Na wyjeździe #8

11 maja 2014 07:28
Malgi

Nie bądź chytra - oddaj troszkę słoneczka!
Ja też lubię jak zagląda do okien, bez niego tak szaro i smutno :-(

Malgi ;) wysłałam Ci wczoraj za dużo promyków oddaj parę plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
11 maja 2014 07:32 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

Malgi ;) wysłałam Ci wczoraj za dużo promyków oddaj parę plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ale do mnie one nie dotarły - jakiś złodziej je po drodze ukradł!
A dziś nawet nie chce mi się żaluzji podnosić, żeby się nie dobijać...
11 maja 2014 07:56
Dzien doberek kto ma duzo slonca prosze podzielic sie ze wszystkimi u mnie probuje sie wynuzyc ale zaraz wiatr nagoni chmury i deszyk ,kiedy wruci pogoda ?Miłeo dla wszystkich mimo wszystko usmiechajcie sie to moze promyczki sie pojawia:)))))))))))))
11 maja 2014 08:37
ziolkowa

Czytam sobie, buzia sie smieje i ani sie obejrzę a dotrwam do końca tego festiwalu Eurowizji;))))nasi w finale, kciuki 3mac;))

Wygrała Austria-Conchita Wurst czyli Thomas jakis tam -kobieta z broda jak nazywają ja/jego/ media.Nasi na 14 miejscu.Tyż piknie,choc osobiscie nasza piosenka i choreografia nie podobała mi się ,może jestem jakas w tym temacie zbyt konserwatywna .....jak dla mnie zbyt wyuzdane.Czytałam niedawno wywiad z Cleo i zaskoczył mnie pozytywnie.Bardzo ciekawa postać.
11 maja 2014 08:44 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

42????Kudy Waćpani do powozu???Kajakiem Waszmość ,kajakiem albo inną jaką krypą:):):):)

Kasia Ty chyba źle zrozumiałaś. Mleczko pisze, że 42 to ma jak złączy !!!! dwie stópki.   Ona chyba kurdupel jest ;))

A Sówka mnie ubawiła z samego rana, nie martw sie Sówko. Jesteś śłiczna i masz piękne nóżki ( stopki ). Oj dziewczyny, dziewczyny ;-)))
11 maja 2014 08:49
Mycha

Kasia Ty chyba źle zrozumiałaś. Mleczko pisze, że 42 to ma jak złączy !!!! dwie stópki.   Ona chyba kurdupel jest ;))

A Sówka mnie ubawiła z samego rana, nie martw sie Sówko. Jesteś śłiczna i masz piękne nóżki ( stopki ). Oj dziewczyny, dziewczyny ;-)))

Znaczy się 21 rozmiar jednej stópki??????Matuś moja ,biedna Mleczko!!!!-gejsze maja większe nóżęta........
11 maja 2014 08:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Znaczy się 21 rozmiar jednej stópki??????Matuś moja ,biedna Mleczko!!!!-gejsze maja większe nóżęta........

Kasia a gdzieś Ty na zdjęciu zobaczyła włochate nóżki !!!   Takie cudne babki a tu zaraz ....  aaaa to z zazdrości, że jeszcze tak wysoko mogą nogi podnosić - hahaha
11 maja 2014 08:54 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Kasia a gdzieś Ty na zdjęciu zobaczyła włochate nóżki !!!   Takie cudne babki a tu zaraz ....  aaaa to z zazdrości, że jeszcze tak wysoko mogą nogi podnosić - hahaha

Cóż......mam świetny wzrok:):):):)Aż pani okulistka zdziwiona była:):):)
11 maja 2014 08:58
Abbrakadabbra !!!
11 maja 2014 09:18 / 2 osobom podoba się ten post
witam was jestem juz z wami od piatku powoli ogarniam rejony ktore sa niec iekawe ale co tam szczescie mi nie dopisuje wazne ze bede walczyla,dzis muttertag iz pdp jestesmy zaproszone na obiad coiekawe cozaserwuje hehee pogoda do duszy u mnie zycze wszystkim milej niedzieli powoli nadrabiam korospondencje proszre o cierpliwosc))))
11 maja 2014 09:24 / 2 osobom podoba się ten post
serce78

witam was jestem juz z wami od piatku powoli ogarniam rejony ktore sa niec iekawe ale co tam szczescie mi nie dopisuje wazne ze bede walczyla,dzis muttertag iz pdp jestesmy zaproszone na obiad coiekawe cozaserwuje hehee pogoda do duszy u mnie zycze wszystkim milej niedzieli powoli nadrabiam korospondencje proszre o cierpliwosc:-)))))

Jak to "szczęście nie dopisuje"?Masz pracę!!!!W dzisiejszych nieciekawych czasach to już jest małe szczęście:):):)A reszta?Power do walki doda Ci tylko energii i kto wie czy nie będziesz za chwilę zadowolona:):):)
11 maja 2014 09:25
kasia63

Wygrała Austria-Conchita Wurst czyli Thomas jakis tam -kobieta z broda jak nazywają ja/jego/ media.Nasi na 14 miejscu.Tyż piknie,choc osobiscie nasza piosenka i choreografia nie podobała mi się ,może jestem jakas w tym temacie zbyt konserwatywna .....jak dla mnie zbyt wyuzdane.Czytałam niedawno wywiad z Cleo i zaskoczył mnie pozytywnie.Bardzo ciekawa postać.

Z teledyskiem to ten kawałek Donatana i Cleo mnie się podoba. Są dobre basy, dobrze to słychać. Ale obejrzałam w necie ich eurowizjowy występ i marne to było. Wręcz żenujące. No i trudno było cokolwiek zrozumieć, więc nie wiem, czy ta Cleo tak do końca śpiewać umie, czy tylko kwiczeć:)
Czytałam też w niemieckiej gazecie niepochlebne opinie o tym wykonaniu - kontrowersyjny to był najprzyjemniejszy przymiotnik:)
11 maja 2014 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

to świetna para,oboje bardzo inteligentni i niezależni,swoja kariere budują sami,bez rodzimego show-biznesu i tego "piekiełka" ,sa bardzo obyci medialnie,sami wydają w necie itp.nie znam sie na tym a sama piosenka cóż,nie moje klimaty ale to był zart  znakomicie zaśpiewany i duma z naszego kraju,smieszyly mnie komentarze niektórych pisma zachodnich,że "u nas nadal się tak pierze?",to tak jak te babcie i dziadki dziwią się,że u nas zyje się w miare normalnie i w niczym im nie ustepujemy,a nawet ich przeskoczyliśmy,byłoby o niebo lepiej ...gdyby nas nie napadli:))))))
11 maja 2014 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki dobra kobieto ;-))) 
11 maja 2014 09:55 / 3 osobom podoba się ten post
DOBRE WIADOMOŚCI!!!
Tańsze rozmowy za granicą!!!
"Maksymalna stawka detaliczna (z VAT) od 1 lipca br. będzie wynosić 0,97 zł za 1 minutę połączenia wychodzącego, 0,25 zł za 1 minutę połączenia przychodzącego, 0,31 zł na SMS, 1,02 zł za MMS, i 1,02 zł za 1 MB transmisji danych, podano w materiale.

"Dla połączeń głosowych opłaty będą naliczane sekundowo zarówno dla połączeń wykonywanych, jak i odebranych. Dla połączeń wykonywanych dostawca usług może określić minimalną długość pierwszego impulsu nieprzekraczającą 30 sekund