Na wyjeździe #6

16 marca 2014 14:20
A moja panna dopiero je śniadanie:):)
16 marca 2014 15:13
carrie

Czy może mi Ktoś szanowny pomóc i napisać jak po niemiecku będzie: z góry dziękuję :)

Danke im Voraus
16 marca 2014 15:14
Mycha

Danke im Voraus

Tylko kto tu z gory dziekuje.No bez przesady!
16 marca 2014 15:24
Mycha

Danke im Voraus

dziękuję Mycha:)
16 marca 2014 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
emi

to dwa km ode mnie :))))))))))))))))

Poważnie ?... Wymieniał mi nazwy , ale zapomniałam , teraz wzięno biedactwo  się uśpilo . Ja tam byłam może ze dwa razy z nim . Rodzina z mojej strony też w okolicach Wr. i w samym Wrocławiu . ))))
16 marca 2014 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Tylko kto tu z gory dziekuje.No bez przesady!

Tobie mogę z góry podziękować. Jeszcze nie wiem za co ale dziękuję Ci Mleczko ;-)))))   Oooooo za to że tu zaglądasz ale to już nie z góry. No to za ..... za to że będziesz tu ciągle zaglądała. Oooooo z góry dziękuje, za to że zaczniesz pisać swoje wspominki ;-)))
16 marca 2014 15:45
Mycha

Tobie mogę z góry podziękować. Jeszcze nie wiem za co ale dziękuję Ci Mleczko ;-)))))   Oooooo za to że tu zaglądasz ale to już nie z góry. No to za ..... za to że będziesz tu ciągle zaglądała. Oooooo z góry dziękuje, za to że zaczniesz pisać swoje wspominki ;-)))

No co Ty,przeciez mamy identyczne wspominki.Co tu pisać.
16 marca 2014 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poważnie ?... Wymieniał mi nazwy , ale zapomniałam , teraz wzięno biedactwo  się uśpilo . Ja tam byłam może ze dwa razy z nim . Rodzina z mojej strony też w okolicach Wr. i w samym Wrocławiu . :-)))))

To zapraszam do mnie jak będziesz w okolicy :))))))))))))))))
 jak ja będę :))))))))))))))))
16 marca 2014 16:40
Wpadła mi reklama z Rewe:) będzie teraz dużo polskiego jedzenia przez ten tydzień więc siedzę i myślę jak tu tą moją babcię podejść:):) trzęsie się bidulka o kazde euro:)
16 marca 2014 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
emi

To zapraszam do mnie jak będziesz w okolicy :))))))))))))))))
 jak ja będę :))))))))))))))))

A jak !!!...Tylko najpierw musimy się dorobić , żeby z czystym sumieniem móc tracić ..)...aleee , co tam , jak byśmy ruszyły " po kolędzie " po rodzinie .....to by ze dwa tygodnie nam zeszły , o ! i za friko by to było , bo niby przypadkiem i ten teges ....o , jeżuuuu, chyba byśmy się nie nagadały , bo cały czas kaca trzeba by było leczyć ))))......wszystko przed nami ..)))
16 marca 2014 17:01
Barbara niepowtarzalna

A jak !!!...Tylko najpierw musimy się dorobić , żeby z czystym sumieniem móc tracić ..:-))...aleee , co tam , jak byśmy ruszyły " po kolędzie " po rodzinie .....to by ze dwa tygodnie nam zeszły , o ! i za friko by to było , bo niby przypadkiem i ten teges ....o , jeżuuuu, chyba byśmy się nie nagadały , bo cały czas kaca trzeba by było leczyć :-)))))......wszystko przed nami ..:-))))

Przy mnie kochana ciężko kaca leczyć, bo ja niepijącaaaaaaaa :))))))))))))))))))
Ale gadać uwielbiam :))))))))))))))))))))
16 marca 2014 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
emi

Przy mnie kochana ciężko kaca leczyć, bo ja niepijącaaaaaaaa :))))))))))))))))))
Ale gadać uwielbiam :))))))))))))))))))))

Ciiii , ja też od bardzo wielkiego święta , ale pogadać to lubię  , że niby taka rozrywkowa jestem ...)))))
16 marca 2014 17:58 / 2 osobom podoba się ten post
A gdzie blondyna lata? Nie ma jej........ Andreola gdzie Ty fruwasz?
16 marca 2014 20:36
Będziesz quadem pomykać? no prosze bogatemu wszystko wolno :)))))))))))))))))
16 marca 2014 20:47
https://pl.senioport.com/announcement/liebevolle-pflegerin-gesucht-0