Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

24 marca 2014 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

A ja za swoje pieniądze upiję się tak ze trzy razy. Teraz, juz na urlpie, zrobie to w obecności swojego męża, bo musi mnie ktoś pilnowac. Lubię muzykę, taniec i wódeczkę, nigdy nie mogłam po same gardło, bo dzieci małe, bo mama chora, bo nas nie stać. Teraz dzieci duże,stać mnie, a mamusia juz nie widzi, oj napiję się, la, la, la.
W moim mieście kolejka do psychiatry 6 miesięcy, ma ktoś znajomego lekarza od głowy?

hahaaa ale się uśmiałam z Twojego posta.Wesoła z Ciebie opiekunka.
Szkoda ze tak daleko mieszkasz ode mnie,to bym się przyłączyła na taką bibę zakrapianą.
25 marca 2014 06:26 / 1 osobie podoba się ten post
Hura ,ja juz koncze splacac zakup wiekszego mieszkania i juz bedzie mi lekkko :)
Czyli teraz czas na odkladanie na emeryturke i przyjemnosci:)
25 marca 2014 07:29
Alina

Tak po cichutku ale bardzo po cichutku myślę, że może się uda w tym roku. Zobaczymy tylko czy mnie cena nie zabije. Masz rację Cristino, po coś pracujemy. Marzenia należy realizować, bo inaczej można popaść we frustrację.

Alinko ja też chcę do Egiptu,moze się do Ciebie uśmiechnę bo masz znajomości w biurach podrózy by wyprać jakąś tanią i fajną ofertę.Też już wiele zwiedziłam ale Egipt i Turcja i jeszcze inne są w moich marzeniach.Ostatnio trochę przystopowałam bo były inne priorytety.Alinko usmiecham się.
25 marca 2014 07:54 / 1 osobie podoba się ten post
Ja chciałbym założyć własny biznes w Polsce, ale kasy ciągle za mało i za mało. Dlatego jeżdżę do Niemiec. Poza tym sami wiecie jak to jest - pojawiają się jeszcze nieprzewidziane wydatki po drodze i nie da się przez kilka lat wyłącznie oszczędzać i ciułać.
25 marca 2014 10:53 / 2 osobom podoba się ten post
A ja zarobione pieniądze oprawiam w ramki i podziwiam ile to można zarobić w ciągu miesiąca hihihiihi
25 marca 2014 10:55
gosia35

A ja zarobione pieniądze oprawiam w ramki i podziwiam ile to można zarobić w ciągu miesiąca hihihiihi

Bardzo mi się ten pomysł podoba że ja na to wcześniej nie wpadłam:)) dzięki Gosia
25 marca 2014 10:57
hahahaha ale postaw coś obok dla odstraszenia innych
25 marca 2014 11:01 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

A ja pod materac wkladam i troche za wielka kupka sie uskładała :)))))
25 marca 2014 11:03
MeryKy

A ja pod materac wkladam i troche za wielka kupka sie uskładała :)))))

hahahhahahahahahahahahahahha
25 marca 2014 12:25 / 3 osobom podoba się ten post
Ja się zawsze zastanawiam co się dzieje z zarobionymi przeze mnie pieniędzmi - ale już wiem zostaja pożarte przez zycie. :)
25 marca 2014 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

A ja za swoje pieniądze upiję się tak ze trzy razy. Teraz, juz na urlpie, zrobie to w obecności swojego męża, bo musi mnie ktoś pilnowac. Lubię muzykę, taniec i wódeczkę, nigdy nie mogłam po same gardło, bo dzieci małe, bo mama chora, bo nas nie stać. Teraz dzieci duże,stać mnie, a mamusia juz nie widzi, oj napiję się, la, la, la.
W moim mieście kolejka do psychiatry 6 miesięcy, ma ktoś znajomego lekarza od głowy?

swietny pomysl na odreagowanie ale najgorszy ten kac na drugi dzien!!!!wtedy to dopiero sprzyda sie maz pod reka do podania rosolku!!!
25 marca 2014 13:13 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

A ja już po takiej mega imprezie jestem :P Wszystko dozwolone, ludzie zebrani, kac dwa dni, siniaki. Ale było warto :)  
25 marca 2014 13:14 / 2 osobom podoba się ten post
Aneta48

swietny pomysl na odreagowanie ale najgorszy ten kac na drugi dzien!!!!wtedy to dopiero sprzyda sie maz pod reka do podania rosolku!!!

Kochana , ale przy naszej pracy , przy kontaktach z różnymi choróbskami itp. dezynfekcja organizmu po powrocie do pl jest bardzo wskazana , a to równiez pochłania nasze zarobione tu pieniażki , oby w granicach rozsadku....haha
25 marca 2014 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Kochana , ale przy naszej pracy , przy kontaktach z różnymi choróbskami itp. dezynfekcja organizmu po powrocie do pl jest bardzo wskazana , a to równiez pochłania nasze zarobione tu pieniażki , oby w granicach rozsadku....haha

Alinko prawda prawda!!!!te bakterie!!!hahaha a ja do dzis wspominam jak tatus opowiadal o porodzie pierwszym mamy nie zdarzyla do szpitala wiec tatus wio po okuszerke ta przyszla i poprosila o spirytus-tatko zdebial a ona ze potrzebny do dezynfekcji wiec jej dal-ona troszke wylala na rece a konkretnego lyczka w gardlo!!!!!!
25 marca 2014 14:02
a tak calkiem z powaga to w przyszlym roku stuknie mi okragle 50!!!!ratunku nie czuje tego wieku ale coz!!!i wybieram sie do Turcji lub Grecji teraz szperuje na ten wyjazd