Na wyjeździe #7

10 kwietnia 2014 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki, Kasia, Twój nr komórki i domowy poszedł sobie z menu, gdy zmieniłam operatora. Napiszę Ci coś ważnego w mailu, zajrzyj dzisiaj.
10 kwietnia 2014 10:47
dziewczyny ,ja w profilu mam maila na skypa,to dobrze czy nie ,powinnam zmienic na tego na onet,zaznaczam ze łysa blondynka przy mnie to gienek.Napiszcie jak i co,bom głupia.
10 kwietnia 2014 10:59 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Dzięki, Kasia, Twój nr komórki i domowy poszedł sobie z menu, gdy zmieniłam operatora. Napiszę Ci coś ważnego w mailu, zajrzyj dzisiaj.

Ja dziś za podobny wpis dostałam od Modusia ostrzeżenie. :((
Nie wszystkich musi interesować moja prywatna korespondencja, Tak mi napisał.
Tylko jak sie inaczej skontaktować z daną osobą, skoro nie mamy innych namiarów?
10 kwietnia 2014 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

Ja dziś za podobny wpis dostałam od Modusia ostrzeżenie. :((
Nie wszystkich musi interesować moja prywatna korespondencja, Tak mi napisał.
Tylko jak sie inaczej skontaktować z daną osobą, skoro nie mamy innych namiarów?

Ja też tego nie rozumiem. Przecież nikt nie pisze co jest na poczcie tylko info ze wyslal. 
10 kwietnia 2014 11:39 / 5 osobom podoba się ten post
Wysyłam Wam na pokrzepienie serc informację,że konto nam pęcznieje z dnia na dzień. Niezlaeżnie od większych i mniejszych przykrości dnia codziennego.

Drogie me pieniążki,
gdyby was nie było,
o normalnym życiu,
by mi się nie śniło!
10 kwietnia 2014 11:58
chcialam na wesolo przywitac sie,gdyż szcześliwa w domu pije kawe, ale...cos z wesolej miny mam nie bardzo mminę, czytam tylko polapac sie nie moge, co sie stalo u ani37?napisze ktoras w kilku zdaniach,bo chyba wykasowano częsc.
10 kwietnia 2014 12:00
Czytałyście tutaj w ogłoszeniach o pracę o kupowaniu wzoru umów. Oczywiście odpłatnie. Jeszcze się ktoś nabierze na to i będzie miał problemy
10 kwietnia 2014 12:01
kaska_45

chcialam na wesolo przywitac sie,gdyż szcześliwa w domu pije kawe, ale...cos z wesolej miny mam nie bardzo mminę, czytam tylko polapac sie nie moge, co sie stalo u ani37?napisze ktoras w kilku zdaniach,bo chyba wykasowano częsc.

Zjechałaś do domu bez problemów od babci-hetery?

10 kwietnia 2014 12:02
Annika

Czytałyście tutaj w ogłoszeniach o pracę o kupowaniu wzoru umów. Oczywiście odpłatnie. Jeszcze się ktoś nabierze na to i będzie miał problemy

mozesz jasniej??
10 kwietnia 2014 12:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zjechałaś do domu bez problemów od babci-hetery?

staralam sie by nie bylo na ostatnie piec minut awantury, wiec w ostatnim momencie znioslam torbe jak podjechalo taxi, sasiadce tylko przekazalam ze zostawilam stick i reszte pieniedzy na stoliku, sasiadka akurat przyszla tez do nas jak odjezdzalam, pozegnalam sie z sasiadka, podziekowalam za pomoc, Pani domu nie powiedzialam nawet do widzenia, wsiadlam i zaczelam oddychac juz spokojnie:):)nie wierzylam ,ze sa takie miejsca gdzie naprawde czlowiek juz na kase nie patrzy tylko jak widzisz ze u wariata jestes, pakujesz sie wiejesz. Teraz juz wiem, ze takowe miejsca są.!!:)co z ania?co sie stalo uniej?
10 kwietnia 2014 12:12
Dorotkaa

mozesz jasniej??

W ofertach pracy jest ogłoszenie, ze Firma kupi wzory umów i płaci za nie 20 zł. Wzory mogą być bez danych osobowych, chociaż mogą zostać dane Firmy. Wzór umowy jest własnością danej Firmy i za udostępnianie tego można dostać ukaranym.
10 kwietnia 2014 12:13
Annika

Tzn. gdzie? linka poproszę?
10 kwietnia 2014 12:14
MeryKy

Tzn. gdzie? linka poproszę?

Jest to jedno z ogłoszeń w dzisiejszych ofertach o pracę na naszym forum
10 kwietnia 2014 12:15
kaska_45

staralam sie by nie bylo na ostatnie piec minut awantury, wiec w ostatnim momencie znioslam torbe jak podjechalo taxi, sasiadce tylko przekazalam ze zostawilam stick i reszte pieniedzy na stoliku, sasiadka akurat przyszla tez do nas jak odjezdzalam, pozegnalam sie z sasiadka, podziekowalam za pomoc, Pani domu nie powiedzialam nawet do widzenia, wsiadlam i zaczelam oddychac juz spokojnie:):)nie wierzylam ,ze sa takie miejsca gdzie naprawde czlowiek juz na kase nie patrzy tylko jak widzisz ze u wariata jestes, pakujesz sie wiejesz. Teraz juz wiem, ze takowe miejsca są.!!:)co z ania?co sie stalo uniej?

Kasiu,ona przeżyła horror,poczytaj na "zadyma,opiekunka..."
10 kwietnia 2014 12:18
Annika

Jest to jedno z ogłoszeń w dzisiejszych ofertach o pracę na naszym forum

To ja coś ze wzrokiem chyba mam?