Ja na szczęście nie mam takich potrzeb.
Byłam kilka razy na all inclusive i to nie dla mnie.
Chociaż fajnie jest się porozpieszczać, poleżeć, pojeść, ale mam wtedy wrażenie, że wszystko, co ciekawe mnie omija.
W ofertach biur jest przede wszystkim Agadir i nie ma zbyt wielkiego wyboru. Oferta jest słaba i hoteli w porównaniu z Turcją jest mało. Byłam też w Maroko i inaczej to wygląda z pozycji turysty, a inaczej z pozycji osoby sprzedającej dany kierunek. Poza tym jakoś ten kraj mnie nie urzekł. Nie wiem, chyba po prostu nie lubię Maroka. Masz rację, że sama sobie organizujesz wyjazdy. W chwili obecnej to żaden problem. Jednak są kraje gdzie lepiej pojechać z biurem podróży. Ja też mam ochotę polecieć do Egiptu z biurem podróży i wreszcie zaliczyć rejs po Nilu bo mimo, że byłam tam chyba 4 razy to nie byłam na rejsie. Poza tym, po tym siedzeniu tutaj z demencyjną babcią mam ochotę na odrobinę luksusu i poczuć, że coś z tego mam. Chcę mieć drinki z parasolkami,podgrzewaną wodę w basenie i żeby mi ktoś smakołyki pitrasił.
Edytuj posty Alino, nie pisz jednego pod drugim pod rząd. Moderator
Chociaż fajnie jest się porozpieszczać, poleżeć, pojeść, ale mam wtedy wrażenie, że wszystko, co ciekawe mnie omija.
wichurka cos dla ciebie:))))
http://operujewperu.pl/aktualnie-i-na-temat/w-podroz-wokol-ameryki-ruszamy-we-wrzesniu/
Gdy sprzedajesz różne kierunki masz możliwość porównania bazy hotelowej pomiędzy poszczególnymi krajami. Baza hotelowa w Maroku na tle np.Turcji wygląda mizernie.
To by był dopiero skok na głęboką wodę:)
Może najpierw się zaprawię w okolicach:)
Ale z ogromną przyjemnością połykam relacje z takich wypraw.
https://www.facebook.com/pawe.fox/photos mój znajomy był zobacz