W PL to ludzie zaliczaja w niedzielę 2 kościoły -na 10-a ten z mszą a po obiedzie ten Tescowy,czy inną galerię i wieczorem sami nie wiedzą co oni tacy umordowani po tej "wolnej" niedzieli:):):):):)He he he.
W PL to ludzie zaliczaja w niedzielę 2 kościoły -na 10-a ten z mszą a po obiedzie ten Tescowy,czy inną galerię i wieczorem sami nie wiedzą co oni tacy umordowani po tej "wolnej" niedzieli:):):):):)He he he.
Tak to prawda jestem 10km od krefeld Willich tez wsio zawsze w niedziele pozamykane,tylko stacja benzynowa czynna
Mam to szczescie ze nie miewam ciezkiego jutra
jak to robisz?ja musze do kaca nie dopuscic zeby jakos przezyc
Nic nie robie,tak mam.Jestem tylko glodny jak wilk
a moze oszczedzasz sie w spozywaniu?alkoholu oczywiscie..a ja jem w trakcie spozywania a na drugi dzien to podwojnie..kac plus glod moga zabic na drugi dzien...
Mi wszystko szybko przechodzi hi hi
oj oj pozazdraszczac...przejdzie i zas imprezowac mozesz..w sumie na to samo wyjdzie co u mnie tyle ze ja prawie przerwy nia mam ze wzgkedu na cierpienia ciala i duszy..ha ha
duszy ?????? ha ha a ty co ???? oj lepiej sie w jezyk ugryze zamiast pisac dalej ha ha
duszy ?????? ha ha a ty co ???? oj lepiej sie w jezyk ugryze zamiast pisac dalej ha ha
A to Ty bezduszny jesteś ?? ;-////
wlasnie wlasnie...co z jego dusza?chyba ze w de zostawia
A to Ty bezduszny jesteś ?? ;-////
co ma dusza do kaca ???? A czy ja ja mam to zobaczymy jak "zejde" z tego łez padołu ha ha