A ja dziś chciałam moje 4 km przebiec tradycyjnie, ale deszczyk pada i paaada....

A ja dziś chciałam moje 4 km przebiec tradycyjnie, ale deszczyk pada i paaada....
Biegać nie lubiè natomiast uwielbiam rolki.A tu gdzie jestem byłoby gdzie jezdzić bo jest piekny kawał asfaltowej drogi przez pola.Toteż cierpie,ze ich nie mam,i nastepnym razem planuję zabrać,tylko jak tu te buciory spakowac do walizki,oto jest pytanie.
Cudnie to ujełas,,,ja nie patrze na pogodę,wczoraj u mnie była wichura,biegłam prawie w miejscu ale jaki trening z tego dobry,,heheheh na zawodach jest zawsze tez komunikat,że -Zawody odbeda sie bez względu na pogodę- ,,,choc czasami trudno,,,ja nie biegam tylko przy Bardzo minusowych temperaturach ,,,
Haha Giunta dobre! No i racja... tylko, że nie mam odpowiedniego ubrania.. w sensie zadnej kurtki przeciwdeszczowej ani nic, wszystko z normalnych materiałó... i o buty sie boje jesli zmokna za bardzo ;/
Raczej nie powinno nic się stać butom. Wyschną :)
Raczej nie powinno nic się stać butom. Wyschną :)
No dobra... ale ciuchy to już macie jakies specjalnie, nie mówcie, że nie ? :D
No dobra... ale ciuchy to już macie jakies specjalnie, nie mówcie, że nie ? :D
Ja mam wszystko z Decathlonu firmy Kalenji i sobie chwale spodnie koszulki ,bluzy ,buty:)))
Zazdroszcze! Łyżwy i rolk - to ponad moje mozliwosci, najbardziej ogranicza mnie strach, nie potrafie utrzymac rownowagi, probowalam nauczyc sie kilka razy i nic... widocznie nie jest mi dane :P