Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

19 lutego 2015 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
slonik

ach jakas ty odwazna ,a jak to sie hamuje na takich rolkach,ja bym sie odrazu cala potlukla!!!

To jest model rolek bez hamulca, ale hamuje się normalnie... na V lub T ;)
19 lutego 2015 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
o to juz zastara jestem na takie sporty ale lubie plywac i umiem a na lyzwach to bylam jak mialm oh 12 lat i nawet robilam piruety ale to bylo jak dinosaurusy zyly ,oh jak ten czas leci!
04 marca 2015 08:52
Proponuje dla wszystkich "leniuszkow" sprobowac czegosc takiego,tylko 2 -3 razy w tygodniu trzeba poswiecic na cwiczenia 4 min.Po tych 4 min.organizm spala tluszcz jeszcze nawet do 72 godzin
.http://youtu.be/3wCh_pyukgQ?list=FL3vFSf9PIkPXQzQoLTYrmGA
To oczywiscie tylko przyklad.Mozna znalesc wiele cwiczen Tabata.Powodzenia zycze
04 marca 2015 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
Tabata to może niekoniecznie ,ale skakanke wsadziłam do walizki:)Postęp,hi hi hi
04 marca 2015 10:52 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Proponuje dla wszystkich "leniuszkow" sprobowac czegosc takiego,tylko 2 -3 razy w tygodniu trzeba poswiecic na cwiczenia 4 min.Po tych 4 min.organizm spala tluszcz jeszcze nawet do 72 godzin
To oczywiscie tylko przyklad.Mozna znalesc wiele cwiczen Tabata.Powodzenia zycze

Uffffff......ale się zmęczyłam......../samym ogladaniem tego clipu/ :)))))))))))))))
04 marca 2015 11:42
ewa14

Uffffff......ale się zmęczyłam......../samym ogladaniem tego clipu/ :)))))))))))))))

To tak jak ja ha ha i chyba nawet schudlem od patrzenia na to hihi
04 marca 2015 11:52
ORIM

To tak jak ja ha ha i chyba nawet schudlem od patrzenia na to hihi

A ja nie musze cwiczyc hiii
04 marca 2015 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

A ja nie musze cwiczyc hiii

Ja tez nie ha ha Wiele takich fotek w necie ha ha

04 marca 2015 12:04
ORIM

Ja tez nie ha ha Wiele takich fotek w necie ha ha

To, myslisz, że to nie jest moja fotka?? Moja, moja i nowe meble gdzies tam w tle,,, w necie sa inny fotki Takie jak Ty zamiesciles
04 marca 2015 12:06 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

To, myslisz, że to nie jest moja fotka?? Moja, moja i nowe meble gdzies tam w tle,,, w necie sa inny fotki Takie jak Ty zamiesciles

od myslenie to tylko glowa boli ha ha od ustawiania mebli tez hihi Jestem z tych co jak nie dotkna to nie wierza ha ha
04 marca 2015 12:08
ORIM

od myslenie to tylko glowa boli ha ha od ustawiania mebli tez hihi Jestem z tych co jak nie dotkna to nie wierza ha ha

Ok rozumiem, wniosek taki, że nie dotkniesz hii, wiec i nie uwierzysz.
04 marca 2015 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Orim, Ty nas chyba bardzo nie lubisz :)))))))))))) Takie ćwiczenia to samobójstwo :)))))))))))))
04 marca 2015 12:10
doda1961

Orim, Ty nas chyba bardzo nie lubisz :)))))))))))) Takie ćwiczenia to samobójstwo :)))))))))))))

haa Ja link zapisze, bo kto wie, może kiedyś, kiedyś mi sie sprzyda. Lubie na zapas myslec
04 marca 2015 12:11
doda1961

podobno nie Jednak sprobuje popelnic to samobójstwo ha ha
04 marca 2015 12:12
Ona_Lisa

Ok rozumiem, wniosek taki, że nie dotkniesz hii, wiec i nie uwierzysz.

oko łatwo oszukac