i ja też
i ja też
milo bedzie jak dolaczysz a w czerwcu w domku bedziesz?
milo bedzie jak dolaczysz a w czerwcu w domku bedziesz?
Ale!czekajta ! Przeciez w lipcu ma byc zjazd we Wro!zaraz Romanka zapisy będzie zbierała pewno:):):)To sie nas większa banda nazbiera:)
aniu ja jestem wtedy w de do 30.06 bo wakacje chce z dziecmi spedzić ale bardzo chetnie spotkalaby was orim to mój kumpel z nim znam się ze szkolnej ławy spoko gościu z niego :(
Zaczynamy 27 lipca, to jest niedziela i ze trzy dni minimum wypadałoby pobalować. Bo pierwszy dzień za dużo się nie da, niektórzy będą jechać nawet 8 godzin. Skoro temat zaczęty, to pokoje 4 osobowe chcecie? Będzie się można lepiej poznać niż w 2 osobowych, no i jest taniej....Duża sala na 10-12 osób nie jest chyba dobra, gdy jedni zechcą spać wreszcie, a inni pogadać, to będą sobie przeszkadzać.
Zaczynamy 27 lipca, to jest niedziela i ze trzy dni minimum wypadałoby pobalować. Bo pierwszy dzień za dużo się nie da, niektórzy będą jechać nawet 8 godzin. Skoro temat zaczęty, to pokoje 4 osobowe chcecie? Będzie się można lepiej poznać niż w 2 osobowych, no i jest taniej....Duża sala na 10-12 osób nie jest chyba dobra, gdy jedni zechcą spać wreszcie, a inni pogadać, to będą sobie przeszkadzać.
bylam tam na tej wsi Willich
do kiedy trzeba sie okreslic,bo nie wiem jakie terminy pracy zalapie.
Witajcie witajcie dlugo mnie tu nie dzis znalazlam ten link poczytajcie : http://www.mypolacy.de/ogloszenia/opieka-nad-starszymi/-uwaga-koniec-delegowania-pracownikow-dla-wiele-firm,649092.html. Dobrej nocki :-)