Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

05 marca 2015 13:13
ORIM

to tak jak w wojsku tzw miedzyczas ha ha Bedziecie kopac szeregowy ten okop stad do zachodu słońca ha ha

aaaaaaaaa to wszystko wyjaśnia :)))))) Orim ty jesteś niedocenioną skarbnicą wiedzy na każdy temat :)))))
05 marca 2015 13:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

aaaaaaaaa to wszystko wyjaśnia :)))))) Orim ty jesteś niedocenioną skarbnicą wiedzy na każdy temat :)))))

no nie na kazdy,ale kilka fochow w zyciu widzialem i przezylem ha ha
05 marca 2015 14:04
ORIM

Podobno to naprawde daje efekty,ale i prowadzi wlasnie do takiej zadyszki.Z tego co wyczytalem na ten temat to jesli po tych 4 min cwiczen mozesz normalnie oddychac to znaczy ze oszukiwales i nie robiles tego na maxa

To spróbuj kardio Mel B:)
05 marca 2015 15:50
tina 100%

Też ćwiczę z Mel B:)  i jestem zadowolona z efektów.  Pamiętam, że na początku nie mogłam wytrzymać do końca treningu kardio. 
05 marca 2015 16:32
tina 100%

zobacze no i czy przezyje Tabate ha ha
17 marca 2015 13:28 / 4 osobom podoba się ten post
Nastała moja ulubiona pora roku na bieganie. Dla ścisłości, biegam w każdą porę, ale wiosną najprzyjemniej :) Najtrudniej jest latem, zdecydowanie trudniej niż zimą.
17 marca 2015 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Nastała moja ulubiona pora roku na bieganie. Dla ścisłości, biegam w każdą porę, ale wiosną najprzyjemniej :) Najtrudniej jest latem, zdecydowanie trudniej niż zimą.

Giunta, pochwalam bieganie...super, super, samo zdrowie.
17 marca 2015 18:41 / 3 osobom podoba się ten post
Tez się ruszam,żeby nie było:)Trochę wbrew własnej woli ,ale zawsze:):):)Do centrum pieszkom plus spacerki z PDP:):):):)Mam też skakanke i kije za drzwiami stoją,ale .......może wena przybędzie:)
17 marca 2015 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Tez się ruszam,żeby nie było:)Trochę wbrew własnej woli ,ale zawsze:):):)Do centrum pieszkom plus spacerki z PDP:):):):)Mam też skakanke i kije za drzwiami stoją,ale .......może wena przybędzie:)

Moje kijki wiszą na wieszaku,i czekają ........................
17 marca 2015 18:56 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kasia, nie daj się kurzyć kijkom, skakankę wyjmij i powieś, coby nad Tobą czuwała i Cię inspirowała.
Ja idę do łazienki futerka tu i tam sie pozbyć, bo o 20 na basen popływać idę. Jak ja to lubię !
17 marca 2015 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny - zmyłam niemieckie klimaty - półtorej godziny w wodzie - i bicze wodne i sauna i łóżka masujące i rowerek i bieżnia w wodzie. Wróciłam tak naładowana energią, że mogę góry przenosić !
18 marca 2015 08:05 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Dziewczyny - zmyłam niemieckie klimaty - półtorej godziny w wodzie - i bicze wodne i sauna i łóżka masujące i rowerek i bieżnia w wodzie. Wróciłam tak naładowana energią, że mogę góry przenosić !

Ba u mnie jest taka jedna gora:)))) piekna okolica, nawet baden mqm, no bez wody:)))
18 marca 2015 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
też wreszcie wczoraj wybrałam się na poszukiwanie punktu widokowego o którym tyle głośno...
nie znalazłam co prawda tego miejsca, za to znalazłam inne fajne, las, łączka, ŁAWKA, słońce i ja :)
a pod stopami autostrada :)
Milusio.
18 marca 2015 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

może i ja się wreszcie zmobilizuję jak trzeba, bo buty są tylko chęci brak.
18 marca 2015 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

może i ja się wreszcie zmobilizuję jak trzeba, bo buty są tylko chęci brak.

Możesz wyprzedzić swoje chęci i zacząć jedynie z postanowieniem. Chęci pewnie Cię dogonią ;)