tak - dzwoniłam,Pani pytała się o imię i nazwisko - że sprawdzi i oddzwoni .... oddzwoniła; zajmujemy się i pamiętamy - ale to zależy od rodzin... i musimy odpowiednio dopasować ofertę ...proszę uzbroić się w cierpliwość...
tak - dzwoniłam,Pani pytała się o imię i nazwisko - że sprawdzi i oddzwoni .... oddzwoniła; zajmujemy się i pamiętamy - ale to zależy od rodzin... i musimy odpowiednio dopasować ofertę ...proszę uzbroić się w cierpliwość...
Fajnie by było. No ale mam nadzieję, że chociaż Internet tam będziesz miała, co by znowu swoje perypetie opowiadać nam:) I mam nadzieję, że tym razem nie będziesz musiała głodować:) że te skibki nie będą wyliczone:)
W Berlinie będę 18 listopada, ale to tylko na lotnisku Schonefeld, a to jeszcze trochę od miasta jest, więc raczej nie są to warunki spotkaniom sprzyjające.
Kochana już w Schonefeld przesiadek nie ma!! Tylko w Słubicach wypowiedzieli im umowy.
Kochana już w Schonefeld przesiadek nie ma!! Tylko w Słubicach wypowiedzieli im umowy.
Nie rozumiem, jakich przesiadek?
czyli agencja sprawdzona ja niestety nie moge sie wypowiedziec odnosnie tutaj Firm poniewaz pracuje z innna gencja ,ktorej tu niestety nie mam i nie bede polecac nigdy nikomu !!:(