Na wyjeździe #7

19 kwietnia 2014 20:55 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Zrób coś z tym, bo Cię Romana w tym swoim klasztorku przeoryszą mianuje:):):):):)

zrobie, a zebys wiedziala, jak tylko do Polski sie dostane to dzien kolo dnia calymi dniami na cmentarzu bede siedziala:):
19 kwietnia 2014 20:57
Kaśka Ty lepiej daj ogloszenie do gazety typu kto zaora pole:):) A nie wśród nagrobków czas bedziesz spedzać:):)
19 kwietnia 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

zrobie, a zebys wiedziala, jak tylko do Polski sie dostane to dzien kolo dnia calymi dniami na cmentarzu bede siedziala:):

Oplułam lapka:):):):)

19 kwietnia 2014 20:58
kasia63

Ja też Kasia:):) A Ty się dziwiłas ze jestes tu autorytetem:):)
19 kwietnia 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

to go teraz wytrzyj i nawijaj dalej:):)
19 kwietnia 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

Ja też Kasia:):) A Ty się dziwiłas ze jestes tu autorytetem:):)

Weź nie szalej!!!Bo mnie niektórzy zagryza zamiast szynki na świeta,hi hi hi:):))
19 kwietnia 2014 21:00
carrie

Kaśka Ty lepiej daj ogloszenie do gazety typu kto zaora pole:):) A nie wśród nagrobków czas bedziesz spedzać:):)

nie rozumiesz sensu spedzania czasu wsród nagrobkow:)mam swoje powody:)
19 kwietnia 2014 21:02
kaska_45

nie rozumiesz sensu spedzania czasu wsród nagrobkow:)mam swoje powody:)

A chyba ze tak:) No to juz się nie wtrącam:)
19 kwietnia 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

skocz od czasu do czasu do spożywczaka, to z głodu nie umrzesz i szanse Ci wzrosną :))))))))))))
19 kwietnia 2014 21:05 / 5 osobom podoba się ten post
carrie

OGŁOSZENIE:)
"Odchwaszczony  nieużytek  wydzierżawię na czas bliżej nieokreślony pod warunkiem regularnego orania i bronowania .Oferty ze zdjęciem narzędzi rolniczych i ich własciciela proszę kierowac pod adres....."
19 kwietnia 2014 21:07
emi

skocz od czasu do czasu do spożywczaka, to z głodu nie umrzesz i szanse Ci wzrosną :))))))))))))

spokojnie, z prowiantem na caly dzien tam pojde,by nikogo nie przeoczyc,pytanie do kolezanki wiadomo ktorej,:)tylko o wskazowke mala zapytam,-na tych co kopią doły tez zwracać uwage czy omijać wzrokiem?:)
19 kwietnia 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

spokojnie, z prowiantem na caly dzien tam pojde,by nikogo nie przeoczyc,pytanie do kolezanki wiadomo ktorej,:)tylko o wskazowke mala zapytam,-na tych co kopią doły tez zwracać uwage czy omijać wzrokiem?:)

Widzę, że wolisz Kasi63 świeżynkę, niż mojego "anioła" ze spożywczaka.
Na tych, co doły kopią też: umięśnieni i małe prawdopodobieństwo bezrobocia :)))))))))))))))
19 kwietnia 2014 21:16
emi

Widzę, że wolisz Kasi63 świeżynkę, niż mojego "anioła" ze spożywczaka.
Na tych, co doły kopią też: umięśnieni i małe prawdopodobieństwo bezrobocia :)))))))))))))))

a faktycznie bo Twoj ze spozywczaka,w takim razie pobiegam sobie,cmentarz-spozywczak:)
19 kwietnia 2014 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

OGŁOSZENIE:)
"Odchwaszczony  nieużytek  wydzierżawię na czas bliżej nieokreślony pod warunkiem regularnego orania i bronowania .Oferty ze zdjęciem narzędzi rolniczych i ich własciciela proszę kierowac pod adres....."

dobry mocny tekst:):)
19 kwietnia 2014 21:20 / 3 osobom podoba się ten post
kaska_45

a faktycznie bo Twoj ze spozywczaka,w takim razie pobiegam sobie,cmentarz-spozywczak:)

kondycje utrzymasz i szanse podwoisz :)))))))))))))
no i prowiantu dźwigać nie musisz :D :D :D