To ja coś ze wzrokiem chyba mam?
To ja coś ze wzrokiem chyba mam?
Jest to jedno z ogłoszeń w dzisiejszych ofertach o pracę na naszym forum
Przeczytalam wszystkie dzisiejsze oferty widoczne na dole ekranu po lewej stronie i nic takiego nie znalazlam-napisz choc miasto,którego to ogłoszenie dotyczy.
Przeczytalam wszystkie dzisiejsze oferty widoczne na dole ekranu po lewej stronie i nic takiego nie znalazlam-napisz choc miasto,którego to ogłoszenie dotyczy.
Dzięki:) Akurat w tym momencie znalazłam :)
Jak dla mnie to spalona firma. Ciekawa cena jaką proponują za umowę. Czy oni myślą, że opiekunki tak nisko upadły?
Narażać się na opdpowiedzialność karną za 20 zł? To ogłoszenie powinien chyba Moduś usunąć?
Wywaliłem ogłoszenie i całe konto tej firmy. Nie ma ich nawet w KRAZie.
Dzięki:) Akurat w tym momencie znalazłam :)
Jak dla mnie to spalona firma. Ciekawa cena jaką proponują za umowę. Czy oni myślą, że opiekunki tak nisko upadły?
Narażać się na opdpowiedzialność karną za 20 zł? To ogłoszenie powinien chyba Moduś usunąć?
u mnie w miejscowości są dziś tzw ,,wystawki,, nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy mogą niemcy wyrzucać az dziw że tu jeszcze polaków tych co tym handlują nie ma
u mnie w miejscowości są dziś tzw ,,wystawki,, nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy mogą niemcy wyrzucać az dziw że tu jeszcze polaków tych co tym handlują nie ma
Może słabo nagłośnili, ja miałam okazję widzieć 2 razy naszych rodaków, którzy krążyli między wystawionymi rzeczami. Słyszałam jak się kłócili ze zbieraczamy z innych krajów. Nie był to budujący widok.
Jestem w takim rejonie,ze polakow nie ma ale turkow troche,w poniedziałek wystawiali metal,rowery i koła od samochodu,tez sie pomiana robiła.
tu nikogo nie ma bynajmniej ja nie widziałam może czekają az się zciemni niektóre rzeczy są dość fajne gdybym miała jak sama bym sobie coś wzieła
tu widziałam fajne radio nawet myślałam żeby wziąść sobie ale jakoś się wstydzę