dyktafon Orim wezme..ty rozmowna wode w odpowiednich ilosciach...zostalo ustalic czas i miejsce spotkania..jakies propozycje?
dyktafon Orim wezme..ty rozmowna wode w odpowiednich ilosciach...zostalo ustalic czas i miejsce spotkania..jakies propozycje?
to Twoj wywiad ha ha ja jestem w Polsce od 08.05
No nie wiem,nie wiem -ktoś musi byc trzeźwy a pan Foczka nie pije-my Ci musimy wystarczyć:):):)
Kasia kiedy w domku bedziesz trzeba zmontowac ten obiecany wywiad z Orimem
2 maja:)
ja wracam do macierzy 7.05 ale do konca maja mam sesje w szkole.jak dlugo bedziesz w kraju?
firma planuje mi 2 miesiaca ale ja jeszcze nie mam planow
no to moze poczatek czerwca jakies spotkanko?
jak nic sie nie zmieni to ok.Pisz na e-mail
Mamuelka -jak Cie kocham, tak Cię wezmę i uduszę jak jeszcze raz napiszesz PAUZA przez Ł!:):):):)Czytam "pełza" i "pełza" i zajarzyć nie mogę :):)Wpadnę do Goleniowa i uduszę!!!!!Chyba nie chcesz ,żebym siedzieć poszła?:):):)Tak Cię ładnie proszę:):):):):)Plisssssssssss
a gdzie mieszkasz?bo ja i Orim w Dolnoslaskim wojewodztwie.no i jak dlugo w kraju bedziesz...
Na morzem ,ale Wrocław to moje miasto rodzinne -na pewno tam bedę pod koniec lipca i pod koniec wrzesnia:)To sie jakos moze spikniemy:)
a gdzie mieszkasz?bo ja i Orim w Dolnoslaskim wojewodztwie.no i jak dlugo w kraju bedziesz...
Ale!czekajta ! Przeciez w lipcu ma byc zjazd we Wro!zaraz Romanka zapisy będzie zbierała pewno:):):)To sie nas większa banda nazbiera:)