam
emi szybko coś znajdziesz jestem tego pewna,ja w mojej agencji długo na zlecenia nie czekam i to oni częsciej dzwonią i proponują wyjazd jak jestem w PL,pracuje się z nimi dobrze więc jeżdże .Jesli mogę wiedzieć to gdzie mieszkasz na dolnymśląsku chodzi mi o miejscowość
4km od granic Wrocławia w kierunku Kątów Wrocławskich
to ja mieszkam koło kamiennej góry wcale niedaleko mam do siebie
Mój man ma kuzynów w Cesarzowicach ...:-))))
Jak pojedziesz w PL z takim łysolem to Jureczek, pozdrów go od Joli spod skarbówki z Ostrowa.