Na wyjeździe #7

10 kwietnia 2014 12:19
MeryKy

To ja coś ze wzrokiem chyba mam?

10 kwietnia 2014 12:20
Annika

Jest to jedno z ogłoszeń w dzisiejszych ofertach o pracę na naszym forum

Przeczytalam wszystkie dzisiejsze oferty widoczne na dole ekranu po lewej stronie i nic takiego nie znalazlam-napisz choc miasto,którego to ogłoszenie dotyczy.
10 kwietnia 2014 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

http://www.opiekunki24.pl/oferty-pracy/4830/3860/oferta-dla-opiekunek-z-niemiec

Dzięki:) Akurat w tym momencie znalazłam :)

Jak dla mnie to spalona firma. Ciekawa cena jaką proponują za umowę. Czy oni myślą, że opiekunki tak nisko upadły?
Narażać się na opdpowiedzialność karną za 20 zł? To ogłoszenie powinien chyba Moduś  usunąć?
10 kwietnia 2014 12:24 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Przeczytalam wszystkie dzisiejsze oferty widoczne na dole ekranu po lewej stronie i nic takiego nie znalazlam-napisz choc miasto,którego to ogłoszenie dotyczy.

Ratunku, zaraz uwierzę, że ja mam zwidy . Tak jak ostatnio, gdy szukałam wycieraczek. Mam tutaj autko do dyspozycji i trochę deszczyk pokropił . Muszę tutaj wycofywać i miałam ograniczoną widoczność, ile ja się namyślałam, jak załącza się tylne wycieraczki . Dobrze, że tego wahadełka nie urwałam .         W końcu wysiadłam, wzięłam szmatkę i przetarłam okno . Na drugi dzień powtórka z rozrywki, już myślałam, że poprosze Was o pomoc i zapytam jak się uruchamia te nieszczęsne wycieraczki w BMW I co się okazało? To autko nie ma wycieraczek, a ja byłam pewna, że je widziałam . Czas chyba się ewakuować stąd , albo dłuższą przerwę sobie w domku zrobić
10 kwietnia 2014 12:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Bo musisz kliknąć u góry na pasku oferty pracy :)
10 kwietnia 2014 12:40 / 4 osobom podoba się ten post
Pisałam i piszę nadal a w dodatku wierze w to.Jadac do pracy jako opiekunka trzeba mieć szczęście tak zreszta jak do wszystkiego.Nie  ma Stelli na,ktorej nie mozna pracować podam dla przykladu nie dawną przewalanke na forum gdzie jedna opiekunka nie mogła poradzić sobie a przyjechała inna i nie wyczytałam ani jednej skargi na forum .(nie pisze nikow bo wiemy o kogo chodzi) Trzeba w porę podjąć decyzję pracuję albo odchodzę.Możemy sobie poradzić z odlezynami,zaparciami,ciśnieniem,katarem i in.przypadlościami chorobowymi, ale nie poradzimy sobie w miejscu gdy nie mamy akceptacji albo same nie zaakceptujemy.Nie ma opiekunek nie zastąpionych nie ja to inna bedzie w tym miejscu.Trzeba pracować tak,żeby wyjść jak najmniej poturbowanym zyciowo odpocząć w domu i wracać dopoki mamy ochote.
10 kwietnia 2014 12:44 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jak dla mnie to spalona firma. Ciekawa cena jaką proponują za umowę. Czy oni myślą, że opiekunki tak nisko upadły?
Narażać się na opdpowiedzialność karną za 20 zł? To ogłoszenie powinien chyba Moduś  usunąć?

Wywaliłem ogłoszenie i całe konto tej firmy. Nie ma ich nawet w KRAZie.

10 kwietnia 2014 12:45 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Chyba usunął, bo klikając w link mam info że strona o takim adresie nie istnieje.
Czy ktoś wie co z Anią? Odezwała się do kogoś?

A w ogóle to przywitam się ze wszystkimi tutaj... Miłego dnia!
10 kwietnia 2014 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
u mnie w miejscowości są dziś tzw ,,wystawki,, nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy mogą niemcy wyrzucać az dziw że tu jeszcze polaków tych co tym handlują nie ma
10 kwietnia 2014 14:09
jowitaliber

u mnie w miejscowości są dziś tzw ,,wystawki,, nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy mogą niemcy wyrzucać az dziw że tu jeszcze polaków tych co tym handlują nie ma

Może słabo nagłośnili, ja miałam okazję widzieć  2 razy naszych rodaków, którzy krążyli między wystawionymi rzeczami. Słyszałam jak się kłócili ze zbieraczamy z innych krajów. Nie był to budujący widok.
10 kwietnia 2014 14:13
jowitaliber

Jestem w takim rejonie,ze polakow nie ma ale turkow troche,w poniedziałek wystawiali metal,rowery i koła od samochodu,tez sie pomiana robiła.
10 kwietnia 2014 14:13
joannagda

Może słabo nagłośnili, ja miałam okazję widzieć  2 razy naszych rodaków, którzy krążyli między wystawionymi rzeczami. Słyszałam jak się kłócili ze zbieraczamy z innych krajów. Nie był to budujący widok.

tu nikogo nie ma bynajmniej ja nie widziałam może czekają az się zciemni niektóre rzeczy są dość fajne gdybym miała jak sama bym sobie coś wzieła 
10 kwietnia 2014 14:15
Evvex

Jestem w takim rejonie,ze polakow nie ma ale turkow troche,w poniedziałek wystawiali metal,rowery i koła od samochodu,tez sie pomiana robiła.

tu  widziałam fajne radio nawet myślałam żeby wziąść sobie ale jakoś się wstydzę
10 kwietnia 2014 14:20
jowitaliber

tu nikogo nie ma bynajmniej ja nie widziałam może czekają az się zciemni niektóre rzeczy są dość fajne gdybym miała jak sama bym sobie coś wzieła 

U mnie jeżdzili w ciągu dnia.To było trochę śmieszne. Najpierw podjechał polski samochód, póżniej np.czeski i tak na zmianę.Na tej ulicy gdzie ja byłam ludzie wyrzucili takie rzeczy że ja bym ich nie wzięła z dopłatą, ale w innej części miasteczka moja koleżanka dorwała lodówkę , pralkę .Sprzęty mało używane.
10 kwietnia 2014 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

tu  widziałam fajne radio nawet myślałam żeby wziąść sobie ale jakoś się wstydzę

No co Ty,przeciez po to wystawiaja,bierz nie pekaj potem i tak wszystko zmiotą,u mnie mąż pdp w zeszłym tygodniu deski targał z sąsiedniej ulicy,to Mu jeszcze właściciel piwo postawił i pomugł nosić.