Dzień dobry :) Melduję się na wyjeździe. Jestem w Aachen i co oczywiste daleko od centrum :) Pozdrawiam Kochani i mam dziś stres, bo pierwszy raz będę szparagi gotowała :)
Dzień dobry :) Melduję się na wyjeździe. Jestem w Aachen i co oczywiste daleko od centrum :) Pozdrawiam Kochani i mam dziś stres, bo pierwszy raz będę szparagi gotowała :)
pracuje prawie 5 lat,pierwszy raz zjezdzam przed czasem,po prostu pierwszy raz czuje sie tak przegrana, bo tak sie czuje, Babcia wygrala.Pierwszy raz interweniowalam w firmie o pomoc.
Witam Was serdecznie:)
Całuje wyjechanych,wyjeżdżających i przyjechanych:D;D;D;D
Nie było mnie parę dni,ale się pochorowałam:(
Miałam gorączkę,łeb mi chciał wybuchnąć,byłam przez chwile głucha,a nos miałam jak Rudolf Czerwononosy.Przeziębienie mnie dopadło i to takie nie małe:(
Pdp i Jej mąż naszpikowali mnie jakimiś specyfikami,ja jeszcze nałykałam się swojej apteki i po 2 dniach przeszło:)
No jeszcze nie jestem całkiem FIT,ale jest o niebo lepiej.
Widzę,słyszę i funkcjonuję;)Wprawdzie z nochala jeszcze kapołka się ciągnie,ale już nad tym panuje.
Usta mam jak skorupa,nos też czerwony i popękany.No nie należę teraz do najpiękniejszych,ale co tam ważne,że już mi lepiej:)
Teraz będę nadrabiać lekturę:) Oj zajmie mi to wiele czasu,pewnie najwięcej poczytam w domku:)
Tutaj nie mam za wiele czasu na siedzenie przed kompem,ale za to czas mi leci:)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę zdrowia,bo ja już za Was i za siebie się pochorowałam:D;D;D;D
U mnie dzisiaj przygotowania do jutrzejszego przyjazdu zmienniczki:):) chciałam odkurzyć w apartamentach na górze , Helcia juz stoi nademną... "zostaw jutro sprzątaczka to zrobi za co pieniądze bierze, ty sie połóż " cichacze wlazłam na góre do swojego kibelka posprzątac - Helcia już na górze " jutro zrobi to sprzątaczka" .... Boję się iść wykapac bo zaraz Helcia przyleci i mi powie ,żebym poczekała do jutra przyjdzie sprzątaczka to mnie wykąpie :):):):):):):)
U mnie dzisiaj przygotowania do jutrzejszego przyjazdu zmienniczki:):) chciałam odkurzyć w apartamentach na górze , Helcia juz stoi nademną... "zostaw jutro sprzątaczka to zrobi za co pieniądze bierze, ty sie połóż " cichacze wlazłam na góre do swojego kibelka posprzątac - Helcia już na górze " jutro zrobi to sprzątaczka" .... Boję się iść wykapac bo zaraz Helcia przyleci i mi powie ,żebym poczekała do jutra przyjdzie sprzątaczka to mnie wykąpie :):):):):):):)
w nast tyg zjezdzam do domu,trzeba bylo corke prosic o interwencje w firmie by mnie stąd zabralijest dziewczyna na zastepstwo ale ze slabym niemieckim teraz tylko by corka sie na nia zgodzila.
w nast tyg zjezdzam do domu,trzeba bylo corke prosic o interwencje w firmie by mnie stąd zabralijest dziewczyna na zastepstwo ale ze slabym niemieckim teraz tylko by corka sie na nia zgodzila.