Na wyjeździe #7

06 kwietnia 2014 20:54
jowitaliber

i ja też

milo bedzie jak dolaczysz a w czerwcu w domku bedziesz?
06 kwietnia 2014 21:00
ania52

W czerwcu pracuję,muszę tak sobie poustawiac żeby w te terminy lipcowo- wrześniowe/końcówki/ być koniecznie we Wro-sprawy rodzinne:)Ale bede w kontakcie:)Bo na zjazd to bym sie jednak chciała załapać:)
06 kwietnia 2014 21:00
ania52

aniu ja jestem wtedy w de do 30.06 bo wakacje chce z dziecmi spedzić ale bardzo chetnie spotkalaby was orim to mój kumpel z nim znam się ze szkolnej ławy spoko gościu z niego :(
06 kwietnia 2014 21:22
kasia63

Ale!czekajta ! Przeciez w lipcu ma byc zjazd we Wro!zaraz Romanka zapisy będzie zbierała pewno:):):)To sie nas większa banda nazbiera:)

Zaczynamy 27 lipca, to jest niedziela i ze trzy dni minimum  wypadałoby pobalować. Bo pierwszy dzień za dużo się nie da, niektórzy będą jechać nawet 8 godzin. Skoro temat zaczęty, to pokoje 4 osobowe chcecie? Będzie się można lepiej poznać niż w 2 osobowych, no i jest taniej....Duża sala na 10-12 osób nie jest chyba dobra, gdy jedni zechcą spać wreszcie, a inni pogadać, to będą sobie przeszkadzać.
06 kwietnia 2014 21:22
jowitaliber

aniu ja jestem wtedy w de do 30.06 bo wakacje chce z dziecmi spedzić ale bardzo chetnie spotkalaby was orim to mój kumpel z nim znam się ze szkolnej ławy spoko gościu z niego :(

no to mysle ze jakos terminy dogramy.szukam pracy 1/1 tak osd polowy czerwca to moze na ten zjazd we wrocku sie zalapie...
06 kwietnia 2014 21:23
romana

Zaczynamy 27 lipca, to jest niedziela i ze trzy dni minimum  wypadałoby pobalować. Bo pierwszy dzień za dużo się nie da, niektórzy będą jechać nawet 8 godzin. Skoro temat zaczęty, to pokoje 4 osobowe chcecie? Będzie się można lepiej poznać niż w 2 osobowych, no i jest taniej....Duża sala na 10-12 osób nie jest chyba dobra, gdy jedni zechcą spać wreszcie, a inni pogadać, to będą sobie przeszkadzać.

do kiedy trzeba sie okreslic,bo nie wiem jakie terminy pracy zalapie.
06 kwietnia 2014 21:24
Zlocik się szykuje a ja znow w DE będę :/
06 kwietnia 2014 21:25
romana

super bo ja w domku jestem:)
06 kwietnia 2014 21:26
a z Romanką mam flachę do wypicia wczoraj mialyśmy to zrobić ale coś daleko od siebie jesteśmy
06 kwietnia 2014 21:35
Dorotkaa

bylam tam na tej wsi Willich

Oj przestan nie taka wies jest kilka marketow banki ,no i od pierona innych sklepow ,a ze wsiowo to jak w kazdym malym niemieckim miasteczku.
06 kwietnia 2014 22:08
Witajcie witajcie dlugo mnie tu nie dzis znalazlam ten link poczytajcie : http://www.mypolacy.de/ogloszenia/opieka-nad-starszymi/-uwaga-koniec-delegowania-pracownikow-dla-wiele-firm,649092.html. Dobrej nocki
06 kwietnia 2014 23:42
ania52

do kiedy trzeba sie okreslic,bo nie wiem jakie terminy pracy zalapie.

Ustaw sobie tak pracę, by 27 lipca dotrzeć do Wrocławia, firmy są elastyczne, parę dni możesz pobyt w D. skrócić. Po Wielkanocy podam nr konta i przesyłajcie zaliczki w kwocie 100zł, opłacę za to rezerwację hostelu.
Fajnie byłoby Ciebie poznać w realu! 
07 kwietnia 2014 07:21 / 1 osobie podoba się ten post
Hejka,
nie mamy songu opiekunów, lecz to co śpiewa Stanisława Celińska trochę i do naszej pracy pasuje. Wysyłam więc na dzien dobry i dołączam całuska!

07 kwietnia 2014 07:27
doris

Witajcie witajcie dlugo mnie tu nie dzis znalazlam ten link poczytajcie : http://www.mypolacy.de/ogloszenia/opieka-nad-starszymi/-uwaga-koniec-delegowania-pracownikow-dla-wiele-firm,649092.html. Dobrej nocki :-)

Podaj ten link raz jeszcze - bo to co podalaś nie działa.
07 kwietnia 2014 07:28
romana

czy tylko dolnoślązaczki mogą??