29 września 2016 14:35 / 17 osobom podoba się ten post
Na co wydaje pieniadze ,ktore zarobilam na wyjezdzie....Hmmm. Zmieniam rozne rzeczy w domu,np. zyrandole,meble,wposazenie kuchni. Lubie gdy odwiedza mnie znajomi,napic sie z nimi likieru w slicznie urzadzonych pomieszczeniach,koniecznie z krysztalowych kieliszkow,ktore dostalam od mojej babuni w spadku. Sa sliczne! W sumie stac mnie na wszystko,chociaz bylo mi trudno i gdyby nie moja przyjaciolka,ktora namowila mnie na wyjazd zarobkowy to pewnie nie moglabym zrealizowac wielu moich pomyslow. Na przyklad oczko wodne,z kaskadami...Pieknie wyglada gdy slonce igra w kropelkach,ktore sie rozbryzguja o kamienie. Bedzie okazja zeby zapalic w grillu kamiennym,ktory jest wedlug mojego projektu i wykonany wlasnym sumptem. Na pewno bedzie bardzo przyjemnie. Odwiedza mnie przyjaciele,jeszcze ze studiow,powspominamy sobie stare,dobre czasy. Niech ja tylko na urlop pojade....Strasznie to budujace widziec,ze czas i pieniazki,ktore trzeba bylo zainwestowac w spelnianie swoich marzen,nie poszly na marne. Ciesza oko moje,rodziny i znajomych i jestem z tego bardzo dumna ;))))))