Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

04 marca 2015 12:14
ORIM

oko łatwo oszukac

A masz cos z oczkami??? heee okulista pomoże
04 marca 2015 12:25 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

A masz cos z oczkami??? heee okulista pomoże

a co ty na to ???
http://youtu.be/jiN0_nEYx6c
04 marca 2015 12:51
ORIM

a co ty na to ???
http://youtu.be/jiN0_nEYx6c

O, tak podoba mi się
04 marca 2015 13:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

O, tak podoba mi się

a to ????
Zrobione tak na szybko bez przykladania sie hihi Wiec lepiej nie wierzyc w to co sie widzi ha ha
04 marca 2015 13:06 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a to ????
Zrobione tak na szybko bez przykladania sie hihi Wiec lepiej nie wierzyc w to co sie widzi ha ha

Nie rozumiem! a po drugie, Nie wierzysz, nie patrz!
04 marca 2015 17:45
Ona_Lisa

Nie rozumiem! a po drugie, Nie wierzysz, nie patrz!

Czego nie rozumiesz ?? Dodalem ci kilka kg tu i tam.Nie widzisz ???
04 marca 2015 18:16
ORIM

Czego nie rozumiesz ?? Dodalem ci kilka kg tu i tam.Nie widzisz ???

haaa, coś mi nie pasowało, Fajnie sie bawisz? To usun to zdjecie! Brzuch mi dorobiłes, Tyłek jakiś krzywy. Jak dziecko sie zachowujesz
04 marca 2015 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM, jak mogles taka fajna dziewczyne popsuc? No jak?? I po co?? Tylko nie mow, ze zebym w kompleksy nie wpadla, bo focha stad do nieba strzele;););)
04 marca 2015 19:13
moncherie

ORIM, jak mogles taka fajna dziewczyne popsuc? No jak?? I po co?? Tylko nie mow, ze zebym w kompleksy nie wpadla, bo focha stad do nieba strzele;););)

Bo jest głopkowaty po prostu. Wiec nie ma co sie dziwic.  Pomylił portale. Tu nie powinno miec miejsca, Takie zagrywki. dziecinada.
05 marca 2015 07:54 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

podobno nie Jednak sprobuje popelnic to samobójstwo ha ha

Orim, od tego na pewno nie umrzesz;)
Ta pani na filmiku po 4 min miała taką zadyszkę, jakby paczkę fajek przed treningiem wypaliła:)
05 marca 2015 12:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Bo jest głopkowaty po prostu. Wiec nie ma co sie dziwic.  Pomylił portale. Tu nie powinno miec miejsca, Takie zagrywki. dziecinada.

O jakie mile slowa ha ha Ja pomyliłem portale ??? A kto wkleił swoj tyłek na forum opiekunek ??? hihi
Chciałem Ci tylko pokazac to o czym pisalem,ze jak czegos nie dotkne to nie wierze.W sieci mozna zrobic wszystko.Tak wiec jak dodalem Ci kg to i tak samo mozna je odjąć.Nie tak jak ja poprawic zdjecie tylko bardziej dokładnie.Spytaj Geronimo co mozna zrobic w programach graficznych.
To byly tylko zarty.Nie miej mi tego za zle.Figurke masz super i tak trzymaj
05 marca 2015 12:53 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Nie wpadaj w kompleksy nie masz powodu
05 marca 2015 12:55
tina 100%

Orim, od tego na pewno nie umrzesz;)
Ta pani na filmiku po 4 min miała taką zadyszkę, jakby paczkę fajek przed treningiem wypaliła:)

Podobno to naprawde daje efekty,ale i prowadzi wlasnie do takiej zadyszki.Z tego co wyczytalem na ten temat to jesli po tych 4 min cwiczen mozesz normalnie oddychac to znaczy ze oszukiwales i nie robiles tego na maxa
05 marca 2015 13:05
moncherie

A jak sie objawia foch stąd do nieba :))))))))
05 marca 2015 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

A jak sie objawia foch stąd do nieba :))))))))

to tak jak w wojsku tzw miedzyczas ha ha Bedziecie kopac szeregowy ten okop stad do zachodu słońca ha ha