Na wyjeździe #7

19 kwietnia 2014 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Dzieciątko kochane, to jest miska, która naprawdę się sprawdza, raz widziałam taką w akcji. Na mszę daj, to może do miski dołożą Ci miły zaskórniak i nazbierasz na samochód, jak Kasia63. .. 

Wino typu riesling dziś nabyłam, stoi grzecznie w kąciku i mruga do mnie wesoło - Chodź, Romanko, otworzymy się na siebie nawzajem!
Ale gdzie tam! Z drugiej strony Abstynencja groźnie spoziera i mówi -  No, spróbuj tylko, może nawet upijesz się w pracy, co?

Seksu niet, alkoholu niet, przepraszam jak się nazywa ten klasztor? Pod wezwaniem Niczego Miłego Nie Wolno? A uciec z niego nie można? Można, ale tylko w bujną wyobraźnię....

Za porządkiem:)
1/zaskórniaki ?ha ha ha,od ust se odejmowałam coby nabyc wymarzone autko:):):)Moja babuszka i zaskórniaki????Utopia...... 
2/frau Abstynencja wszystko widzi!!Nu nu nu!!!
3/jest to klasztor pod wezwaniem Dziewic Wtórnych Samowstępujących-są jeszcze miejsca:)Która wstąpiła dobrowolnie skuszona obietnicą comiesięcznej obfitej mamony i czystością wszelaką takowoz dobrowolnie rzadko ucieka:)
4/bujna wyobraźnia-jest to zmyślna szufladka w głowie każdej opiekunki,samootwierająca sie w najmniej spodziewanych momentach:)
19 kwietnia 2014 20:33 / 4 osobom podoba się ten post
Bo Romana walczy z napieciem butelkowym:):)
19 kwietnia 2014 20:33 / 3 osobom podoba się ten post
Mnie tam wolno wszystko ale i tak ze wszystkich przywilejów nie korzystam,bo nawet słodycze mi jakoś nie smakują. Dziś nawet polnych kwaiatków urwałam i włożyłam do wazoniku żeby żółciej w domku było.
Na sam wieczór babcia focha strzeliła i obrażona na mnie poszła spać ,chyba powinna się na mnie częsciej obrażać to może wcześniej spać będzie chodzić ;)
19 kwietnia 2014 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
carrie

Byle jej sie menisk wypukły nie zrobił ....:)
19 kwietnia 2014 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

w tlumaczeniu na polski tzn ,ze jest na detoxie?:)no popatrz a wyadawala sie taka porządna:):)
19 kwietnia 2014 20:37
kaska_45

Romana ja Ciebie nie poznaje, Ty to napewno TY?te teksty jakies nie podobne do Ciebie:)

Każdy może mieć złe chwile. Romanie także to się zdarza,,,,
19 kwietnia 2014 20:39
romana

Coś Ty, w klasztorach jest super wyżerka, mój szwagier jest dominikaninem. W Krakowie żywili nas dobrze, a gdy pisał doktorat w Szwajcarii, to zawsze po obiedzie lądowała na stole deska wspaniałych serów. Natomiast w wielu klaszotrach żeńskich są dodatkowo estetyczne bajery typu filiżaneczki, spodeczki i serweteczki. I obowiązkowo świeże, chrupiące bułeczki.  

Ale gdy seksu ni ma, to co nam po dobrym jedzeniu, przyznaj kochanie! Jak pisał Mikolaj Sęp Szarzyński - "skromna pociecha, gdy żądzą zwiedzione, myśli cukrują nazbyt rzeczy one, które i mienić i muszą się psować".

Co prawda ani seksu, ani jedzenia nie miał na myśli, ale co tam, brzmi i tak ładnie....

Romana- wszystko wskazuje na to ,ze pora do domu......Nic tylko sex i sex:):) Wielka Sobota jest,wycisz że sie ,pomódl o obniżenie libido i uśpienie chuci bo jeszcze tydzien dwa i kazdy chłop w zasięgu Twojego wzroku będzie w wielkim niebezpieczeńswie....hi hi hi.A potem napiszą w niemieckiej gazecie ,ze wyposzczona opiekunka Romana rzucała sie w seksualnym szale na biednych niemieckich staruszków.....:):):)
19 kwietnia 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Romana ja Ciebie nie poznaje, Ty to napewno TY?te teksty jakies nie podobne do Ciebie:)

Kasia,jeszcze trochę bez seksu i tak samo zaczniemy gadać :):)
19 kwietnia 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Dziewczyny jezeli któraś ma telefon do Margolci to pomózcie jej zainstalować neta. Moja babcia ma dzisiaj faze i nie mogę rozmawiać po polsku przez telefon bo babci zanosi sie płaczem.

Margolcia pozdrawia serdecznie całe forum i życzy wesołych Swiąt Wielkanocnych.Niestety,teraz nie dało się nic z netem zrobić,bo stick jest inny i karta sim inna.Nie mając żadnego połaczenia z internetem,nie można nic z tym zrobić,bo trzeba wgrać nowe oprogramowanie do sticka.Ale we wtorek salony będą już czynne i e-plusie takie oprogramowanie bez problemu wgrają.
19 kwietnia 2014 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Sprzedaj na allegro i kup pół litra, he, he...co będziesz bachorom dawać, choćby własnym. Przyniosło Ci toto choć raz buteleczkę z miłą zawartością i powiedziało - Masz matka, golnij se, to później ze świata zejdziesz, bo stres Cię nie zmoże...

Nie przyniosło? No widzisz, a Ty od razu wskakujesz na ołtarz matczynej ofiarności! Popraw się koleżanko, to przyniosę zagrychę! Dietetyczną oczywiście!

W szoku jestem....
19 kwietnia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
A Ty Romanka masz zle chwile?:) Bo ja jakoś nie zauważylam;) Ja podzielę się z Tobą słodyczami a Ty ze mną flaszką co?:)
19 kwietnia 2014 20:50
ivanilia40

Kasia,jeszcze trochę bez seksu i tak samo zaczniemy gadać :):)

ja juz 4lata bez,,-ale jak to mowia,-jak kto dba tak ma:)
19 kwietnia 2014 20:51
wichurra

A na mnie się dziadek obraził:)
Bo w niedzielę za tydzień jego córka obchodzi 60-te urodziny i robi małą imprezkę.
I dziadek zaprosił jej trzech gości z Bawarii (ona nic o tym nie wiedziała) i co goście mają u nas spać.
Przyjadą już w piątek, a odjadą w poniedziałek. Dziadek mi dzisiaj oznajmił, że facet ma korzystać razem z nim z jego łazienki, a dwie kobiety z mojej. Tylko że do mojej łazienki jest wejście tylko przez mój pokój, więc się nie zgodziłam na takie rozwiązanie. I mu powiedziałam, że nie chcę, aby obce osoby chodziły przez mój pokój. Zwłaszcza, że niedzielna impreza zaczyna się o 10.30, ja rano muszę zająć się dziadkiem, przygotować śniadanie i może jak będę chciała się później szykować, to moja łazienka wraz z pokojem będzie okupowana przez kolejno dwie kobiety.
Dziadek stwierdził, że to nie w porządku i mam to jeszcze przemyśleć. Ja mu powiedziałam, że to nie w porządku, żeby obce osoby przechodziły przez mój pokój i w ogóle, że jak one by korzystały z łazienki, to ja w tym czasie raczej musiałabym wyjść z pokoju (co by sobie i im komfort zapewnić) i się na takie coś nie zgadzam.
No i jest sytuacja patowa:)

To jest Twoja łazienka, Jego goście niech korzystają z Jego powiedz mu delikatnie ale stanowczo.Powiedz ze Ty też chcesz się ubrać i będziesz zestresowana niewiedzząc kiedy im się zachce skorzystać z łazienki:) powodzenia i napisz jak wybrnełaś
19 kwietnia 2014 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Zrób coś z tym, bo Cię Romana w tym swoim klasztorku przeoryszą mianuje:):):):):)
19 kwietnia 2014 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Ho,ho no to spokojnie możesz w zawodach na wstrzemiężliwość startować. I kto tu jest długodystantowcem...:) Na rocznik 1927 nie licz,nie pomoże Ci :)