Na wyjeździe #7

09 kwietnia 2014 18:31
ORIM

wez rachunek z hotelu,rachunek za busa za zakupy jakie musialas zrobic aby jesc itp.Jesli nic sie nie zmienilo to masz tu nr do adwokata.To polka ale w niemczech w Gerliz Moze przyda ci sie pomoc prawna oo49 3597180762 To nr kancelari prawnej.Poza tym nie odpuszczaj obdukcji jak wrocisz do Polski.Powodzenia

korzystalam z jej uslug w podobnej sprawie...nie odpusci wygrywa prawie wszystkie...
09 kwietnia 2014 18:32
ta adwokatka wszystko zalatwi tylko zeby Ania zechciala zwrocic sie do niej o pomoc
09 kwietnia 2014 18:34
ania52

korzystalam z jej uslug w podobnej sprawie...nie odpusci wygrywa prawie wszystkie...

wiem dobra jest i nie odpuszcza a poza tym nie wpedza w koszty
09 kwietnia 2014 18:35
ania52

ta adwokatka wszystko zalatwi tylko zeby Ania zechciala zwrocic sie do niej o pomoc

własnie aniu tylko żeby chciała ,może jak ochłonie i zacznie racjonalnie myśleć to ruszy z kopyta i to ona udowodni  kto miał rację życzę jej tego bo takie sytuacje nie powinny mieć miejsca to jest przestroga dla nas wszystkich 
09 kwietnia 2014 18:37 / 2 osobom podoba się ten post
W umowach cywilno prawnych /umowa zlecenie/takie straszenie karami jest zupelnie bezpodstawne-kazdy adwokat ten bzdurny zapis obali!!!!To starszak na opiekunki nic innego.Ania jest bojowa dziewczyna ,jak jej pierwszy stres minie to z pewnoscią  tak tej sprawy nie zostawi!
09 kwietnia 2014 18:53 / 2 osobom podoba się ten post
Może szkoda poswiecac tyle energii na zgadywanki co Ania postanowi a  skierujemy ją w wyeliminowanie z rynku złych agencji.Firmy prosperuja poniewaz maja chętne opiekunki/now  do podjęcia pracy.Ania nie pojechała z firmy "krzak" dlaczego do tej pory nie było krytycznych wpisow, nikt tam nie pracował?Dzisiaj okazało się,że to nie incydentalny przypadek,czy trzeba czekać żeby komuś coś się przytrafiło?  Nas jest dużo i w nas jest siła nie ma opiekunek nie ma agencji chyba,że koordynatorki zajma się pracą z pdp.Ania jest rezolutna i wiele lat już przepracowała w opiece  dopnie swego jestem tego pewna musi tylko ochłonąć.
09 kwietnia 2014 18:56 / 5 osobom podoba się ten post
Nie wiem co by tu jeszcze zrobic,może jakąs petycje wysmarowac,tak mnie ta bezsilność uwiera,jak bezduszni,odmóżdżeni ludzie sie nami''opiekują'' na wyjeżdzie,normalnie  wszystko mi opadło,ide położyć Buńke,bo sie boje ze wredota do niemca ze mnie wylezie,a tego bym nie chciała.A koordynator to nam potrzebny jak zającowi dzwonki,i tak sama Anula wszystko załatwia,jak dobrze ze tu jest tyle mądrych i po ludzku zyczliwych osób.
09 kwietnia 2014 19:08
Masz dokumenty z obdukcji?Beda Ci potzrebne i dla policji i do odszkodowania.pamietaj zrobić  kilka kserówek!!!!Poczytaj wyżej-dziewczyny i Orim podali rózne namiary na pomoc.
09 kwietnia 2014 19:10
Współczuję Ci, jak bym mogła to bym przyjechała i pomogła . 
09 kwietnia 2014 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ania rozumiem twoj bol ale ogarnij sie zbierz wszystko co sie da dot twojej sprawy zapisz o ktorej na policje dzwonolas bo zapomniec mozesz..bo jak do Polski wjedziesz a czegos tutaj nie dopatrzysz dupa bedzie.Orim podal ci nr tel do adwokatki w 
goerlotz dzwon dzisiaj powie vo masz zrobic.wazne to jest...placz i dzialaj jak nie mozesz inaczej
09 kwietnia 2014 19:16

[19:11:42]...... sprawa do sądu
[19:11:44] .......ń: a goscia do lasu .
strescilam synowi zaistniala sytuacje ,na gorze jego odp.Nic dodac nic ujac.
09 kwietnia 2014 19:18 / 3 osobom podoba się ten post
jestem z ciebie dumna że nas posłuchałaś strach pomyśleć jak on ci to zrobił Aniu posłuchaj ani 52 zadzwon do tej adwokatki jak tylko trochę ochłoniesz,walcz dziewczyno to jest twoje zdrowie .
09 kwietnia 2014 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Nie odzywalam sie, bo niewiele moglam pomóc, czytając te wpisy Ani, mam wlosy dęba postawione. Wydaje się, że czytam książkę, a to real.
Myślę, że więcej rad należy udzielc Ani na jej maila, jak ktoras z dziewczyn pisała agencje też to czytaja i akurat Ta agencja zapewne się przygotuje do "wojny", bo tak to pewnie będzie. 
Aniu, przykro mi , że Ciebie to spotkało, zadna z nas nie zasługuje na takie traktowanie, dlatego nie można tej sprawy zostawić ot tak sobie. JESTEM Z TOBĄ♡♡♡
09 kwietnia 2014 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
Ania, szczęka mi opadła !!!  Wypłacz się, becz aż do końca ale potem zacznij myśleć racjonalnie. 

Nawet gdybyś Ty była ewidentnie winna, psychiczna i jaka tam jeszcze chcesz to koordynator nie miał prawa tak Cię traktować. To jakiś idiota !!  Nie możesz pozwolić abyś wróciła do domu w takim stanie bezkarnie. 
Zacznij powoli myśleć, proszę Cię Aniu !!!  Jesteś przytomną kobietą ;-)))  Trudno, miałaś pecha, wszystkie Cię głaszczemy i przytulamy ;-)))  ale zacznij myśleć. Zabezpiecz się na wszystkie strony. Agencją się nie przejmuj. 
09 kwietnia 2014 19:20 / 2 osobom podoba się ten post
Bardzo Ci współczuje.Ochłoń a póżniej nie odpusc.Nawet teraz jak masz obdukcje i karte ze szpitala w reku dzwon na niemiecka policje.Musza Ci zapewnic tłumacza jak zechcesz. To jest jak napisalem wczesniej czynna napasc z uszkodzeniem ciala.W takim przypadku co Ty robisz w niemczech nie ma znaczenia.To jest przestepstwo a nie wykroczenie.Jak to zglosisz policji niemieckiej to tego gnoja jeszcze dzis odwiedza.Jakie kolwiek jego tlumaczenie nie bedzie nic znaczyc.To on uszkodzil ci cialo podczas napasci na ciebie