Kochana , ale przy naszej pracy , przy kontaktach z różnymi choróbskami itp. dezynfekcja organizmu po powrocie do pl jest bardzo wskazana , a to równiez pochłania nasze zarobione tu pieniażki , oby w granicach rozsadku....haha
Kochana , ale przy naszej pracy , przy kontaktach z różnymi choróbskami itp. dezynfekcja organizmu po powrocie do pl jest bardzo wskazana , a to równiez pochłania nasze zarobione tu pieniażki , oby w granicach rozsadku....haha
Alinko ja na dentystę wydać baaaaardzo dużo muszę.Dobrze ,że mąż dwa razy więcej zarabia hihiihihi
Gosia to przed wizytą u dentysty to Ty musisz sie znieczulić i jak by nie patrzec na alkohol musisz wydać ...
Alinko ja też chcę do Egiptu,moze się do Ciebie uśmiechnę bo masz znajomości w biurach podrózy by wyprać jakąś tanią i fajną ofertę.Też już wiele zwiedziłam ale Egipt i Turcja i jeszcze inne są w moich marzeniach.Ostatnio trochę przystopowałam bo były inne priorytety.Alinko usmiecham się.
A ja za swoje pieniądze upiję się tak ze trzy razy. Teraz, juz na urlpie, zrobie to w obecności swojego męża, bo musi mnie ktoś pilnowac. Lubię muzykę, taniec i wódeczkę, nigdy nie mogłam po same gardło, bo dzieci małe, bo mama chora, bo nas nie stać. Teraz dzieci duże,stać mnie, a mamusia juz nie widzi, oj napiję się, la, la, la.
W moim mieście kolejka do psychiatry 6 miesięcy, ma ktoś znajomego lekarza od głowy?
A ja za swoje pieniądze upiję się tak ze trzy razy. Teraz, juz na urlpie, zrobie to w obecności swojego męża, bo musi mnie ktoś pilnowac. Lubię muzykę, taniec i wódeczkę, nigdy nie mogłam po same gardło, bo dzieci małe, bo mama chora, bo nas nie stać. Teraz dzieci duże,stać mnie, a mamusia juz nie widzi, oj napiję się, la, la, la.
W moim mieście kolejka do psychiatry 6 miesięcy, ma ktoś znajomego lekarza od głowy?
A ja zarobione pieniądze oprawiam w ramki i podziwiam ile to można zarobić w ciągu miesiąca hihihiihi
Alino - ja byłam na Boże Narodzenie w Sharm i komarów nie było:)
Było za to ciepło, nawet woda w morzu była ciepła, chociaż nie zalecano kąpieli ze względu na grasujące rekiny:)
Unikałabym ofert first minute, bo te ich promocje wtedy są tylko pozorne - taniej wychodzi jednak na last minute. No tylko że wtedy ma się już mniejszy wybór hoteli.