Na wyjeździe #7

09 kwietnia 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
O! Nasz Moduś pomnik będzie miał! ;)

http://natemat.pl/87617,w-grudziadzu-chca-postawic-pomnik-mistrza-yody-obok-popiersia-lecha-kaczynskiego-zrobil-tyle-samo-co-prezydent-nic
09 kwietnia 2014 19:43
lwica

Aniu, tak sobie pomyślałam, że sklrk sama nie masz siły (szok) to może ktoras z dziewczyn, ktora zna tą adwokat zadzwoni do niej i opisze sprawę, poda Twój numer telefonu i adwokatka do Ciebie oddzwoni. Jesli masz kontakt z zaufana dziewczyną popros o to, gdybym wiedziała jak, pomoglabym w ten sposób

Bardzo dobry pomysł....Jak któraś dziwczyn czyje się na siłach i chce do tej Pani Adwokat zadzwonić,prosze to zrobić w moim imieniu....Mnie dziś boli wszystko od czubka głowy do samych stóp....Mam bardzo silne tabletki przeciwbólowe ze Szpitala i idę pod prysznic i do łóżka...
09 kwietnia 2014 19:44
asia123v

uwazam ze lwica ma racje,dziewczyny jestescie wspaniale ale moze naprawde warto dla Ani doradzac meilem bo tak jak lwica pisze agencja  napewno przygotowuje sie do wojny a Wy jej (agencji) pomagacie nieswiadomie tez, Aniu trzymaj sie, pozdrawiam

A do czego się mogą przygotowywać, wszystko jest tutaj opisane ;-)))  Olali swojego pracownika i tyle. 
09 kwietnia 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

O! Nasz Moduś pomnik będzie miał! ;)

http://natemat.pl/87617,w-grudziadzu-chca-postawic-pomnik-mistrza-yody-obok-popiersia-lecha-kaczynskiego-zrobil-tyle-samo-co-prezydent-nic

Aczkolwiek uważam jednak, że nasz Moderator dużo robi :) Należy to docenić!
09 kwietnia 2014 19:45
ania52

to prawda nie pomyslalam o tym bo ja mam rzut beretem.chetnie sie dorzuce.Ania poda nam konto i wplaty mozna dokonywac...

NIE<ABSOLUTNIE NIE......

nie obrażajcie się,ale ja nie chcę na złamanej rece rarobić na rachunki,no co wy ? z runsztoku nie jestem
09 kwietnia 2014 19:46
ania37

Bardzo dobry pomysł....Jak któraś dziwczyn czyje się na siłach i chce do tej Pani Adwokat zadzwonić,prosze to zrobić w moim imieniu....Mnie dziś boli wszystko od czubka głowy do samych stóp....Mam bardzo silne tabletki przeciwbólowe ze Szpitala i idę pod prysznic i do łóżka...

KOCHANE DO DZIEŁA! !! Orim, może ty zadzwonisz, jesteś facet, powiesz konkret, a my kobiety możemy za dużo emocji wylac
09 kwietnia 2014 19:47
Mycha

Też dam ;-)))

i  ja też:)
09 kwietnia 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

NIE<ABSOLUTNIE NIE......

nie obrażajcie się,ale ja nie chcę na złamanej rece rarobić na rachunki,no co wy ? z runsztoku nie jestem

kochana o czym ty piszesz..dzisiaj my tobie jutro ty nam....solidarnosc zawodowa,a dla nas satysfakcja ze sk....a sensie koordynatora sad pouczy ze wszelkimi konsekwencjami prawnymi..
09 kwietnia 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Teraz to stres ale pamietaj co cie nie zabilo to ci wzmocni.Ja ze swojej strony daje slowo,ze jak oddasz sprawe do sadu to 50 euro masz u mnie na koszty.Mysle ze reszta forumowiczow tez sie wtedy dorzuci.Kazdego z nas moze spotkac jakas przykra sprawa.Wazne aby sobie wzajemnie pomagac.Nie tylko slowami wsparcia ale i tez finansowo.Takie zycie 

Orim,Jestes Wielki,mężczyzna jest jednak logiczna istota,tez dołoże.
09 kwietnia 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Aczkolwiek uważam jednak, że nasz Moderator dużo robi :) Należy to docenić!

Ja też uważam ( a raczej lepiej dla własnego dobra tak uważać !!!!! ), że nasz Moduś ukochany duuuuużo dobrego robi - hahaha. Lepiej uważać ......
Dobrze, że GO mamy ;-))
09 kwietnia 2014 19:49
lwica

KOCHANE DO DZIEŁA! !! Orim, może ty zadzwonisz, jesteś facet, powiesz konkret, a my kobiety możemy za dużo emocji wylac

jestem za Orim da radę pogadać z panią adwokat on umie z kobietami rozmawiać
09 kwietnia 2014 19:50
ania37

NIE<ABSOLUTNIE NIE......

Anka nie obrazimy się, tylko każda/y jest wkurzony na tego faceta. I darować mu "ot tak" ???  
09 kwietnia 2014 19:56
ORIM

Wiem Ania ale jesli ona bedzie musiala gdzies dojechac i to daleko liczy sobie czasami za podroz jesli w danej okolicy nie ma zaprzyjaznionego adwokata.Bylo nie bylo to przez ten okres nie bedzie pracowala (zlamana reka)i moze byc tak ze kazdy grosz sie przyda

Nie wiem, czy jesteś na bieżąco, ale Ania37 wyraziła zgodę, by ktoś z forum zadzwonił do tej Pani adwokat, było tajne głosowanie i padło na Ciebie, więc proszę pomóżmy choć w ten sposób Ani,
09 kwietnia 2014 19:57
ania37

NIE<ABSOLUTNIE NIE......

Aniu, tu nie chodzi o kase a o Twoją i naszą GODNOŚĆ.... Jestem także z Tobą. Trzymaj się.
09 kwietnia 2014 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja też uważam ( a raczej lepiej dla własnego dobra tak uważać !!!!! ), że nasz Moduś ukochany duuuuużo dobrego robi - hahaha. Lepiej uważać ......
Dobrze, że GO mamy ;-))

Moduś jest jak dobre wino - im dłużej z nami przebywa, tym staje się dla nas cenniejszy. Ma inicjatywę i jest zaangażowany. Pomnik jak najbardziej mu się należy.