Na wyjeździe #7

06 kwietnia 2014 11:12
margaretka82

Pochwalony :)
Po śniadanku , dziś nawet wcześniej wstała babcia bo o 9 a nie jak zawsze o 10. Ja zaraz sie zbieram na moje wolne popołudnie , tylko czekam na syna bo juz dzwonił że będzie po mamę :)
Fajnie mam :) Tylko słońca brak :(((
Miłej niedzieli dla wszystkich :)))

Moj juz o 6 wolal ale zeszlam i mowie ze dzis sonntsag i spimy jeszcze a jajka zdaze ugotowac hehee rytual niedzielny
06 kwietnia 2014 11:34
Pochwalony,

Brunk brunk u mnie pod oknami Panowie na olbrzymich motocyklach,całą drogę zablokowali...Popstrykałam zdjęć trochę :)
06 kwietnia 2014 11:34
mam pytanie czy dziś wszystkie sklepy są czynne bo tu gdzie jestem jest rewe i norma i są zamknięte a chciałam podjechać do drogerii DM i nie wiem czy jest po co
06 kwietnia 2014 11:38
jowitaliber

mam pytanie czy dziś wszystkie sklepy są czynne bo tu gdzie jestem jest rewe i norma i są zamknięte a chciałam podjechać do drogerii DM i nie wiem czy jest po co

W Krefeld/NRW/wsio pozamykane.
06 kwietnia 2014 11:40
kasia63

W Krefeld/NRW/wsio pozamykane.

u mnie też 
06 kwietnia 2014 11:48
jowitaliber

A u mnie wszystko otwarte,jestem w Nadreni-Północnej Westfali okolice granicy z Holandią.
06 kwietnia 2014 11:52
ania37

Pochwalony,

Brunk brunk u mnie pod oknami Panowie na olbrzymich motocyklach,całą drogę zablokowali...Popstrykałam zdjęć trochę :)

Było wyhaczyć jakiegoś przystojnego harleyowca:)I z nim fotke sobie zrobić:)
06 kwietnia 2014 12:00
jowitaliber

u mnie też 

bo dzien Świety - niedziela ha ha , a nie jak w Polsce na rodzinny spacer do Tesco hihi
06 kwietnia 2014 12:07 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

bo dzien Świety - niedziela ha ha , a nie jak w Polsce na rodzinny spacer do Tesco hihi

W PL to ludzie zaliczaja w niedzielę 2 kościoły -na 10-a ten z mszą a po obiedzie ten Tescowy,czy inną galerię i wieczorem sami nie wiedzą co oni tacy umordowani po tej "wolnej" niedzieli:):):):):)He he he.
06 kwietnia 2014 12:10
margaretka82

Takie kochane babcie sa w Monachium :))))))))))))))))))))))

Margaretka jesteś w Monachium?

06 kwietnia 2014 12:26 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

W PL to ludzie zaliczaja w niedzielę 2 kościoły -na 10-a ten z mszą a po obiedzie ten Tescowy,czy inną galerię i wieczorem sami nie wiedzą co oni tacy umordowani po tej "wolnej" niedzieli:):):):):)He he he.

Kościoły, zakupy, a kiedys to była niedzielna akcja " Cała Polska leczy kaca " ;)))
06 kwietnia 2014 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Kościoły, zakupy, a kiedys to była niedzielna akcja " Cała Polska leczy kaca " ;)))

teraz w niedziele nie dopuszczaja do kaca i tak byle do piatku ha ha Obecnie wóda w Polsce jest relatywnie tansza niz z komuny wiec nie ma problemu
06 kwietnia 2014 14:07
jowitaliber

u mnie też 

Tak to prawda jestem 10km od krefeld Willich tez wsio zawsze w niedziele pozamykane,tylko stacja benzynowa czynna
06 kwietnia 2014 14:13
ORIM

teraz w niedziele nie dopuszczaja do kaca i tak byle do piatku ha ha Obecnie wóda w Polsce jest relatywnie tansza niz z komuny wiec nie ma problemu

to n ie dopuszczanie do kaca to chyba z troski o samopoczucie na drugi dzien.wiem cos o tym...dobrze sie spoztwa ale zeby jutro nie bylo takie ciezkie...
06 kwietnia 2014 14:48
ania52

to n ie dopuszczanie do kaca to chyba z troski o samopoczucie na drugi dzien.wiem cos o tym...dobrze sie spoztwa ale zeby jutro nie bylo takie ciezkie...

Mam to szczescie ze nie miewam ciezkiego jutra