Cud ,ludziska !!!!Cud wielki-babuszka zażądała włączenia radia!!!!!!!A trzeba Wam wiedziec ,że nie słuchała i nawet TV nie oglądała....A dziś stwierdziła ,ze cisza ją męczy:):)Ciekawe jak długo,hi hi hi to radio będzie grało:)
Cud ,ludziska !!!!Cud wielki-babuszka zażądała włączenia radia!!!!!!!A trzeba Wam wiedziec ,że nie słuchała i nawet TV nie oglądała....A dziś stwierdziła ,ze cisza ją męczy:):)Ciekawe jak długo,hi hi hi to radio będzie grało:)
Może to objaw choroby umysłowej?? Taka nagła zmiana...
Brutal (nica ) - nie ma takiego słowa ale na swój użytek może być.
Jak możesz tak rozradowana Kasię na beton sprowadzać, brutalnica !!!
Może u mnie to też początki jakiejś choroby umysłowej.....?
Chciałabyś !!! Do roboty proszę się zabrać a nie szukać wykrętów ;-))) Babcia czeka a za oknem obekty spacerowe się marnują nie podrywane ;-)))
A cóż mi po chceniu,renty i tak nie dadzą ,co najwyżej żółte papiery i do roboty wygonią he,he
Za oknem jakbyś zgadła,pełno straganów,straganików,nawet orkiestra szykuje się do grania na deptaku,obiekty chadzają ale z obstawą...:)
Może to objaw choroby umysłowej?? Taka nagła zmiana...
Może nie jednak-zasnęła jak zawsze po śniadaniu,chrapie jak smok-raczej wciąż na umyśle zdrowa:)Radio to chyba taki kaprys z nudów -ona się kompletnie niczym ,poza tym co nowego za płotem nie interesuje.Nawet w chińczyka juz nie gra i krzyżówki tez b rzadko rozwiązuje-tak ją obserwuje od moich tu początków i widze jak powolutku sie wygasza-2 lata temu była zupelnie inna....Fizycznie tez siada ....93 roczek idzie, to co sie dziwić.
Pochwalony :)
Po śniadanku , dziś nawet wcześniej wstała babcia bo o 9 a nie jak zawsze o 10. Ja zaraz sie zbieram na moje wolne popołudnie , tylko czekam na syna bo juz dzwonił że będzie po mamę :)
Fajnie mam :) Tylko słońca brak :(((
Miłej niedzieli dla wszystkich :)))