Na wyjeździe #7

09 kwietnia 2014 19:21 / 2 osobom podoba się ten post
Aniu, w hotelu są portierzy, poprosisz o pomoc. Wypłacz się, to Ci ulży, a potem tak jak pisali tu ludzie - do adwokata!
09 kwietnia 2014 19:22
TO normalnie do TVN historia,pisze poważnie.
09 kwietnia 2014 19:23
kasia63

Masz dokumenty z obdukcji?Beda Ci potzrebne i dla policji i do odszkodowania.pamietaj zrobić  kilka kserówek!!!!Poczytaj wyżej-dziewczyny i Orim podali rózne namiary na pomoc.

Żeby odebrać dokumenty musze tu zostać.....Nie mogę zostać w Hotelu....Zadzwonie z Polski i poproszę o wysłanie mi do Polski....Za 3 godz pobytu w różnych gabinetach nie zapłaciłam ani grosza....Wszystko moje ubezpieczenie prywatne objeło...
09 kwietnia 2014 19:24
Aniu ,zadzwon na numer ktory podal Orim ,do adwokatki .Prosze ,nie odpuszczaj  .Wytrzyj łzy i dzialaj  , jestes silna .
09 kwietnia 2014 19:25
ania37

Żeby odebrać dokumenty musze tu zostać.....Nie mogę zostać w Hotelu....Zadzwonie z Polski i poproszę o wysłanie mi do Polski....Za 3 godz pobytu w różnych gabinetach nie zapłaciłam ani grosza....Wszystko moje ubezpieczenie prywatne objeło...

A dzwoniłaś do jakiegoś prawnika, chociażby z tych podawanych powyżej ???  Upewniłaś się czy dobrze robisz ???
09 kwietnia 2014 19:26
Spotkałam się osobiście z Ewą,tez pracuje z tej firmy....Jest 2 tyg i na razie jest ok.
Ja nie miałam żadnego problemu z babcią,do rany przyłóż.....Ja nie chcę gotować dla 9 osób i chcę pampersy dla babki nic wiecej....
09 kwietnia 2014 19:26
ania37

To dobrze ale masz karte szpitalna,masz gips czy opatrunek.Dzwon na niemiecka policje
09 kwietnia 2014 19:27
ania37

teraz już spokojnie to co najważniejsze zrobiłaś a masz wogóle co jeść i pić,żebyś naprawdę nie oslabła
09 kwietnia 2014 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Spotkałam się osobiście z Ewą,tez pracuje z tej firmy....Jest 2 tyg i na razie jest ok.
Ja nie miałam żadnego problemu z babcią,do rany przyłóż.....Ja nie chcę gotować dla 9 osób i chcę pampersy dla babki nic wiecej....

Aniu cała Twoja historia jest opisana na forum. To też jest ślad i dowód. 

Anka upewnij się czy dobrze robisz, nie bój się. Prawniczka Ci powie czy masz zostać i czekać na dokumenty czy możesz zjechać do PL.  Możesz zaznaczyć, że nie masz pieniędzy itp. 
Najlepszy jest TVN. Moja koleżanka rok walczyła z agencją towarzyską, którą miała na parterze domu dwurodzinnego. To, co ani policja, ani proboszcz, ani rada osiedla, ani Gazeta Wyborcza pisząc artykuły o problemie nie potrafili skutecznie załatwić, TVN zrobił dosłownie w 15 minut. Udowodnił, że w domu nie ma gabinetu masażu tylko burdel. I był spokój. A potem koleżanka jeszcze wystąpiła w programie Ewy Drzyzgi jak sobie radzić w takich sytuacjach.

Jeśli będziesz miała Aniu siłę, to po powrocie do kraju zadzwoń do nich i poproś o pomoc. Twój przypadek może rozkręci w mediach dyskusję na temat praw opiekunek i stanie się początkiem zmian na lepsze.
09 kwietnia 2014 19:30
Bardzo wam wszystkim dziękuję....po tych przygodach,może jednak przestanę być opiekunką....
ania37

Bardzo wam wszystkim dziękuję....po tych przygodach,może jednak przestanę być opiekunką....

To tym bardziej nie odpuszczaj !!!!!!
09 kwietnia 2014 19:31 / 4 osobom podoba się ten post
ania37

Aniu, zanim podejmiesz decyzje o wyjeździe zadzwoń do tej prawniczki, ona ci powie co robić. Trzymaj sie kochana♡♡♡ Zrób tak jak radzą dziewczyny!!!
09 kwietnia 2014 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Najpierw wygraj sprawę z tym człowiekiem,dostaniesz pieniądze z odszkodowania i wtedy pomyślisz co dalej. Faktycznie trauma na całe życie. Współczuję Ci bardzo.
09 kwietnia 2014 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
Pszepraszam,że nie plusuję wszystkich postów,nadrobię z polski,bo jednym palcem prawej ręki niewiele mogę...