Na wyjeździe #6

16 marca 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
Zacznij zakupy od porządnego kasku to po pierwsze a po drugie sprawdź czy na typ quada jaki będziesz chciała kupić nie jest teraz ,po zmianie przepisów potrzebne prawo jazdy.A potem jaki Ci ten szalony zamiar nie minie,to kupuj:)
16 marca 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jak nadal będziesz jeździła bez kasku i po drinach......
16 marca 2014 21:30
można zabić się nawet na quadzie Andrea
16 marca 2014 21:35
oj Andrejka Andrejka :D quad Ci potrzebny nie wiem na co :D a jak sie wykukurykasz to co wtedy ? kto bedzie sie siostrami opiekowal ? hhmmm ??
16 marca 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

oj Andrejka Andrejka :D quad Ci potrzebny nie wiem na co :D a jak sie wykukurykasz to co wtedy ? kto bedzie sie siostrami opiekowal ? hhmmm ??

Wzorowa opiekunka Jolek ))))))
16 marca 2014 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
Po lasach chyba nie wolno quadami jeździć.
Poza tym to tak niefajnie płoszyć zwierzynę i niszczyć przyrodę.
16 marca 2014 21:42
wichurra

Po lasach chyba nie wolno quadami jeździć.
Poza tym to tak niefajnie płoszyć zwierzynę i niszczyć przyrodę.

Nie mów,że Ty z Zielonych...
16 marca 2014 21:42
Barbara niepowtarzalna

Wzorowa opiekunka Jolek :-)))))))

No bo ja so bie tak mysle, bo ja tutaj dla Was jak dziecko Wasze jestem a Wy niczym moje Matki ale no jakby moja mama wyskoczyla z pomyslem ze chce se quada kupic. OMG ale by byla rewolucja no gdzie quada, jz lepiej se skuter kupic ni toto, skuterem po lesie tez mozna jechac :d no nie wiem Andrejka ja sie o Ciebie teraz martwie i to bardzo a jak se raczke zlamiesz, a co gorsza zeby wybijesz...
16 marca 2014 21:44
gosia35

Nie mów,że Ty z Zielonych...

Nie wiem - zbzikowana chyba nie jestem, ale no las to chyba nie miejsce na quady.
16 marca 2014 21:46
wichurra

Nie wiem - zbzikowana chyba nie jestem, ale no las to chyba nie miejsce na quady.

W sumie to ja nie wiem tak naprawde gdzie się tym jeżdzi ,nawet nie miałam możliwości spróbowania ....
16 marca 2014 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

No bo ja so bie tak mysle, bo ja tutaj dla Was jak dziecko Wasze jestem a Wy niczym moje Matki ale no jakby moja mama wyskoczyla z pomyslem ze chce se quada kupic. OMG ale by byla rewolucja no gdzie quada, jz lepiej se skuter kupic ni toto, skuterem po lesie tez mozna jechac :d no nie wiem Andrejka ja sie o Ciebie teraz martwie i to bardzo a jak se raczke zlamiesz, a co gorsza zeby wybijesz...

Jak możemy być Twoimi Matkami jak my wszystkie młode dziewczyny jesteśmy , średnia wieku 23,5 ?...))))) a o zęby Andrei to się Joleczku nie martw ))
16 marca 2014 21:47 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Ty ja Ci dam matkę ja jak starsza siostra!!!  Mojej córce wbijam ,że jak na disco sie zobaczymy to ma mówić GOCHA
16 marca 2014 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
No chyba, że tak.
Jam niedomyślna - a grila to można przecież zrobić koło lasu, a później wyruszyć w niszczycielską misję do państwowego lasu.
W Polsce (a pewnie i w innych krajach) jest problem właśnie z quadami, które wjeżdżają do lasów, rozjeżdżają młode drzewka, torfowiska, płoszą zwierzynę, przeszkadzają ludziom w spacerach.

16 marca 2014 22:01 / 3 osobom podoba się ten post
Ty juz całkiem powariowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quad,a na nim Andrea,buahahahahahahhahaah:D;D;D;D;D;D;D;D i rozprostowane loki buahahahahahahahah...

Mówiłam Wam ,że Andrea to taki świr jest,że ja to leje z Niej:)
16 marca 2014 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
A pewnie - kup se:)
Jesteś już duża, to możesz - tylko te biedne zwierzątka i roślinki mnie zaniepokoiły, ale skoro masz wyobraźnię, to już się nie czepiam:)