ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
01 października 2013 16:32 / 1 osobie podoba się ten post
tak - dzwoniłam,Pani pytała się o imię i nazwisko - że sprawdzi i oddzwoni .... oddzwoniła; zajmujemy się i pamiętamy - ale to zależy od rodzin... i musimy odpowiednio dopasować ofertę ...proszę uzbroić się w cierpliwość...
03 października 2013 20:22
85marzena

tak - dzwoniłam,Pani pytała się o imię i nazwisko - że sprawdzi i oddzwoni .... oddzwoniła; zajmujemy się i pamiętamy - ale to zależy od rodzin... i musimy odpowiednio dopasować ofertę ...proszę uzbroić się w cierpliwość...

No to rzeczywiście mamy podobnie. Zaczynam myśleć, że fakrycznie zależy im na łapaniu nowych bo gdy miałam wyjechać pierwszy raz to jakoś szybko oferta się znalazła. I to jaka, z tego co czytam miałam bardzo dobrze.
03 października 2013 20:27
wichurra

Fajnie by było. No ale mam nadzieję, że chociaż Internet tam będziesz miała, co by znowu swoje perypetie opowiadać nam:) I mam nadzieję, że tym razem nie będziesz musiała głodować:) że te skibki nie będą wyliczone:)
W Berlinie będę 18 listopada, ale to tylko na lotnisku Schonefeld, a to jeszcze trochę od miasta jest, więc raczej nie są to warunki spotkaniom sprzyjające.

Kochana już w Schonefeld przesiadek nie ma!! Tylko w Słubicach wypowiedzieli im umowy.

03 października 2013 20:31
zachodniopomorzanka

Kochana już w Schonefeld przesiadek nie ma!! Tylko w Słubicach wypowiedzieli im umowy.

Wcale nie dziwie sie,ze wypowiedzieli,bo syf byl taki tam,ze szok:)pet na pecie:)
03 października 2013 21:15
zachodniopomorzanka

jak to  - bo się pogubiłam.... byłaś w drodze i ktoś zadzwonił, że co oerta nie aktualna ???a poza tym wczoraj dzwoniła jakaś Pani i chciała sprawdzić czy dalej jestem dyspozycyjna ???
03 października 2013 22:17
zachodniopomorzanka

Nie rozumiem, jakich przesiadek?
04 października 2013 11:40
wichurra

Nie rozumiem, jakich przesiadek?

Chodzilo o to,ze jak jezdzi sie Sindbadem(nie wiem czy inne tez)to oni przy tym lotnisku maja,czy mieli,takie miejsce przesiadek,w sensie,ze trzeba bylo przesiadac sie do innego autokaru w zaleznosci w ktora strone Niemiec jechalo sie i tak samo jadac do Polski:)
04 października 2013 12:17
Aaa:) Też tak sobie później wydedukowałam, ze tam jakieś miejsce przesiadkowe firm przewozowych musi być. No ale ja nie w tym celu na Schonefeld.
05 października 2013 21:51
Prowincjusz jeszcze nic straconego, na tą chwilę mam planowany wyjazd na 17.10 a powrót koło 10.12 ...

Joasiu na pewno się widzimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 października 2013 12:16
Moje doświadczenie z firmą Aterima pozytywne:)
11 października 2013 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
myslalam, ze sobie chociaz troche humor poprawie jak wyplate na koncie zobacze a tu tez nie ma!wszystko dzis mam na Nie.
11 października 2013 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia-45 u mnie już dzisiaj była wypłata . Ale jak mają 10 dni roboczych, to na pewno będziesz tez miec .Im dłużej czeka się na torcik , tym lepiej smakuje :)
16 października 2013 11:34
czyli agencja sprawdzona ja niestety nie moge sie wypowiedziec odnosnie tutaj Firm poniewaz pracuje z innna gencja ,ktorej tu niestety nie mam i nie bede polecac nigdy nikomu !!:(
16 października 2013 12:29 / 1 osobie podoba się ten post
Ela opiekunka

czyli agencja sprawdzona ja niestety nie moge sie wypowiedziec odnosnie tutaj Firm poniewaz pracuje z innna gencja ,ktorej tu niestety nie mam i nie bede polecac nigdy nikomu !!:(

skoro nie chce polecas swojej agencji bo jak wynosze z Twojego postu jest Ci tam zle to po co w niej pracujesz?
16 października 2013 14:35
magdalen_k - bo jeszcze mam kontrakt !!! lecz juz nie wiele mi pozostalo no wyjazdu i zmany agencji....lecz obecnej nie polece nigdy nikomu !!!!:(