Czy może mi Ktoś szanowny pomóc i napisać jak po niemiecku będzie: z góry dziękuję :)
Czy może mi Ktoś szanowny pomóc i napisać jak po niemiecku będzie: z góry dziękuję :)
Danke im Voraus
Danke im Voraus
to dwa km ode mnie :))))))))))))))))
Tylko kto tu z gory dziekuje.No bez przesady!
Tobie mogę z góry podziękować. Jeszcze nie wiem za co ale dziękuję Ci Mleczko ;-))))) Oooooo za to że tu zaglądasz ale to już nie z góry. No to za ..... za to że będziesz tu ciągle zaglądała. Oooooo z góry dziękuje, za to że zaczniesz pisać swoje wspominki ;-)))
Poważnie ?... Wymieniał mi nazwy , ale zapomniałam , teraz wzięno biedactwo się uśpilo . Ja tam byłam może ze dwa razy z nim . Rodzina z mojej strony też w okolicach Wr. i w samym Wrocławiu . :-)))))
To zapraszam do mnie jak będziesz w okolicy :))))))))))))))))
jak ja będę :))))))))))))))))
A jak !!!...Tylko najpierw musimy się dorobić , żeby z czystym sumieniem móc tracić ..:-))...aleee , co tam , jak byśmy ruszyły " po kolędzie " po rodzinie .....to by ze dwa tygodnie nam zeszły , o ! i za friko by to było , bo niby przypadkiem i ten teges ....o , jeżuuuu, chyba byśmy się nie nagadały , bo cały czas kaca trzeba by było leczyć :-)))))......wszystko przed nami ..:-))))
Przy mnie kochana ciężko kaca leczyć, bo ja niepijącaaaaaaaa :))))))))))))))))))
Ale gadać uwielbiam :))))))))))))))))))))