Na wyjeździe #7

09 kwietnia 2014 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
policje wozwij oni sami cie tam zawioza,dom kobiet ma odpowiednio przeszkolony personel pomoga we wszystkim.sama bylam w podobnej sytuacji.i nieprawda ze Polka nie wygra z Niemcem/...Policja ma tlumacza.z tego co czytam w twoich postach wnioskuje ze jestes w zlym stanie psychicznym.nie boj sie dzwon 110 i powiedz co sie stalo maja tam tlumacza...mi bardzo pomogli
09 kwietnia 2014 15:36
Wiec moze agencja powinna dac wyzsza pensje biorac pod uwage ryzyko...przeciez opiekunka jezdzaca wiecej ryzykuje niz ta co w domu stale przy pdp siedzi? A ja mam tyle samo,jak tam gdzie nie jezdzilam.Ale wiem-dyskusja na temat co agencja powinna,a czego nie robi,to temat -rzeka ,i tak samo mętny jak rzeka
09 kwietnia 2014 15:37 / 2 osobom podoba się ten post
Ania,w kontrakcie jasno stoi co masz robic,te pieluchy to tylko pretekst,a przy garach mozna stac i 5 h jak lubisz, ale tylko gotowac dla pdp i siebie,a pisałas ze tam cała familia sie podczepiła,co za dno jakies z tych ludzi.Myśle ze agentura sama ma stracha i sie asekuruja grożąc Tobie,ale skoczyć CI mogą,na czarną liste tylko za paragrafy mozna trafić,wiec im spokojnie powiedz zeby sie wypchali,a opinie wśrod opiekunow to Ty im wystawisz.
09 kwietnia 2014 15:52
Ania37-a co na to wszystko polska agencja????Zareagowali jakoś?
09 kwietnia 2014 15:55
kasia63

Ania37-a co na to wszystko polska agencja????Zareagowali jakoś?

Kasia,poczytaj wpisy wyżej od godz mniej wiecej 12 z dnia dzisiejszego ...ok...nie chcę 2 raz pisać,bo mam nerwy na same wspomnienie zaistniałej sytuacji.
09 kwietnia 2014 16:07
Mycha napisz cos odnosnie ubezpieczenia dla jezdzacych autami pdp.Wiesz coś?
09 kwietnia 2014 16:08
Ktos niedawno podawał,tylko nie wiem czy w tym topiku namiary na jakies biurow Niemczech co w podobnych sytuacjach pomaga.Przypomnijcie sobie!!!!!!!Ania37-nie wiem co zrobisz ,ale tez uwazam ,że póki jesteś w D to powinnas to na policję zgłosić i w PL też zadziałać w związku ze skandalicznym stanowiskiem agencji!!!
09 kwietnia 2014 16:21
O mój Boże,zostawiłam pod prysznicem wszystkie szampony,płukanki,pełne butelki płynu do kapieli u babuszki ;(
09 kwietnia 2014 16:22
kasia63

Ktos niedawno podawał,tylko nie wiem czy w tym topiku namiary na jakies biurow Niemczech co w podobnych sytuacjach pomaga.Przypomnijcie sobie!!!!!!!Ania37-nie wiem co zrobisz ,ale tez uwazam ,że póki jesteś w D to powinnas to na policję zgłosić i w PL też zadziałać w związku ze skandalicznym stanowiskiem agencji!!!

Napisz mi dokładny adres,gdzie mam iść? Na policje dzwoniłam....Szpitala już szukać nie bedę....
09 kwietnia 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

O mój Boże,zostawiłam pod prysznicem wszystkie szampony,płukanki,pełne butelki płynu do kapieli u babuszki ;(

olej to ważne że zyjesz
09 kwietnia 2014 16:24
ania37

Napisz mi dokładny adres,gdzie mam iść? Na policje dzwoniłam....Szpitala już szukać nie bedę....

w jakim miescie jestes?
09 kwietnia 2014 16:25
ania52

w jakim miescie jestes?

52525 Heinsberg miasto.
09 kwietnia 2014 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
0221-937300.To jest telefon do Konsulatu Polskiego w Kolonii.Aachen to NRW i ten konsulat obsługuje ten land.W HEINSBERG  jest na ul.Auf dem Brand1,TEL.24521880.
09 kwietnia 2014 16:33
Dzięki z Polski zadzwonię,mam mało na koncie tel komórkowego...Dzwoniłam ze skype..już jest zamknięty...w sprawach alamowych jest niemiecka komórka podana,leci automatyczna sekretarka...
09 kwietnia 2014 16:35
ania37

Dzięki z Polski zadzwonię,mam mało na koncie tel komórkowego...Dzwoniłam ze skype..już jest zamknięty...w sprawach alamowych jest niemiecka komórka podana,leci automatyczna sekretarka...

Doladowac Ci tel.masz ten sam nr?