29 lipca 2014 19:06 / 4 osobom podoba się ten post
Młode małżeństwo nazajutrz po ślubie ustala zasady związane ze sprawami łóżkowymi. Ona mówi: - Jeśli wyjdę z łazienki i bransoletkę będę miała na lewej ręce, to nie mam ochoty na seks, a jeśli na prawej - to nie mogę. Na to on: - A jak ja wyjdę z łazienki w gaciach - to nie chcę, a jak bez gaci, to mam w d... twoją bransoletkę!
Wiezie taksówkarz kobietę. Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy. Więc taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawę. - Ale proszę pana, ja na pewno oddam panu pieniądze, proszę nic mi nie robić, mam dzieci i męża... - mówi prawie płacząc kobieta. - A ja 40 królików, rwij trawę! - odpowiada taksówkarz.
Dwóch staruszków gawędzi o seksie: - Nadal mogę dwukrotnie!! - A który raz sprawia Ci większą przyjemność? - Myślę, że ten zimą. Mąż nie mógł zadowolić swoją żonę w łóżku. Wybrał się do seksuologa i mówi: - Proszę pana nie mogę zadowolić swojej żony, kiedy się kochamy to nawet nie krzyczy... - Niech pan zadzwoni do agencji i zamówi striptizera z dużym interesem. Kiedy państwo będziecie się kochać, on w tym czasie ma tańczyć. Wtedy pańska żona powinna krzyczeć. Koleś wyszedł z gabinetu i dzwoni do agencji. Zamówił striptizera z największym interesem i zaczął kochać się z żoną, podczas tego koleś z agencji tańczył. Niestety żona nie krzyczała. W końcu mąż mówi do striptizera: - Wiesz, może zamieńmy się rolami... Tak zrobili i po minucie żona zaczęła krzyczeć. Uradowany mąż mówi do kolesia z agencji: - Widzisz, tak się kurwa tańczy...
Biegnie skunks skrajem lasu, patrzy u tu siedzi żabka i płacze. Skunks pyta : -Czemu płaczesz? Na to żabka: - Bo ja nie wiem kim jestem. Skunks Na to, że skoro jesteś zielona,masz płetewki między paluszkami i skaczesz, to jesteś na pewno żabką. Mija jakiś czas ta sama żabka skacze zadowolona skrajem lasu, patrzy a tu siedzi ten sam skunks i szlocha. Zdziwiona żabka pyta : - Czemu ty tak płaczesz? Skunks na to: - Bo widzisz ty przynajmniej wiesz kim jesteś a ja nie. Żabka na to: - Jak to nie wiesz. Masz futerko, pasek po środku i śmierdzisz to TY CIPA jesteś.